lidszu 15.07.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Łaaaaałłłłłłł ........... ......to ja czekam na koniec... dzięki Wiola, tylko nie jedz za dużo popcornu, bo czekać będziesz pewnie do końca przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Cholercia jasna!!! Zdolnych niesłychanie Ty masz wszystkich swoich Mężów!!! Pięknie się zapowiada i pięknie już jest, bo widać to na zabudowie z żaluzją!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ps. Jakie będą cokoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.07.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Lidzia czy ty masz już balustradę przy schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Cholercia jasna!!! Zdolnych niesłychanie Ty masz wszystkich swoich Mężów!!! Pięknie się zapowiada i pięknie już jest, bo widać to na zabudowie z żaluzją!!!:cool: dziękować bardzo jak ja bym chciała już zobaczyć wszystko ustawione na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ps. Jakie będą cokoły? cholercia, zabij mnie, ale nie wiem Miały być chyba metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Lidzia czy ty masz już balustradę przy schodach? nie mam jeszcze. jutro się spotykam z panem od barierek, bo chcę taką http://www.inoxspaw.pl/galerie/159/4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 zamówiłam dzisiaj klamki do drzwi wew. http://antkowiak-klamki.pl/images/klamki/na_rozecie_kwadratowejznal/KGB300A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.07.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Czyli robi ci ją ktoś inny niż fachman od schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Lidziunia dzięki bardzo o taką fotkę mi chodziło:) kuchnia miód malina a łączenie słoi boskie:) klamki mam identyczne z wyglądu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No dobra... będę piła kawę, wieczorkiem jak nie będę musiała jeździć piwko, albo drinka ... i nadal będę czekać.... Moje marzenie to czarny granit... oj jak mnie się chce... ewentualnie merbau.... Taki blat zamykając oczy mam do łazienki od roku... czekam tylko na meble.... I boję się, że ten paździerz będzie niestety na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Czyli robi ci ją ktoś inny niż fachman od schodów? tak, ponieważ pan D. nie robi takich barierek jakie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Lidziunia dzięki bardzo o taką fotkę mi chodziło:) kuchnia miód malina a łączenie słoi boskie:) klamki mam identyczne z wyglądu:rotfl: no to cieszę się, że o takie fotki chodziło bardzo mi miło, że kuchnia się podoba jak ktoś ma dobry gust, to ma ładne klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 a bo my takie normalnie gustowne jesteśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Witaj Lindszu! Jaka Ty zdolniacha jesteś. Wpadłam do Ciebie tylko na chwilkę, a nie mogłam odejść. Wszystko takie piękne, przemyślane... i już chyba niebawem zamieszkane. Powodzenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.07.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Cześć Widziałam że szukałaś kabiny - też się nad taką zastanawiam do dolnej łazienki http://www.duschobad.pl/?p=dz9&product=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.07.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Cześć Widziałam że szukałaś kabiny - też się nad taką zastanawiam do dolnej łazienki http://www.duschobad.pl/?p=dz9&product=5 Monika, dziękuję. Twoja kabina jest rzeczywiście bardzo podobna, do tej nad którą się zastanawiam. Ja się zdecyduję chyba na tą od Mazo, bo jest tańsza i wyższa o 5 cm od twojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.07.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Monika, dziękuję. Twoja kabina jest rzeczywiście bardzo podobna, do tej nad którą się zastanawiam. Ja się zdecyduję chyba na tą od Mazo, bo jest tańsza i wyższa o 5 cm od twojej. to dawaj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.07.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 to dawaj namiary http://allegro.pl/nowosc-kabina-prysznicowa-bezbrodzikowa-i1705768813.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Lidka, przepraszam, ze tak znienacka, witam wszystkie Panie, więc to tutaj pogaduchujecie Czy możesz zdradzić, dlaczego zrezygnowałaś z drewna na elewacji? Mam ochotę zrobić to samo i szukam argumentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts