monsanbia 06.08.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Lidziu, otworzyłaś mi oczy!!! Ja myślałam do tej pory, że to są jakieś*płytki. Będziesz miała same słupki, czy będą też szerokie fragenty "muru"?A w ogóle wymyśłiłaś ogrodzenie sama, czy robiłaś*jakiś projekt? Jak ja jeszcze mało wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.08.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 brama będzie suwana w bok Tofee, byłam wczoraj po mój zlew i obejrzałam inne zlewy z schocka. Okazuje się, że te takie milusie w dotyku są tylko z powłoką Cristadur. Dowiedziałam się, że Schock do coraz więcej modeli wprowadza tą powłokę. Okazuje się również, że Schock produkuje zlewy dla Teki, ale te z bardziej chropowatą powłoką Dzięki KOCHANA!!! To przynajmniej wiem na co zwracać uwagę i jakby co, to nawet mogę w ciemno brać jeżeli by się okazało że jest z powłoką. Ale to forum jest super!!!! Szkoda że mało ikonek do wyrażania pozytywnych uczuć http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/flowers2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Lidziu, otworzyłaś mi oczy!!! Ja myślałam do tej pory, że to są jakieś*płytki. Będziesz miała same słupki, czy będą też szerokie fragenty "muru"? A w ogóle wymyśłiłaś ogrodzenie sama, czy robiłaś*jakiś projekt? Jak ja jeszcze mało wiem ... Monika, będą same słupki i niskie murki. Sama sobie wymyślałam ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dzięki KOCHANA!!! To przynajmniej wiem na co zwracać uwagę i jakby co, to nawet mogę w ciemno brać jeżeli by się okazało że jest z powłoką. Ale to forum jest super!!!! Szkoda że mało ikonek do wyrażania pozytywnych uczuć http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/flowers2.gif cieszę się, że mogłam pomóc i dziękuję za śliczne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.08.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Lidziu, jeszcze a propos ogrodzenia Cię pomęczę czy już masz ustalone jak będą łączone przęsła ze słupkami? nam odradzano przykręcanie przęseł śrubami, bo znając fantazję amatorów na metale wszelkiego rodzaju to szybko mogą zniknąć... a z kolei przyspawanie ocynkowanych przęseł zniszczy miejscowo ocynkowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Lidziu, jeszcze a propos ogrodzenia Cię pomęczę czy już masz ustalone jak będą łączone przęsła ze słupkami? nam odradzano przykręcanie przęseł śrubami, bo znając fantazję amatorów na metale wszelkiego rodzaju to szybko mogą zniknąć... a z kolei przyspawanie ocynkowanych przęseł zniszczy miejscowo ocynkowanie... szczerze mówiąc, to się nie zastanawiałam nad tym. Muszę się jutro przejechać do pana od przęseł i się dowiedzieć jak on to widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 jak wybadasz pana to podziel się koniecznie jego przemyśleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 jak wybadasz pana to podziel się koniecznie jego przemyśleniami pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 dzięki Karolinie z FM znalazłam fajne łóżko do sypialni http://img200.imageshack.us/img200/5637/ko5p.jpg http://img40.imageshack.us/img40/3562/ko55.jpg Wynajętemu bardziej podoba się to ciemne. Jutro pojadę do tej firmy (całe szczęście jest koło mnie ) i sobie je obejrzę na żywo. Cena też nie powala na kolana, więc gdyby było ładnie zrobione, to może byśmy się skusili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 nie powala znaczy ile;) to ciemne ładne faktycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 nie powala znaczy ile;) to ciemne ładne faktycznie:) ok. 4 tyś (drogo), ale w porównaniu z podobnym łóżkiem NAP'a za ponad 6 tyś, to wychodzi dość znośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ta cena za łóżko 180x200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 no jak się porówna to faktycznie ale ładne łóżeczko mnie takie duże nie wejdzie i nawet nie pamiętam jakie łóżko z elektrykiem zaplanowałam;) 140x200 czy 160x200:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 tu masz to łóżko http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html cena za 140 i 160 niewiele niższa niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 no cóż fajne kosztuje fajnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.08.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Teraz dopiero skumałam co to za bloczki.Miałam mieć z nich garaż, ale skończy się na szkieletowym (mniejsze podatki). Ale ogrodzenie chcę z takich bloczków właśnie.Bardzo ładnie się prezentują i można je podobno łączyć bez zaprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Teraz dopiero skumałam co to za bloczki. Miałam mieć z nich garaż, ale skończy się na szkieletowym (mniejsze podatki). Ale ogrodzenie chcę z takich bloczków właśnie. Bardzo ładnie się prezentują i można je podobno łączyć bez zaprawy. zaprawę wlewa się do nich do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.08.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Lidszu bardzo mi się te Twój wynalazek podoba, powiedz tylko jak będzie to przęsło z ziemią łączone - najpierw podmurówka, czy tylko na wyrównanej ziemi i zalane betonem? Cały czas kombinuję jak od wody się odgrodzić u mnie musi być więc szczelne i z 40 cm w głąb coś musi też wodę powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.08.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Lidszu bardzo mi się te Twój wynalazek podoba, powiedz tylko jak będzie to przęsło z ziemią łączone - najpierw podmurówka, czy tylko na wyrównanej ziemi i zalane betonem? Cały czas kombinuję jak od wody się odgrodzić u mnie musi być więc szczelne i z 40 cm w głąb coś musi też wodę powstrzymać Gosia, u mnie najpierw jest podmurówka i dopiero na to będą kładzione te bloczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.08.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 dostałam pierwszą wstępną wycenę blatu do kuchni blat 3 cm - 6500 tyś - nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts