MonikaC 21.07.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 ja jestem za białym cokołem jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ale masz fajnie z tym mezem, pelna profeska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 ale fajowa kuchnia. wczoraj bylam przypadkowo w galerii wnetrz i w jednym studiu kuchennym widzialam polaczenie kolorow takie jak w Twoich meblach. super to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.07.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Słuchajcie, czy wy wiecie, że pod wpływem Lidki kuchni zadzwoniłam dzis do studia i chciałam zmieniać swoje cokoły ze stalowych na białe? Paranoja jakaś Dowiedziałam się,*że już za późno, kuchnia dawno zamówiona ... "ale jakby co, to zobaczymy co się da zrobić" Jest mi ktoś*w stanie powiedzieć*ile bym musiała sama zabulić*za metr takiego cokołu 17cm białego w wysokim połysku (gdybym jednak zmieniała, a studio nie zobaczyłoby co się da zrobić)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Monika, nie wiem ile takie cokoły kosztują. Może dopytaj w jakimś studiu kuchennym ? Odkopałam moje komenty z ciemnych czeluści W poniedziałek przyjeżdżają prawie wszystkie sprzęty do kuchni: lodówka, zmywarka, okap, mikrofala, piekarnik. Do zamówienia zostają: zlew, indukcja i kran do zlewu. Zamówiłam dzisiaj również barierki na schody i będą pod koniec sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ale Ci fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ale Ci fajnie to wpadnij w przyszłym tygodniu koniecznie do mnie, to sobie obejrzysz wszystkie nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.07.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 czeee Chciałam napisać, że Ci fajnie, ale inna Monika mnie ubiegła więc nie będę się*powtarzać U mnie zamiast bliżej niż dalej, robi się*dalej niż bliżej. Chcę już mieć czysto i do dopracowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 to wpadnij w przyszłym tygodniu koniecznie do mnie, to sobie obejrzysz wszystkie nowości boję się że nie wytrzymam i wyniosę ci jakieś drzwi i kawałek kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 boję się że nie wytrzymam i wyniosę ci jakieś drzwi i kawałek kuchni kochana, drzwi na pewno nie wyniesiesz, bo jedno skrzydło waży ok. 60-70 kg, więc nawet nie będziesz miała siły ich zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 kochana, drzwi na pewno nie wyniesiesz, bo jedno skrzydło waży ok. 60-70 kg, więc nawet nie będziesz miała siły ich zdjąć Ty chyba nie wiesz do czego jestem zdolna po dzierganiu poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 witam. ja jeszcze o cokołach. jakie dajesz cokoły przy zabudowie niskiej? też białe?monsanbia ja mam cokoły przy moich szarych meblach z błyszczącego mdf szare matowe. miały być z nierdzewki , ale mi za bardzo odcinały się od całości. wystarczą srebne uchwytyIidiszu najlepsze do polysku są zwykłe stare podkoszulki . nie rysują. ja mam wszystko prawie w połysku i tym czyszczę . nauczyłam też moją panią do sprzątania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Monika996, przy niskiej zabudowie będą palisandrowe cokoły, a przy wysokiej raczej białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Hej Lidziu. Masz pozdrowienia od Pana z AgStyle Monia, ale ja będę musiała je ewentualnie dorabiać. Zamówione już*mam ze stalowe, czy jakie one są. Nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Hej Lidziu. Masz pozdrowienia od Pana z AgStyle dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.07.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jak tam ostatnia prosta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.07.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Właśnie tak myślałam, ze przy niskiej bedziesz mieć palisandrowe;) ale przy wysokiej zaryzykuj z białymi , będzie wrażenie spójności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jak tam ostatnia prosta? dosyć długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.07.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 dosyć długa dobre długa i kręta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jak tam ostatnia prosta? A tak poważnie, to jeszcze dużo do zrobienia zostało nie mamy żadnych lamp (oprócz tych w łazienkach na górze), nie mamy listw przypodłogowych, mebli i tak mogłabym jeszcze długo wyliczać. Chociaż i tak jest już bliżej, niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts