wu 07.07.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 no poza tym że klamki im brak tradycyjnej to niczym się od reszty drzwi nie różnią i to nie wymagania:oops: to błaganie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Piękniście i jak pasują do podłogi Pożycz jedne do kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.07.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Rewelacyjne!!! Świetnie pasują. Wyglądają jakby były tam od zawsze, a jeszcze jak dobrze zrobione i zamontowane to tylko pozazdrościć!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 no poza tym że klamki im brak tradycyjnej to niczym się od reszty drzwi nie różnią i to nie wymagania:oops: to błaganie;) spoko - jutro cyknę fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Rewelacyjne!!! Świetnie pasują. Wyglądają jakby były tam od zawsze, a jeszcze jak dobrze zrobione i zamontowane to tylko pozazdrościć!:cool: Piękniście i jak pasują do podłogi Pożycz jedne do kibelka dzięki za słowa uznania Monia, nie oddam żadnych, bo z wielką ulgą zakryłam cegły w otworach drzwiowych, na które już nie mogłam patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.07.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Cześć Lidziu! Drzwi wyszły świetnie -) Rozumiem, że teraz kuchnia i przeprowadzka..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.07.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 super super super super jakie będą klameczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
junaa 08.07.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam,Chciałam się przywitać i podziękować za prowadzenie dziennika:)Jest to bardzo pomocne dla osób ,które zaczynają budowę - takich jak ja.Właśnie z mężem zaczynamy budowę Topaza , wiec tym bardziej przeglądam dziennik z zaciekawieniem.O zmianach w Pani projekcie czytałam jakiś czas temu i nie pamiętam czy podnosiła Pani poddasze czy zostało tak jak w projekcie? my mamy projekt ze stropem drewnianym i zastanawiam się czy i tak jest dość miejsca (czy mozna np stanąć swobodnie na poddaszu) bez podnoszenia o dodatkowy pustak.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Cześć Lidziu! Drzwi wyszły świetnie -) Rozumiem, że teraz kuchnia i przeprowadzka..?! Maryś, cieszę się że ci się podobają i że do mnie zaglądasz rzeczywiście została nam jeszcze kuchnia, garderoby i szafa wnękowa. Kuchnia najprawdopodobniej zacznie się montować w przyszłym tygodniu. Będziemy musieli potem jeszcze poczekać na granit, który będzie na blatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 super super super super jakie będą klameczki? dziękuję a klamki będą najprawdopodobniej takie http://tiara.nazwa.pl/aukcjepic/bali-bez_drewienka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.07.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Maryś, cieszę się że ci się podobają i że do mnie zaglądasz rzeczywiście została nam jeszcze kuchnia, garderoby i szafa wnękowa. Kuchnia najprawdopodobniej zacznie się montować w przyszłym tygodniu. Będziemy musieli potem jeszcze poczekać na granit, który będzie na blatach. Czyli co? Za tydzień przeprowadzka? Gdzie robicie szafy/garderoby (to jedne z elementów wyposażenia na które nie mam żadnego pomysłu i nie wiem kto mi to wykona żeby było ładnie, porządnie i niedrogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam, Chciałam się przywitać i podziękować za prowadzenie dziennika:) Jest to bardzo pomocne dla osób ,które zaczynają budowę - takich jak ja. Właśnie z mężem zaczynamy budowę Topaza , wiec tym bardziej przeglądam dziennik z zaciekawieniem. O zmianach w Pani projekcie czytałam jakiś czas temu i nie pamiętam czy podnosiła Pani poddasze czy zostało tak jak w projekcie? my mamy projekt ze stropem drewnianym i zastanawiam się czy i tak jest dość miejsca (czy mozna np stanąć swobodnie na poddaszu) bez podnoszenia o dodatkowy pustak. Pozdrawiam serdecznie Junaa, witam serdecznie. Czy przez poddasze rozumiesz strych ? Nie podnosiłam tam ścianki i jest wybudowany zgodnie z projektem. Strych w najwyższym miejscu ma ok. 2,5 m wysokości, więc spokojnie można tam się poruszać. Natomiast pierwsze piętro ma ok. 2,7 m wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
junaa 08.07.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Oczywiście chodziło mi o strych:)Rozumiem, że robiła Pani schody 'zsuwane' tak jak w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Lidzia klameczki prawie takie jak moje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Oczywiście chodziło mi o strych:) Rozumiem, że robiła Pani schody 'zsuwane' tak jak w projekcie? tak, robiłam schody strychowe tak jak w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Czyli co? Za tydzień przeprowadzka? Gdzie robicie szafy/garderoby (to jedne z elementów wyposażenia na które nie mam żadnego pomysłu i nie wiem kto mi to wykona żeby było ładnie, porządnie i niedrogo) robi nam to wykonawca kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.07.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 robi nam to wykonawca kuchni No tak, powinnam się*domyślić. To co? kiedy zakładacie przeprowadzkę? Bo teraz to już jest poza szafami i kuchnią wszystko co do mieszkania potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 08.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Lidszu mam pytanie, czy dysponujesz innymi zdjęciami z zbrojenia stropu żelbetowego, niż te które umieściłaś w dzienniku? Byłabym wdzięczna gbybyś mi jakieś podesłała. No i kolejne pytanie czy drugi strop masz z drewna czy z innego materiału? A co do ostatnich Twoich zdjęć to tylko powiem tyle zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Lidszu mam pytanie, czy dysponujesz innymi zdjęciami z zbrojenia stropu żelbetowego, niż te które umieściłaś w dzienniku? Byłabym wdzięczna gbybyś mi jakieś podesłała. No i kolejne pytanie czy drugi strop masz z drewna czy z innego materiału? A co do ostatnich Twoich zdjęć to tylko powiem tyle zazdroszczę... Dana, a konkretnie o jakie zdjęcia zbrojenia ci chodzi ? Zbliżenia, czy może dalsza perspektywa ? Mam trochę zdjęć, więc mogę ci podesłać na maila jeśli chcesz. Podaj mi proszę swój adres. Drugi strop mam drewniany. Nie zazdrość, niedługo ty też tak będziesz mieć Z wielkim rozczuleniem oglądam zdjęcia z czasów budowy, bo wtedy z dnia na dzień wszystko się zmieniało i rosło do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 09.07.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 w przedpokoju to możesz spokojnie imprezkę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts