rasia 13.07.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No właśnie! Wiadomość dnia!!! Huuurrra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.07.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Super! No właśnie! Wiadomość dnia!!! Huuurrra!!! dzięki też się cieszę bardzo nie mogę się doczekać ich wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.07.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 dzięki też się cieszę bardzo nie mogę się doczekać ich wyglądu a co dopiero my Ty przynajmniej wiesz, co zamawiałaś Lidszu, to super wiadomość i duży krok do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.07.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 ooooooooooooo Lidzia to rzeczywiście fantastyczna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.07.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Suuuuuuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.07.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Mam nadzieję na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.07.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Czyli wywołałam temat we właściwym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No to ja nie będę cytować poprzedniczek... Sama jestem ciekawa co i jak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Hello to może wpadnę w piątek albo po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 ooooooooooooo Lidzia to rzeczywiście fantastyczna wiadomość Suuuuuuuuuuper Mam nadzieję na foty Czyli wywołałam temat we właściwym momencie No to ja nie będę cytować poprzedniczek... Sama jestem ciekawa co i jak..... a co dopiero my Ty przynajmniej wiesz, co zamawiałaś Lidszu, to super wiadomość i duży krok do przeprowadzki cieszę się, że się cieszycie razem ze mną nie wiem, czy jutro będą jakieś foty, bo panowie mają zwieźć szafki, a pewnie nie będą one złożone zobaczymy jutro Hello to może wpadnę w piątek albo po weekendzie wpadaj kochana, wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.07.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 som już, som?????? mebelki, mebelki, mebelki.............. grrrrrrrrr 8)8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.07.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Super! Chyba jedynie ja nie jestem w temacie i nie wiem jaki kolor będzie miała kuchnia:rolleyes: Przeleciałam dziennik i nic na ten temat nie znalazłam. Tym bardziej nie mogę się odczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 14.07.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Chyba jedynie ja nie jestem w temacie i nie wiem jaki kolor będzie miała kuchnia:rolleyes: Przeleciałam dziennik i nic na ten temat nie znalazłam. Tym bardziej nie mogę się odczekać nie jesteś sama ja też nie mam pojęcia jaki będzie kolorek czekam jak pozostałe kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 nie Ty jedyna. też nie wiem i też się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 To ja też czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.07.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 som już, som?????? mebelki, mebelki, mebelki.............. grrrrrrrrr 8)8) Monia, ty spać kobieto nie możesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.07.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Super! Chyba jedynie ja nie jestem w temacie i nie wiem jaki kolor będzie miała kuchnia:rolleyes: Przeleciałam dziennik i nic na ten temat nie znalazłam. Tym bardziej nie mogę się odczekać nie jesteś sama ja też nie mam pojęcia jaki będzie kolorek czekam jak pozostałe kobitki nie Ty jedyna. też nie wiem i też się nie mogę doczekać To ja też czekam na fotki. fajnie będzie mieć niespodziankę, co ? część mebelków pojawiła się o 10, panowie rozpakowali i pojechali z powrotem po następną część. Obiecali, że dzisiaj postarają się wszystko skręcić i poustawiać. No dobra, nie będę taka i powiem wam, że kuchnia będzie biało-palisandrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.07.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 fajnie będzie mieć niespodziankę, co ? część mebelków pojawiła się o 10, panowie rozpakowali i pojechali z powrotem po następną część. Obiecali, że dzisiaj postarają się wszystko skręcić i poustawiać. No dobra, nie będę taka i powiem wam, że kuchnia będzie biało-palisandrowa Łał to tym bardziej czekam na nią. Mam nadzieję że juz dzisiaj się pochwalisz, choćby w nocy o północy:p To powiedz jeszcze jakie będą blaty:D Kurcze a ja się muszę szybko decydować co dać na blaty,do tej pory miał być palisander, a teraz myślę o granicie star galxy (taki jak mam na kominku) Lidzia oprócz kuchni pojawi się u ciebie w domu gdzieś jeszcze palisander? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.07.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Łał to tym bardziej czekam na nią. Mam nadzieję że juz dzisiaj się pochwalisz, choćby w nocy o północy:p To powiedz jeszcze jakie będą blaty:D Kurcze a ja się muszę szybko decydować co dać na blaty,do tej pory miał być palisander, a teraz myślę o granicie star galxy (taki jak mam na kominku) Lidzia oprócz kuchni pojawi się u ciebie w domu gdzieś jeszcze palisander? Blaty będą granitowe - Absolut Black (bo taki mam na kominku ) A palisander pojawi się tylko w kuchni i mam nadzieję, że będzie jakoś pasował do tego mojego ciemnego dębu na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.07.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 jestem szurnięta może, ale uwielbiam słowo palisander sam palisander zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts