Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rewelacyjne!!!:D Świetnie pasują.:yes: Wyglądają jakby były tam od zawsze, a jeszcze jak dobrze zrobione i zamontowane to tylko pozazdrościć!:cool::cool::cool:

Piękniście i jak pasują do podłogi :)

Pożycz jedne do kibelka :rotfl:

dzięki za słowa uznania :D

Monia, nie oddam żadnych, bo z wielką ulgą zakryłam cegły w otworach drzwiowych, na które już nie mogłam patrzeć

Witam,

Chciałam się przywitać i podziękować za prowadzenie dziennika:)

Jest to bardzo pomocne dla osób ,które zaczynają budowę - takich jak ja.

Właśnie z mężem zaczynamy budowę Topaza , wiec tym bardziej przeglądam dziennik z zaciekawieniem.

O zmianach w Pani projekcie czytałam jakiś czas temu i nie pamiętam czy podnosiła Pani poddasze czy zostało tak jak w projekcie? my mamy projekt ze stropem drewnianym i zastanawiam się czy i tak jest dość miejsca (czy mozna np stanąć swobodnie na poddaszu) bez podnoszenia o dodatkowy pustak.

Pozdrawiam serdecznie

Cześć Lidziu! ;)

Drzwi wyszły świetnie -)

Rozumiem, że teraz kuchnia i przeprowadzka..?! :cool:

Maryś, cieszę się że ci się podobają i że do mnie zaglądasz :D

rzeczywiście została nam jeszcze kuchnia, garderoby i szafa wnękowa. Kuchnia najprawdopodobniej zacznie się montować w przyszłym tygodniu. Będziemy musieli potem jeszcze poczekać na granit, który będzie na blatach.

Maryś, cieszę się że ci się podobają i że do mnie zaglądasz :D

rzeczywiście została nam jeszcze kuchnia, garderoby i szafa wnękowa. Kuchnia najprawdopodobniej zacznie się montować w przyszłym tygodniu. Będziemy musieli potem jeszcze poczekać na granit, który będzie na blatach.

Czyli co? Za tydzień przeprowadzka? :p

Gdzie robicie szafy/garderoby (to jedne z elementów wyposażenia na które nie mam żadnego pomysłu i nie wiem kto mi to wykona żeby było ładnie, porządnie i niedrogo)

Witam,

Chciałam się przywitać i podziękować za prowadzenie dziennika:)

Jest to bardzo pomocne dla osób ,które zaczynają budowę - takich jak ja.

Właśnie z mężem zaczynamy budowę Topaza , wiec tym bardziej przeglądam dziennik z zaciekawieniem.

O zmianach w Pani projekcie czytałam jakiś czas temu i nie pamiętam czy podnosiła Pani poddasze czy zostało tak jak w projekcie? my mamy projekt ze stropem drewnianym i zastanawiam się czy i tak jest dość miejsca (czy mozna np stanąć swobodnie na poddaszu) bez podnoszenia o dodatkowy pustak.

Pozdrawiam serdecznie

Junaa, witam serdecznie.

Czy przez poddasze rozumiesz strych ? Nie podnosiłam tam ścianki i jest wybudowany zgodnie z projektem. Strych w najwyższym miejscu ma ok. 2,5 m wysokości, więc spokojnie można tam się poruszać. Natomiast pierwsze piętro ma ok. 2,7 m wysokości

Lidszu mam pytanie, czy dysponujesz innymi zdjęciami z zbrojenia stropu żelbetowego, niż te które umieściłaś w dzienniku? Byłabym wdzięczna gbybyś mi jakieś podesłała. No i kolejne pytanie czy drugi strop masz z drewna czy z innego materiału? A co do ostatnich Twoich zdjęć to tylko powiem tyle zazdroszczę...

Lidszu mam pytanie, czy dysponujesz innymi zdjęciami z zbrojenia stropu żelbetowego, niż te które umieściłaś w dzienniku? Byłabym wdzięczna gbybyś mi jakieś podesłała. No i kolejne pytanie czy drugi strop masz z drewna czy z innego materiału? A co do ostatnich Twoich zdjęć to tylko powiem tyle zazdroszczę...

Dana, a konkretnie o jakie zdjęcia zbrojenia ci chodzi ? Zbliżenia, czy może dalsza perspektywa ? Mam trochę zdjęć, więc mogę ci podesłać na maila jeśli chcesz. Podaj mi proszę swój adres.

Drugi strop mam drewniany.

Nie zazdrość, niedługo ty też tak będziesz mieć :D Z wielkim rozczuleniem oglądam zdjęcia z czasów budowy, bo wtedy z dnia na dzień wszystko się zmieniało i rosło do góry