Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidszu

Czy istnieje możliwość abyś w paru zdaniach podsumowała zmiany które wprowadziliście do projektu? wiem ,że na początku dziennika coś o tym pisałaś ,ale czy podczas budowy też*coś zmieniliście?

Czytałam w innym wątku ,że gdzieś była do obejrzenia wizualizacja Twojego parteru..czy można jeszcze gdzieś ją znaleźć?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi:)

Junaa, nasze podstawowe zmiany to:

- dodanie daszku nad wejściem do domu - to był jeden z najlepszych moich pomysłów w czasie budowy,

- zmiana położenia kominka w domu,

- powiększenie okna w jadalni - teraz są to duże przesuwne drzwi tarasowe,

- narożne okna w salonie są do samej ziemi,

- powiększyliśmy wiatrołap - teraz boczne wejście do kuchni jest z wiatrołapu,

- zlikwidowanie jednego z okien w gabinecie - tego na bocznej ścianie,

- za to w pokoju córki (nad gabinetem) dodałam okno na tejże bocznej ścianie - jak dla mnie był to bardzo dobry pomysł, bo jest w tym pokoju teraz o wiele jaśniej,

- powiększyliśmy środkowy pokój na górze (na wprost schodów) kosztem naszej sypialni,

- w tym pokoju zwęziłam okno do szerokości 150 cm, tak aby był trochę bardziej ustawny,

- powiększyłam małżeńską garderobę również kosztem sypialni (przesunęłam ściankę od garderoby jak najbliżej drzwi do pokoju)

- nie robiłam łuku w garderobie małżeńskiej, tylko wyprostowałam ściankę i wstawiłam tam drzwi - powstał w ten sposób korytarzyk, w którym są wejścia do garderoby i łazienki,

- powiększyłam łazienkę dzieci kosztem naszej łazienki

to chyba wszystkie zmiany :)

moje wizualizacje są już niedostępne w necie

Edytowane przez lidszu

Lidzia kuchnia skonczona?

Właśnie, jakieś uzupełnienie fotorelacji by się przydało ;)

jeszcze nie skończona :(

Robert miał się pojawić w tym tygodniu, ale jak na razie się nie odezwał. Dzisiaj jadę odebrać zlew do kuchni, kran i dozownik na płyn. Dzięki temu będę mogła w końcu zamówić blat.

Strasznie fajne wybory, a przypomnij zlew masz jakoś na środku? Bo u mnie taki rozkład komór niestety się nie sprawdzi :-/.

zlew mam z boku okna, coś tak jak Elena. Obejrzyj sobie stronę Schocka, bo naprawdę ich zlewy są super. Są droższe od Teki, ale jakoś wykonania o wiele lepsza. W dotyku ten zlew jest taki gładki i aksamitny.

Jejuśkuuu!:lol: Piękne wybory i powiedziałabym takie "moje";). To concetto mnie kusi, żeby wymienić w kuchni, ale qrcze szkoda wymienić i wyrzucać coś co jest dobre, a jak na złość nie chce się popsuć.;)

jak chcesz, to zawsze można jej pomóc, aby się zepsuła ;) :lol2: w razie co daj znaka ;)

To mam jeszcze jedno pytanko, czy on jest wystający na bla czy zlicowany z blatem ... coś mi się kołacze że kiedyś o takim pisałaś (jako alternatywa do wpuszczanego).

A dwa czy tej formy to one wszystkie są takie milusie w dotyku, bo chyba wiem o czym piszesz ... a z młodym jakoś osłabia mnie jeżdżenie teraz i macanie na mieście i marzę tylko o internetowych zakupach.