lidszu 04.08.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To mam jeszcze jedno pytanko, czy on jest wystający na bla czy zlicowany z blatem ... coś mi się kołacze że kiedyś o takim pisałaś (jako alternatywa do wpuszczanego). A dwa czy tej formy to one wszystkie są takie milusie w dotyku, bo chyba wiem o czym piszesz ... a z młodym jakoś osłabia mnie jeżdżenie teraz i macanie na mieście i marzę tylko o internetowych zakupach. są dwie wersje tego zlewu - nablatowy i zlicowany z blatem. Ten zlicowany jest o ok. 200 zł droższy i trzeba na niego czekać ok. 3 tygodnie. Ja chciałam zlicowany, ale ponieważ trzeba na niego długo czekać, to wzięliśmy nablatowy. Nie jest jednak tak bardzo wystający ponad blat jak Teka, więc wygląda super. Tofee, możesz sobie ten zlew obejrzeć w TTW Opex na Domaniewskiej - sklep na parterze po prawej stronie od wejścia. Właśnie tam go kupuję. Wydaje mi się, że wszystkie zlewy Schock są takie fajne w dotyku i milusie, a na pewno te z powłoką Cristadur. Będę odbierać jutro mój zlew na Domaniewskiej, więc mogę się przyjrzeć innym zlewom tej firmy i je pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 oczywiście, że będziesz mogła. Nawet dwa malutkie na raz;) Ooo, to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 są dwie wersje tego zlewu - nablatowy i zlicowany z blatem. Ten zlicowany jest o ok. 200 zł droższy i trzeba na niego czekać ok. 3 tygodnie. Ja chciałam zlicowany, ale ponieważ trzeba na niego długo czekać, to wzięliśmy nablatowy. Nie jest jednak tak bardzo wystający ponad blat jak Teka, więc wygląda super. Tofee, możesz sobie ten zlew obejrzeć w TTW Opex na Domaniewskiej - sklep na parterze po prawej stronie od wejścia. Właśnie tam go kupuję. Wydaje mi się, że wszystkie zlewy Schock są takie fajne w dotyku i milusie, a na pewno te z powłoką Cristadur. Będę odbierać jutro mój zlew na Domaniewskiej, więc mogę się przyjrzeć innym zlewom tej firmy i je pomacać o, to będziesz bliziutko mojej roboty, bo ja na Domaniewską teraz muszę drałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.08.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wydaje mi się, że wszystkie zlewy Schock są takie fajne w dotyku i milusie, a na pewno te z powłoką Cristadur. Będę odbierać jutro mój zlew na Domaniewskiej, więc mogę się przyjrzeć innym zlewom tej firmy i je pomacać Jakbyś była tak miła to będę baaaaaaaardzo wdzięczna o, to będziesz bliziutko mojej roboty, bo ja na Domaniewską teraz muszę drałować Współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 o, to będziesz bliziutko mojej roboty, bo ja na Domaniewską teraz muszę drałować teraz to pół W-wy na Domaniewskiej i okolicznych ulicach pracuje Mój mąż na Taśmowej ma firmę Tofee, nie ma sprawy, sprawdzę, bo wiem jak uciążliwe mogą być zakupy z mały dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 teraz to pół W-wy na Domaniewskiej i okolicznych ulicach pracuje Mój mąż na Taśmowej ma firmę Tofee, nie ma sprawy, sprawdzę, bo wiem jak uciążliwe mogą być zakupy z mały dzieckiem i to jest najgorsze, bo nawet jak zmienię robotę to i tak w tamtej okolicy wyląduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Piękny zlewozmywak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Piękny zlewozmywak. Becia, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wybory fajne, zlew zlicowany z batem ma swoje plusy i minusy, więc z tego nad blatem na pewno będziesz zadowolona Ja tylko jestem fanką miękkich wylewek kuchennych. Miałam taką sztywną jakiś czas i nie potrafiłam z niej korzystać. Do spłukania zlewu i tzw obmywania się nie nadaje. Miękka wylewka jest moim zdaniem bardziej praktyczna (ja wybrałam culinę blanco) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 miodzio Lidziunia moja teka też milutka:lol: i w przeciwieństwie do Rasi chyba bym zawału dostała jakby coś jej się stało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wybory fajne, zlew zlicowany z batem ma swoje plusy i minusy, więc z tego nad blatem na pewno będziesz zadowolona Ja tylko jestem fanką miękkich wylewek kuchennych. Miałam taką sztywną jakiś czas i nie potrafiłam z niej korzystać. Do spłukania zlewu i tzw obmywania się nie nadaje. Miękka wylewka jest moim zdaniem bardziej praktyczna (ja wybrałam culinę blanco) dzięki Monika, moja bateria ma wyciągany kawałek wylewki wyciąganej na wężu, więc do umycia zlewu będzie super. Dodatkowo ten wąż ma jakieś obciążniki na dole, że sam się chowa i nie trzeba go wciskać do środka wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 miodzio Lidziunia moja teka też milutka:lol: i w przeciwieństwie do Rasi chyba bym zawału dostała jakby coś jej się stało;) Ale Rasia nie pisała o zlewie, tylko o baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.08.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jak ma wyciąganą tę końcówkę to już nieźle, a jak cały łuk to i tak będzie nie za wygodnie (ta moja z której nie byłam do końca zadowolona, miała właśnie wyciągany fragment) Ale co ja się będę mądrzyć, i tak Twoja kuchnia ładniejsza, to ja sobie przynajmniej z baterią pośmigam we wszystkie strony świata i się będę cieszyć jak głupi do sera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 no tak wylazła ignorancja:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 no tak wylazła ignorancja:oops: fajnie was czasem poczytać. Zaraz jeszcze aricia wyskoczy z czymś jak filip z konopii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 no tak wylazła ignorancja:oops: nie chrzań głupot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 eeeeeeeee ja się uczciwie do ignorancji przyznaję Lidziu ja prosta kobita jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jak ma wyciąganą tę końcówkę to już nieźle, a jak cały łuk to i tak będzie nie za wygodnie (ta moja z której nie byłam do końca zadowolona, miała właśnie wyciągany fragment) Ale co ja się będę mądrzyć, i tak Twoja kuchnia ładniejsza, to ja sobie przynajmniej z baterią pośmigam we wszystkie strony świata i się będę cieszyć jak głupi do sera czy będzie wygodna, to się dopiero okaże po zamontowaniu. Mąż wybierał, więc w razie czego będzie na niego Ale niech mu będzie, żeby nie było, że nie miał swojego udziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 eeeeeeeee ja się uczciwie do ignorancji przyznaję Lidziu ja prosta kobita jestem:) gadasz jak potłuczona dzisiaj w tym mętliku postów o zlewie można było się pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Uwielbiam Was czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts