lidszu 20.07.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Hej, hej... nie bez powodu pytałam się o te cokoły... Absolutnie białe!!! Ale przy ściance z ramą palisandrową konsekwentnie dałabym palisander (żeby zamknąć ramę)Buziaki zostawiam. Jeśli jestem nie w czasie i w temacie, to bardzo przepraszam, ale już gorąc wakacyjny na mnie działa;). Rasia, dziękuję za głos wypoczywaj dobrze na wczasach pod greckim słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja tez mam problem ze sciana mimo, ze jest prosta, bo mi sie nic nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Kurcze Lidzia no pełen wypas! Ślicznie wygląda palisander z bielą, a jak dojdzie czarny blat...... Wydaję mi się że palisandrowy cokół przy wysokiej zabudowie utworzy fajną opaskę w około niej i jak głosuję na taki:yes:, ale masz twardy orzech, bo z białą tez może wyjść ciekawie:rolleyes: Myślę sobie o tej zaokrąglonej ścianie, trudna sprawa, chyba mozaika byłby najlepsza, ale wtedy jaki kolor byś chciała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.07.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lidziu, dziękuję za pomoc. Będę dzwonić, tylko minie mi kac okropny. Wczoraj z tego żalu poszliśmy ze znajomymi do pubu i nie skończyło się na jednej litrowej karafce wina Przy okazji odkryłam w naszym bloku świetne miejsce - przyjemny pubik, ale jak wykończony! - w kąciku dziecięcym pantony, stoliki z blatami z palisandru z dlh, piękna dębowa czarna podłoga (ps. martwiłaś się*o zestawienie palisandra z Twoim dębem ) a łazienka cała w lustrach i marmurze forest green. Właścicielka, która została specjalnie dla nas do późnych godzin wieczornych musiała znosić moje pytania o większość*elementów wyposażenia Rozpisałam się, a miałam krótko i zwięźle - kuchnia wygląda cudownie Aż się*boję pomyśleć co będzie jak już*wszystko w niej dopniecie na ostatni guzik. Faktycznie ta ściana z łukiem kłopotliwa. Też*mam kilka takich niepodjętych decyzji z etapu ss które teraz wychodzą mi bokiem Co do cokołu, to napiszę tak: gdyby wysoka zabudowa była odrębną częścią kuchni, robiłabym palisandrowy, jeśli palisandrowy ma się łączyć*w jednej linii z białym, to chyba bym zrezygnowała. Szczególnie że szerokość cokołu będzie inna niż obramowanie wysokiej zabudowy. Taki trochę brak konsekwencji wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 mam kiepską wyobraźnię, bo pewnie dopiero jak zobaczę zamontowane białe cokoły to może się do nich przekonam u siebie chciałam wprawdzie dać czarne, bo też mi pasowało do górnych szafek, ale nie znalazłam czarnych aluminiowych, a cokoły w połysku, w dodatku czarne to chyba długo by nie pociągnęły, przynajmniej u mnie Lidszu, wydaje mi się, że na łuk można zamówić gięte szkło, ale podejrzewam, że cenowo nie będzie to rozsądnie. Ja nie wiem, czy w ogóle bym nie zostawiła ściany tak jak jest, bez żadnej okładziny, bo zlew chyba jest pod oknem, a płyta na wyspie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.07.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Kurcze Lidzia no pełen wypas! Ślicznie wygląda palisander z bielą, a jak dojdzie czarny blat...... Wydaję mi się że palisandrowy cokół przy wysokiej zabudowie utworzy fajną opaskę w około niej i jak głosuję na taki:yes:, ale masz twardy orzech, bo z białą tez może wyjść ciekawie:rolleyes: Myślę sobie o tej zaokrąglonej ścianie, trudna sprawa, chyba mozaika byłby najlepsza, ale wtedy jaki kolor byś chciała??? z tą opaską rzeczywiście ciężki orzech do zgryzienia, ale zaczęłam się skłaniać ku białej. na tą zaokrągloną ścianę chciałabym najchętniej granitową mozaikę z tego samego granitu co blat, ale nigdzie takiej nie widziałam. Może firma od blatu byłaby w stanie coś takiego zrobić, tylko za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.07.