Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widzę że panowie się spisali :yes::yes::yes:

cieszę się że jesteś zadowolona !!!!!!!!!!

możesz się zrewanżować dając namiary na TANIEGO brukarza ;)

Jak na razie się spisują :D

dzisiaj montują się drzwi na górze, właśnie musiałam panom dowieźć rolki do kaset eclisse, aby mogli zamontować drzwi przesuwne w pokojach dziewczynek. Jeździły w moim samochodzie od roku :lol2:

A taniego brukarza też szukam :(

Baaardzo ładne drzwi. Z klasą.

Lidzia piknie!!!!!

Lidziu, pięęęęęęęęknie!!!!! :yes:

Lidzia , bój się boga, jak ja mam to wszystko nadrobić ?

5 ostatnich stron pokonałam, zafixowałam się nieco na drzwiach - booooooooooomba:)

lecę dalaj :)

Arnika (nie mogę zacytować twojego postu :rolleyes:) i dziewczyny - baaaardzooo wam dziękuję i cieszę się, że się podobają moje drzwi :D

Maluś, jakbyś wpadała częściej, to byłabyś na bierząco :p Ale i tak się cieszę, że wpadłaś :D

ja Ty masz już w domu pięknie i tak domowo;)

drzwi oczywista w moim stylu!

wprowadzaj się już........ja bym nie wytrzymała i się wprowadziła!!!!!

pozdrawiam, ja muszę wprowadzić się do swojego domku końcem sierpnia a jeszcze tyle do roboty...

Monika, wielkie dzięki :D

a na jakim etapie teraz jesteście ? pokazałabyś jakieś zdjęcia

Słuchajcie, Ona na pewno już*ma nowe zdjęcia, ale nie chce nam pokazać!

Bojkot!

nie mam zdjęć, ale jak pojadę zamykać dom, to może wstawię jedno jak wygląda przedpokój na górze. Więcej nie będę mogła pokazać, bo drzwi będą zamontowane i nie będzie można ich otwierać do jutra :(

na dniach wchodzi glazurnik, który wyliczył, że robota zajmie mu ok 1,5 mca, także musi się sprężać ( dzieci już do szkoły zapisane więc nie ma odwrotu),

moje pociechy walą na kolonie a ja z teściem zabieram się za malowanie, tapetowanie itd.

nie będę zaśmiecać Ci komentarzy swoimi zdjęciami ale jak chcesz to wyślę Ci mailem ( tylko mi go podaj),

pozdrawiam

montaż drzwi zakończony, jupiiii :lol:

drzwi są przepiękne i jestem w nich zakochana na maksa. Firma AGStyle spisała się na medal z zamówieniem i montażem, a EuroDoor Kraków z wykonaniem drzwi.

tu kilka fotek moich piękności :D

drzwi wejściowe w naszej sypialni

http://img26.imageshack.us/img26/2830/imgp9702.jpg

tutaj zdjęcie korytarzyka, który jest w naszej sypialni - po lewej jest wejście do garderoby, a na wprost do naszej łazienki

http://img641.imageshack.us/img641/9919/imgp9712.jpg

drzwi w pokoju I

http://img232.imageshack.us/img232/2530/imgp9708.jpg

widok na przedpokój na górze ze schodów

http://img402.imageshack.us/img402/3398/imgp9714.jpg

ooooooooooooooo dzięki Lidziu zarąbiście wyglądają:) a czy mogłabym tak nachalnie poprosić Cię żebyś zrobiła fotkę odsuniętych przesuwek stojąc w nich żebym zobaczyła jak wygląda obłożenie kasety futryną:oops: bo za nic w świecie sobie tego wyobrazić nie mogę znaczy jak drzwi "wchodzą" w futrynę:)

ooooooooooooooo dzięki Lidziu zarąbiście wyglądają:) a czy mogłabym tak nachalnie poprosić Cię żebyś zrobiła fotkę odsuniętych przesuwek stojąc w nich żebym zobaczyła jak wygląda obłożenie kasety futryną:oops: bo za nic w świecie sobie tego wyobrazić nie mogę znaczy jak drzwi "wchodzą" w futrynę:)

bardzo mi miło. Jutro zrobię takie zdjęcie, bo nie wiedziałam, że będą takie wymagania ;)