lidszu 06.07.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Fajne drzwi, szczególnie te do łazienek i garderób. cieszę się, że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.07.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 widzę że panowie się spisali :yes: cieszę się że jesteś zadowolona !!!!!!!!!! możesz się zrewanżować dając namiary na TANIEGO brukarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Baaardzo ładne drzwi. Z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 06.07.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ja Ty masz już w domu pięknie i tak domowo;)drzwi oczywista w moim stylu!wprowadzaj się już........ja bym nie wytrzymała i się wprowadziła!!!!!pozdrawiam, ja muszę wprowadzić się do swojego domku końcem sierpnia a jeszcze tyle do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Słuchajcie, Ona na pewno już*ma nowe zdjęcia, ale nie chce nam pokazać!Bojkot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.07.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Lidzia piknie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.07.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Lidziu, pięęęęęęęęknie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Lidzia , bój się boga, jak ja mam to wszystko nadrobić ? 5 ostatnich stron pokonałam, zafixowałam się nieco na drzwiach - booooooooooomba:) lecę dalaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 widzę że panowie się spisali :yes: cieszę się że jesteś zadowolona !!!!!!!!!! możesz się zrewanżować dając namiary na TANIEGO brukarza Jak na razie się spisują dzisiaj montują się drzwi na górze, właśnie musiałam panom dowieźć rolki do kaset eclisse, aby mogli zamontować drzwi przesuwne w pokojach dziewczynek. Jeździły w moim samochodzie od roku A taniego brukarza też szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Baaardzo ładne drzwi. Z klasą. Lidzia piknie!!!!! Lidziu, pięęęęęęęęknie!!!!! Lidzia , bój się boga, jak ja mam to wszystko nadrobić ? 5 ostatnich stron pokonałam, zafixowałam się nieco na drzwiach - booooooooooomba:) lecę dalaj Arnika (nie mogę zacytować twojego postu ) i dziewczyny - baaaardzooo wam dziękuję i cieszę się, że się podobają moje drzwi Maluś, jakbyś wpadała częściej, to byłabyś na bierząco Ale i tak się cieszę, że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ja Ty masz już w domu pięknie i tak domowo;) drzwi oczywista w moim stylu! wprowadzaj się już........ja bym nie wytrzymała i się wprowadziła!!!!! pozdrawiam, ja muszę wprowadzić się do swojego domku końcem sierpnia a jeszcze tyle do roboty... Monika, wielkie dzięki a na jakim etapie teraz jesteście ? pokazałabyś jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Słuchajcie, Ona na pewno już*ma nowe zdjęcia, ale nie chce nam pokazać! Bojkot! nie mam zdjęć, ale jak pojadę zamykać dom, to może wstawię jedno jak wygląda przedpokój na górze. Więcej nie będę mogła pokazać, bo drzwi będą zamontowane i nie będzie można ich otwierać do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 06.07.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 na dniach wchodzi glazurnik, który wyliczył, że robota zajmie mu ok 1,5 mca, także musi się sprężać ( dzieci już do szkoły zapisane więc nie ma odwrotu),moje pociechy walą na kolonie a ja z teściem zabieram się za malowanie, tapetowanie itd. nie będę zaśmiecać Ci komentarzy swoimi zdjęciami ale jak chcesz to wyślę Ci mailem ( tylko mi go podaj),pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Lidzia a cyknij mi jak wyglądają powieszone przesuwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 montaż drzwi zakończony, jupiiii drzwi są przepiękne i jestem w nich zakochana na maksa. Firma AGStyle spisała się na medal z zamówieniem i montażem, a EuroDoor Kraków z wykonaniem drzwi. tu kilka fotek moich piękności drzwi wejściowe w naszej sypialni http://img26.imageshack.us/img26/2830/imgp9702.jpg tutaj zdjęcie korytarzyka, który jest w naszej sypialni - po lewej jest wejście do garderoby, a na wprost do naszej łazienki http://img641.imageshack.us/img641/9919/imgp9712.jpg drzwi w pokoju I http://img232.imageshack.us/img232/2530/imgp9708.jpg widok na przedpokój na górze ze schodów http://img402.imageshack.us/img402/3398/imgp9714.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Wusia, especially for you drzwi przesuwne do garderoby http://img27.imageshack.us/img27/8333/imgp9703.jpg http://img600.imageshack.us/img600/5214/imgp9704.jpg i drzwi do korytarzyka w naszej sypialni http://img15.imageshack.us/img15/1316/imgp9701f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 uadnie cudnie Fajnie mieć drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ooooooooooooooo dzięki Lidziu zarąbiście wyglądają a czy mogłabym tak nachalnie poprosić Cię żebyś zrobiła fotkę odsuniętych przesuwek stojąc w nich żebym zobaczyła jak wygląda obłożenie kasety futryną bo za nic w świecie sobie tego wyobrazić nie mogę znaczy jak drzwi "wchodzą" w futrynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 uadnie cudnie Fajnie mieć drzwi... dziękuję fajnie mieć drzwi, bo ostanie cegły i betony zniknęły z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ooooooooooooooo dzięki Lidziu zarąbiście wyglądają a czy mogłabym tak nachalnie poprosić Cię żebyś zrobiła fotkę odsuniętych przesuwek stojąc w nich żebym zobaczyła jak wygląda obłożenie kasety futryną bo za nic w świecie sobie tego wyobrazić nie mogę znaczy jak drzwi "wchodzą" w futrynę bardzo mi miło. Jutro zrobię takie zdjęcie, bo nie wiedziałam, że będą takie wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts