Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie, czy wy wiecie, że pod wpływem Lidki kuchni zadzwoniłam dzis do studia i chciałam zmieniać swoje cokoły ze stalowych na białe?

Paranoja jakaś :D

Dowiedziałam się,*że już za późno, kuchnia dawno zamówiona ... "ale jakby co, to zobaczymy co się da zrobić"

Jest mi ktoś*w stanie powiedzieć*ile bym musiała sama zabulić*za metr takiego cokołu 17cm białego w wysokim połysku (gdybym jednak zmieniała, a studio nie zobaczyłoby co się da zrobić)?

Monika, nie wiem ile takie cokoły kosztują. Może dopytaj w jakimś studiu kuchennym ?

Odkopałam moje komenty z ciemnych czeluści :lol2:

W poniedziałek przyjeżdżają prawie wszystkie sprzęty do kuchni: lodówka, zmywarka, okap, mikrofala, piekarnik. Do zamówienia zostają: zlew, indukcja i kran do zlewu.

Zamówiłam dzisiaj również barierki na schody i będą pod koniec sierpnia.

Gość monika996

witam. ja jeszcze o cokołach. jakie dajesz cokoły przy zabudowie niskiej? też białe?

monsanbia ja mam cokoły przy moich szarych meblach z błyszczącego mdf szare matowe. miały być z nierdzewki , ale mi za bardzo odcinały się od całości. wystarczą srebne uchwyty

Iidiszu najlepsze do polysku są zwykłe stare podkoszulki . nie rysują. ja mam wszystko prawie w połysku i tym czyszczę . nauczyłam też moją panią do sprzątania.

Jak tam ostatnia prosta?

A tak poważnie, to jeszcze dużo do zrobienia zostało :(

nie mamy żadnych lamp (oprócz tych w łazienkach na górze), nie mamy listw przypodłogowych, mebli i tak mogłabym jeszcze długo wyliczać. Chociaż i tak jest już bliżej, niż dalej