nitubaga 03.08.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Hej, hej czytam że się postępy duże dzieją... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.08.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Hej, hej czytam że się postępy duże dzieją... super no dzieją się, dzieją widziałaś moją kuchnię ? jest jakieś 5 stron w tył w komentach. Kiedy do mnie wpadniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.08.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Lidszu Czy istnieje możliwość abyś w paru zdaniach podsumowała zmiany które wprowadziliście do projektu? wiem ,że na początku dziennika coś o tym pisałaś ,ale czy podczas budowy też*coś zmieniliście? Czytałam w innym wątku ,że gdzieś była do obejrzenia wizualizacja Twojego parteru..czy można jeszcze gdzieś ją znaleźć? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi:) Junaa, nasze podstawowe zmiany to: - dodanie daszku nad wejściem do domu - to był jeden z najlepszych moich pomysłów w czasie budowy, - zmiana położenia kominka w domu, - powiększenie okna w jadalni - teraz są to duże przesuwne drzwi tarasowe, - narożne okna w salonie są do samej ziemi, - powiększyliśmy wiatrołap - teraz boczne wejście do kuchni jest z wiatrołapu, - zlikwidowanie jednego z okien w gabinecie - tego na bocznej ścianie, - za to w pokoju córki (nad gabinetem) dodałam okno na tejże bocznej ścianie - jak dla mnie był to bardzo dobry pomysł, bo jest w tym pokoju teraz o wiele jaśniej, - powiększyliśmy środkowy pokój na górze (na wprost schodów) kosztem naszej sypialni, - w tym pokoju zwęziłam okno do szerokości 150 cm, tak aby był trochę bardziej ustawny, - powiększyłam małżeńską garderobę również kosztem sypialni (przesunęłam ściankę od garderoby jak najbliżej drzwi do pokoju) - nie robiłam łuku w garderobie małżeńskiej, tylko wyprostowałam ściankę i wstawiłam tam drzwi - powstał w ten sposób korytarzyk, w którym są wejścia do garderoby i łazienki, - powiększyłam łazienkę dzieci kosztem naszej łazienki to chyba wszystkie zmiany moje wizualizacje są już niedostępne w necie Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.08.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Lidka, kuchnia bomba! Pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Lidka, kuchnia bomba! Pierwsza klasa Kaśka, dzięki cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Lidzia kuchnia skonczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Właśnie, jakieś uzupełnienie fotorelacji by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Lidzia kuchnia skonczona? Właśnie, jakieś uzupełnienie fotorelacji by się przydało jeszcze nie skończona Robert miał się pojawić w tym tygodniu, ale jak na razie się nie odezwał. Dzisiaj jadę odebrać zlew do kuchni, kran i dozownik na płyn. Dzięki temu będę mogła w końcu zamówić blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.08.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To pokarz chociaż to co wybrałaś, bo też się nad baterią głowię a i dozownik chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Zlew Schock Horizont D-150 + metalowy ociekacz http://www.schock.com.pl/181-135-thickbox/horizont-d-150.jpg Grohe Concetto z wyciąganą wylewką http://www.grohe.pl/lib/0/catalogue_p1/farbbild250/32663000.gif i taki dozownik http://www.esklep.tenaco.pl/images/tmp/9/7/e/2/dozownik-mcalpine-soap-jad-cpb.640x480.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 oj bedzie pani zadowolona z schocka bez porownania z teka. jest taki gladki i perfekcyjnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 oj bedzie pani zadowolona z schocka bez porownania z teka. jest taki gladki i perfekcyjnie wykonany właśnie ta gładkość mnie przekonała. jest bardzo miły w dotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jejuśkuuu! Piękne wybory i powiedziałabym takie "moje";). To concetto mnie kusi, żeby wymienić w kuchni, ale qrcze szkoda wymienić i wyrzucać coś co jest dobre, a jak na złość nie chce się popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.08.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Strasznie fajne wybory, a przypomnij zlew masz jakoś na środku? Bo u mnie taki rozkład komór niestety się nie sprawdzi :-/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Strasznie fajne wybory, a przypomnij zlew masz jakoś na środku? Bo u mnie taki rozkład komór niestety się nie sprawdzi :-/. zlew mam z boku okna, coś tak jak Elena. Obejrzyj sobie stronę Schocka, bo naprawdę ich zlewy są super. Są droższe od Teki, ale jakoś wykonania o wiele lepsza. W dotyku ten zlew jest taki gładki i aksamitny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jejuśkuuu! Piękne wybory i powiedziałabym takie "moje";). To concetto mnie kusi, żeby wymienić w kuchni, ale qrcze szkoda wymienić i wyrzucać coś co jest dobre, a jak na złość nie chce się popsuć. jak chcesz, to zawsze można jej pomóc, aby się zepsuła w razie co daj znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem takiej płyty i mam pytanie - czy na tym podłużnym polu będę mogła stawiać normalne garnki ? http://nokautimg1.pl/p-d7-e7-d7e72a5794fb623382e8a944cd0de0cb500x500/plyta-indukcyjna-teka-ir-642-teka-ir-642.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Fajowy ten zlew a mnie sie wydawało, że na tece świat się kończy ja dozownika nie miałam gdzie upchąć i chowam płyn w tej mniejszej komorze u mnie dół baterii identyczny... tylko góra wygląda inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 oczywiście, że będziesz mogła. Nawet dwa malutkie na raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.08.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To mam jeszcze jedno pytanko, czy on jest wystający na bla czy zlicowany z blatem ... coś mi się kołacze że kiedyś o takim pisałaś (jako alternatywa do wpuszczanego).A dwa czy tej formy to one wszystkie są takie milusie w dotyku, bo chyba wiem o czym piszesz ... a z młodym jakoś osłabia mnie jeżdżenie teraz i macanie na mieście i marzę tylko o internetowych zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts