lidszu 18.07.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Lidka, przepraszam, ze tak znienacka, witam wszystkie Panie, więc to tutaj pogaduchujecie Czy możesz zdradzić, dlaczego zrezygnowałaś z drewna na elewacji? Mam ochotę zrobić to samo i szukam argumentów... dlatego, że : - po pewnym czasie zmienia kolor, - trzeba je co jakiś czas konserwować, - na naszym domu taka konserwacja wymagałaby dużej akrobacji i pewnie wynajmowania kogoś, aby to zrobił - szczególnie na wysokości 1 piętra - nie chciało mi się w to bawić, - wystarczy mi to, że będę musiała konserwować (olejować) taras drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.07.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Bami, zapraszam częściej, bo rzadko zaglądasz rozpoczęliście już budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 dlatego, że : - po pewnym czasie zmienia kolor, - trzeba je co jakiś czas konserwować, - na naszym domu taka konserwacja wymagałaby dużej akrobacji i pewnie wynajmowania kogoś, aby to zrobił - szczególnie na wysokości 1 piętra - nie chciało mi się w to bawić, - wystarczy mi to, że będę musiała konserwować (olejować) taras drewniany u nas głównie lenistwo wzięło górę z tego samego powodu zrezygnowaliśmy z okien drewnianych na rzecz pcv oraz z drewnianej podbitki... oczywiście drewniane elewacje niezmiennie mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
junaa 19.07.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kuchnia już wygląda świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 u nas głównie lenistwo wzięło górę z tego samego powodu zrezygnowaliśmy z okien drewnianych na rzecz pcv oraz z drewnianej podbitki... oczywiście drewniane elewacje niezmiennie mi się bardzo podobają u mnie lenistwo też wzięło górę. Zresztą pewnie i tak konserwacja elewacji spadłaby na moje barki - za co serdecznie podziękowałam ja też lubię drewniane elewacje, ale jak dla mnie, to ładnie wyglądają tylko przez pierwsze 2-3 lata. Drewnianą podbitkę zrobiłam, ale mam nadzieję, że nie będzie się szybko niszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kuchnia już wygląda świetnie! dziękuję dzisiaj składania kuchni ciąg dalszy. Panowie od rana działają i mają być dzisiaj poustawiane i poskręcane wszystkie meble, tak aby można było wymierzyć blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.07.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Wow! To super Lidziu -) A sprzęty kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Wow! To super Lidziu -) A sprzęty kiedy? sprzęty będą w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.07.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Cześć Lidziu, masz jeszcze jakiegoś glazurnika w drugim rękawie? Zadzwoniłam dziś do Zbyszka, bo niepokojąco przedłużał się termin wejścia (początek lipca) i dowiedziałam się, że złamał nogę*i jest uziemiony (może nie powinnam, ale nawet nie wiem czy w to wierzyć ) Mieliśmy być już w trakcie prac a ja nie mam glazurnika Buuuuu. Nie wiem co robić :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Cześć Lidziu, masz jeszcze jakiegoś glazurnika w drugim rękawie? Zadzwoniłam dziś do Zbyszka, bo niepokojąco przedłużał się termin wejścia (początek lipca) i dowiedziałam się, że złamał nogę*i jest uziemiony (może nie powinnam, ale nawet nie wiem czy w to wierzyć ) Mieliśmy być już w trakcie prac a ja nie mam glazurnika Buuuuu. Nie wiem co robić :cry: Monika, a mówił kiedy złamał tą nogę ? nie mam namiarów na innego glazurnika Napisz posta na wątku solidni W-wa, to może ktoś ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.07.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Monika, a mówił kiedy złamał tą nogę ? mówił że jakieś 3 tygodnie temu, a 2 dni temu wyszedł ze szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mówił że jakieś 3 tygodnie temu, a 2 dni temu wyszedł ze szpitala Matko, to na zlamana noge teraz 3 tygodnie w szpitalu trzymaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mówił że jakieś 3 tygodnie temu, a 2 dni temu wyszedł ze szpitala niestety trochę podejrzane mi się to wydaje Monika, przepraszam, że cię na taką minę wpakowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Sluchajcie, ja chyba znam jednego takiego glazurnika w Wawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.07.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Lidzia, ale przecież nie Ty mnie powinnaś przepraszać. No za co? Wszystko wyglądało na to, że będzie OK, nawet bardzo ok. Mnie się wydaje, że jemu wróciła ta robota którą wcześniej ktoś odwołał (a była duża i na pewno lepsza od mojej inwestycji) Mógł mnie jednak o tym na początku lipca poinformować, bo ja sobie grzecznie czekałam w nieświadomości Ale może to złamanie to prawda. Nie wiem co myśleć Malgos, jednego jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Poszukaj Achai na forum, jej chlop kladzie plytki z tego co pamietam, ale namiary na nia mi wcielo. Moze jeszcze znajde maila, ale nie obiecuje. Moze na priva odpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mam nowe zdjęcia kuchni ktoś chętny do oglądania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 zaczynamy od widoku od strony jadalni. Po lewej brakuje jeszcze szafki górnej, ponieważ Robert stwierdził, że nieładnie mu się przycięła na łuku i zrobi to jeszcze raz http://img705.imageshack.us/img705/8201/imgp9743.jpg wysoka zabudowa - wolne miejsca na lodówkę, mikrofalę i piekarnik http://img37.imageshack.us/img37/3567/imgp9734.jpg po drugiej stronie niska zabudowa z białymi wiszącymi szafkami http://img7.imageshack.us/img7/2817/imgp9738.jpg szafka z roletą, która jest w środku podświetlana http://img850.imageshack.us/img850/1341/imgp9739.jpg jedna z górnych szafek - które od dołu też są podświetlane http://img35.imageshack.us/img35/1016/imgp9741.jpg wyspa i zarys barku, który będzie za nią. Na razie nie jest do końca zabudowany, ponieważ najpierw musi być blat http://img402.imageshack.us/img402/6046/imgp9735.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) Lidszu, Ty się nie pytaj tylko wrzucaj Edit nr 1: Kuchnia super, bardzo mi się podoba:) Będziesz coś dawać na ścianę nad blatem? Edit nr 2: tylko jedną rzecz zrobiłabym nieco inaczej, ale to nie zmienia ogólnego wrażenia Chodzi mi o to, że zrobiłabym linię uchwytów w górnym ciągu wysokiej zabudowy na jednej linii albo pociągnęłabym tą opaskę fornirowaną do końca, również nad szafką z roletą. Edytowane 19 Lipca 2011 przez Elena76 pisałyśmy w tym samym czasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.07.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mniam, takie drewno - a taki mąż to skarb prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts