lidszu 04.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kurna nie oczekuję cudów ale za materiał niech nam kasę oddadzą powinni i mam nadzieję, że tak zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kurna nie oczekuję cudów ale za materiał niech nam kasę oddadzą powinni i mam nadzieję, że tak zrobią jutro jak tylko będę coś wiedziała to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kurna nie oczekuję cudów ale za materiał niech nam kasę oddadzą powinni i mam nadzieję, że tak zrobią jutro jak tylko będę coś wiedziała to napiszę to trzymam kciuki i czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A co wolicie gotowy domek od dewelopera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A co wolicie gotowy domek od dewelopera Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A co wolicie gotowy domek od dewelopera NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!! tak samo jak nigdy nie kupiłabym domu w stanie surowym do wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nio właśnie, to cio tak narzekacie, i narzekacie, cieszyć się tu prosię, że budujecie i nową wiedzę zdobywacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cieszę się, że widać światełko w tunelu Niestety żeby domek powstał, to trzeba się masę nachodzić i nadenerwować Ale później jest lepiej Pozdrawiam i dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.05.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A co wolicie gotowy domek od dewelopera NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!! tak samo jak nigdy nie kupiłabym domu w stanie surowym do wykończenia dzien doberek ,oj ja tez bała bym sie kupic domek od dewelopera jak i w stanie surowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dobrze, że się z tym rowem wyjaśniło.A z tymi przyłączami, projektami to dziwna sprawa i widać co urząd to inaczej postępują.U nas ZE w Żyrardowie nie wymagał PnB ani pani projektująca nam przyłącze wodociągowe nie chciała. Jak architekt robił nam projekt to mieliśmy tylko projekt przyłącza wodociągowego natomiast nie mieliśmy projektu przyłącza elektroenergetycznego tylko pokazaliśmy panu gdzie będą szły kable.Trzymam nadal kciuki aby się wszystko dobrze skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 skrzynkę elektryczną (budowlaną) mam już na działce i pan też nie chciał PnB, chociaż powiedział, że jak już będę mieć, to mam mu przesłać kopię. Dzisiaj po południu architekt przywiezie mi poprawione projekty i jutro jadę do gminy składać papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Doberek fajnie, że już się wyprostowało i rów zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.05.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Doberek fajnie, że już się wyprostowało i rów zniknął wyparował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.05.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Doberek fajnie, że już się wyprostowało i rów zniknął wyparował czary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 lidszu super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Doberek fajnie, że już się wyprostowało i rów zniknął wyparował czary czary pani, czary jeszcze tak do końca się nie wyluzowałam Trzymajcie za mnie kciuki jutro, bo jadę ponownie składać poprawione dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No i same dobre wiadomości - tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kochane dziewuszki, dziękuję wam, że ze mną jesteście i wierzę, że wasze kciuki sprawią, iż wszystko zostanie załatwione po mojej myśli jeszcze raz wam BARDZO dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts