tofee 10.08.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 A jak nas nie będzie, to ma się wymurować ogrodzenie Zaufana ekipa, czy wszystko dogadane na tip top? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ciekawe ile jeszcze osóbek cierpi na bezsenność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ciekawe, kto albo co mnie jutro o 4.30 obudzi jakie jutro, przecież to zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 uuuuuuuuuuuuuuu Elenka będzie bolało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.08.2011 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 oj, bolało, bolało ... nawet widać ogłuchłam na pół godziny, bo nie słyszałam żadnego z dwóch budzików ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.08.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Boszzzz.. ja nie wiem co Wy ćpacie ;) ja tego nie mam i może dlatego nie moge się ostatnio zwlec z łóżka o 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 11.08.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 takiej to dobrze z wczasów wróci i od razu w domu zamieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Za ten łuczek pewnie trochę Cię skasują, bo to nietypowe cięcie. Majorka? Kiedy wylot? fajnie, że po powrocie tyle będzie zmian wylatujemy w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Zaufana ekipa, czy wszystko dogadane na tip top? ekipa po pierwsze zaufana, a po drugie jutro będziemy dogadywać wszystkie szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ciekawe, kto albo co mnie jutro o 4.30 obudzi jakie jutro, przecież to zaraz... ja nie wiem jak ty to robisz, ale ja nie byłabym w stanie wstać o tej porze. Ja się ledwo o 8 zwlekam, a to i też tylko i wyłącznie dlatego, że dzieci do przedszkola muszę odwieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 takiej to dobrze z wczasów wróci i od razu w domu zamieszka aż tak dobrze, to nie będzie, ale mam nadzieję, że wrzesień, to już ostateczny termin na przeprowadzkę. Zapomniałam, że po naszym powrocie będą się również montować barierki na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Lidszu, a kto Ci to ogrodzenie stawia? Bo u nas się okazuje że ekipa pana Łukasza będzie i malować, i elewacjować i glazurować (i nie wiadomo co jeszcze) Nie ogarniam kto u niego się czym zajmuje, ale podobno ma być dobrze. Szkoda tylko, że się tak ociągają z wycenianiem i glazurnik z wejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.08.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ja nie wiem jak ty to robisz, ale ja nie byłabym w stanie wstać o tej porze. Ja się ledwo o 8 zwlekam, a to i też tylko i wyłącznie dlatego, że dzieci do przedszkola muszę odwieźć ja też nie wiem, chyba powinnam się leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ja też nie wiem, chyba powinnam się leczyć to co ja powinnam ???? beznadziejny przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 sprzęty nadal zapakowane w kartony czekają na Roberta - ma przyjechać w przyszłym tygodniu i dokończyć kuchnię oraz zrobić garderoby i szafę wnękową. Byli dzisiaj panowie od blatu - wymierzyli (nieźle przy tym namęczyli się z moim "kochanym" łukiem) i jutro mam już dostać ostateczną wycenę. Wyjdzie więcej niż wstępne 6500 tyś. Mam nadzieję, że jutro nie padnę jak zobaczę cenę . Blat będzie za jakieś 2 tygodnie, czyli po naszym powrocie z wakacji A jak nas nie będzie, to ma się wymurować ogrodzenie Ale się dziejeeee! Grzecznie przetrzymam Wasze wakacje, dwa tygodnie robienia się blatu i dokończenie kuchni, a potem szykuj się na naaaaaloooot! Cudownego wypoczynku Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ale się dziejeeee! Grzecznie przetrzymam Wasze wakacje, dwa tygodnie robienia się blatu i dokończenie kuchni, a potem szykuj się na naaaaaloooot! Cudownego wypoczynku Wam życzę. dzięki Rasiulka oczywiście po naszym powrocie BAAARDZOOO serdecznie do siebie zapraszam na nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 kurcze tak sie u was zmienia ze trzebaby powtorzyc zlot warszawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 kurcze tak sie u was zmienia ze trzebaby powtorzyc zlot warszawski Dobra myśl!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 kurcze tak sie u was zmienia ze trzebaby powtorzyc zlot warszawski koniecznie musicie się znowu do nas wybrać pogadaj z dziewczynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no najpierw musisz wrocic coby mozna bylo popodziwiac i u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts