Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wywiezła ja do teściowej ale tylko do soboty :(

O matyldo. I ona sobie poradzi z taką gromadką w tym z jednym maleństwem? :eek:

Ja swojej nie zostawiłam nawet na kilka godzin do jakiegoś 1,5 roku ... no ale ja też cycoliłam do 13-go m-ca, więc opcji nie było, nawet gdyby były możliwości

Super masz, korzystaj! :p

O matyldo. I ona sobie poradzi z taką gromadką w tym z jednym maleństwem? :eek:

Ja swojej nie zostawiłam nawet na kilka godzin do jakiegoś 1,5 roku ... no ale ja też cycoliłam do 13-go m-ca, więc opcji nie było, nawet gdyby były możliwości

Super masz, korzystaj! :p

Monia, Julek jest z Zuzą, do teściowej wywiozła córcię i starszego synka

mojego męża siostrzenica w wieku 14 lat ma 185 cm wzrostu :jawdrop:

Moja córka ma 10 lat, ja ponad 30;) i ma tylko o jeden rozmiar mniejszą stopę ode mnie:eek:

ps

lidzia zamówiłaś już te listwy przypodłogowe? Jaką wysokość chcesz? U mnie białe mam na 10cm, dębowe na 8 cm.

Moja córka ma 10 lat, ja ponad 30;) i ma tylko o jeden rozmiar mniejszą stopę ode mnie:eek:

ps

lidzia zamówiłaś już te listwy przypodłogowe? Jaką wysokość chcesz? U mnie białe mam na 10cm, dębowe na 8 cm.

listw jeszcze nie zamówiłam, ale zrobię to w przyszłym tygodniu. A wysokość będą miały 7 cm, bo takie mam przy schodach

Marta, siostrzenica mojego M moje buty (rozmiar 36) nosiła na przełomie zerówki i I klasy. Teraz ma nogę 43 :jawdrop:

Zuza przepis prosty jak precel :)

roztapiasz kostke masla i studzisz, ubijasz tak troszke puszke slodzonego mleka skondensowanego tzn jej zawartosc :) potem ciagle ubijajac wlewasz po trochu maslo, do tego paczke wiorkow kokosowych i gotowe, ponoc dobre jest tez zamiast wiorek dac kakao albo orzechy zmielone.

Monza zrobic jedna warstwe np z konfitura z czarnej porzeczki