Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ciekawe, kto albo co mnie jutro o 4.30 obudzi :rolleyes:

jakie jutro, przecież to zaraz...

ja nie wiem jak ty to robisz, ale ja nie byłabym w stanie wstać o tej porze. Ja się ledwo o 8 zwlekam, a to i też tylko i wyłącznie dlatego, że dzieci do przedszkola muszę odwieźć

Lidszu, a kto Ci to ogrodzenie stawia?

Bo u nas się okazuje że ekipa pana Łukasza będzie i malować, i elewacjować i glazurować ;) (i nie wiadomo co jeszcze) Nie ogarniam kto u niego się czym zajmuje, ale podobno ma być dobrze.

Szkoda tylko, że się tak ociągają z wycenianiem i glazurnik z wejściem :(

sprzęty nadal zapakowane w kartony czekają na Roberta - ma przyjechać w przyszłym tygodniu i dokończyć kuchnię oraz zrobić garderoby i szafę wnękową.

Byli dzisiaj panowie od blatu - wymierzyli (nieźle przy tym namęczyli się z moim "kochanym" łukiem) i jutro mam już dostać ostateczną wycenę. Wyjdzie więcej niż wstępne 6500 tyś. Mam nadzieję, że jutro nie padnę jak zobaczę cenę :lol2: . Blat będzie za jakieś 2 tygodnie, czyli po naszym powrocie z wakacji :D

A jak nas nie będzie, to ma się wymurować ogrodzenie

Ale się dziejeeee!:D

Grzecznie przetrzymam Wasze wakacje, dwa tygodnie robienia się blatu i dokończenie kuchni, a potem szykuj się na naaaaaloooot!;):D

Cudownego wypoczynku Wam życzę.:)

Ale się dziejeeee!:D

Grzecznie przetrzymam Wasze wakacje, dwa tygodnie robienia się blatu i dokończenie kuchni, a potem szykuj się na naaaaaloooot!;):D

Cudownego wypoczynku Wam życzę.:)

dzięki Rasiulka :D

oczywiście po naszym powrocie BAAARDZOOO serdecznie do siebie zapraszam na nalot :D