Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

7m2 za 6500zł? no to bardzo mało wycenili

u mnie niecałe 5m2 i wyceny wahały się od 7 do 9 tys.

nie 7 m2, a 7,5 m bieżącego, ale i tak wydaje mi się to dobrą ceną.

Dwie inne firmy się nie odezwały :mad: Jeśli do jutra się nie odezwą, to wezmę blat od tych mi zrobili wycenę

aaa, no to ok :)

mnie też parę firm olało, więc nie ma co się napraszać, skoro nie chcą naszej kasy ;)

Lidziunia ja też wychodzę z założenia że jak ktoś nie ma chwili czasu żeby ją poświęcić i zrobić wycenę to i na wykonanie usługi czasu mieć nie bedzie, nie chcą zarobić ich sprawa:)

widać są na tyle bogaci, że nie zależy im na dodatkowej kasie

Lidszu, jak tam kuchnia? Masz już sprzęty ustawione? Blat zamówiony? :)

sprzęty nadal zapakowane w kartony czekają na Roberta - ma przyjechać w przyszłym tygodniu i dokończyć kuchnię oraz zrobić garderoby i szafę wnękową.

Byli dzisiaj panowie od blatu - wymierzyli (nieźle przy tym namęczyli się z moim "kochanym" łukiem) i jutro mam już dostać ostateczną wycenę. Wyjdzie więcej niż wstępne 6500 tyś. Mam nadzieję, że jutro nie padnę jak zobaczę cenę :lol2: . Blat będzie za jakieś 2 tygodnie, czyli po naszym powrocie z wakacji :D

A jak nas nie będzie, to ma się wymurować ogrodzenie

Edytowane przez lidszu