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lidziu, dziękuję za pomoc. Będę dzwonić, tylko minie mi kac okropny. Wczoraj z tego żalu poszliśmy ze znajomymi do pubu i nie skończyło się na jednej litrowej karafce wina Przy okazji odkryłam w naszym bloku świetne miejsce - przyjemny pubik, ale jak wykończony! - w kąciku dziecięcym pantony, stoliki z blatami z palisandru z dlh, piękna dębowa czarna podłoga (ps. martwiłaś się*o zestawienie palisandra z Twoim dębem ) a łazienka cała w lustrach i marmurze forest green. Właścicielka, która została specjalnie dla nas do późnych godzin wieczornych musiała znosić moje pytania o większość*elementów wyposażenia Rozpisałam się, a miałam krótko i zwięźle - kuchnia wygląda cudownie Aż się*boję pomyśleć co będzie jak już*wszystko w niej dopniecie na ostatni guzik. Faktycznie ta ściana z łukiem kłopotliwa. Też*mam kilka takich niepodjętych decyzji z etapu ss które teraz wychodzą mi bokiem Co do cokołu, to napiszę tak: gdyby wysoka zabudowa była odrębną częścią kuchni, robiłabym palisandrowy, jeśli palisandrowy ma się łączyć*w jednej linii z białym, to chyba bym zrezygnowała. Szczególnie że szerokość cokołu będzie inna niż obramowanie wysokiej zabudowy. Taki trochę brak konsekwencji wyjdzie Monika, dziękuję dzwoń koniecznie zaraz, bo ten chłopak chce pomóc i jakoś poprzekładać sobie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 na tą zaokrągloną ścianę chciałabym najchętniej granitową mozaikę z tego samego granitu co blat, ale nigdzie takiej nie widziałam. Może firma od blatu byłaby w stanie coś takiego zrobić, tylko za ile ? Właśnie chciałam Ci zaproponować mozaikę z kamienia który będzie na blacie, tak byłby idealnie. Wydaję mi się że robią takie mozaiki, tanio na pewno nie będzie:no: Chyba że, uda Ci się jeszcze znaleźć w miarę bez udziwnień, czarną, prostą mozaikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 A to sie bedzie dobrze mylo? Bo jak ja sobie wyobrazam taka mozaike to wydaje mi sie, ze gola sciane byloby latwiej szorowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.07.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja powiem krótko, pięknie Liduś. Chyba wybrałabym białe cokoły..., ale gdyby to była moja kuchnia pewnie miałabym wielki dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 A to sie bedzie dobrze mylo? Bo jak ja sobie wyobrazam taka mozaike to wydaje mi sie, ze gola sciane byloby latwiej szorowac... myślę, że dość łatwo jak każdą inną mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.07.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja powiem krótko, pięknie Liduś. Chyba wybrałabym białe cokoły..., ale gdyby to była moja kuchnia pewnie miałabym wielki dylemat. Rocia, cieszę się, że ci się podoba i dzięki za głos na białe cokoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lidszu coż za piękną kuchnie masz nie mogę napatrzeć się na zdjecia. Tylko pogratulować gustu:yes:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lidszu coż za piękną kuchnie masz nie mogę napatrzeć się na zdjecia. Tylko pogratulować gustu:yes: Pozdrawiam Mariomili, witaj i cieszę się, że podoba ci się moja kuchnia zapraszam do zaglądania częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.07.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kudłatku, mój - twój mąż przy porannej kawce powiedział że zrobi Ci cokoły białe i palisandrowe żebyś sobie wybrała jak tam kamień ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.07.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kudłatku, mój - twój mąż przy porannej kawce powiedział że zrobi Ci cokoły białe i palisandrowe żebyś sobie wybrała To się nazywa profesjonalna firma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.07.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kudłatku, mój - twój mąż przy porannej kawce powiedział że zrobi Ci cokoły białe i palisandrowe żebyś sobie wybrała jak tam kamień ??? O rany, chyba go będę musiała za to wycałować dzisiaj będę dzwonić do tej firmy od ciebie i umawiać się na pomiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.07.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 O rany, chyba go będę musiała za to wycałować dzisiaj będę dzwonić do tej firmy od ciebie i umawiać się na pomiar nie rozpieszczaj go bo potem bedzie chciała więcej żon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 O rany, chyba go będę musiała za to wycałować po piętach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 nie rozpieszczaj go bo potem bedzie chciała więcej żon nie pozwolę na to !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts