lidszu 12.08.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Alicja! Obiecuję, że już nie będę szaleć na drodze! Możesz jeździć spokojnie;) Lidia, a ja Ci wiszę dobre wino za Twoje porady (jakie lubisz?). Tym sprytnym sposobem chcę się wprosić na Twoją parapetówkę Cudownych wakacji! Możesz się wprosić nawet wcześniej niż na parapetówkę Może jakiś zlocik zorganizuję po moich wywczasach, bo Rasiulka też się chce do mnie wybrać O winie pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Balbina nie nie, ja się nie boję innych kierowców tylko że się zgubię I zawsze bardzo dokładnie przygotowuję się, żeby w razie czego wiedzieć gdzie jestem. Ale jak jedzie ze mną mąż to zakładam, że Warszawę zna jak własną kieszeń i czuję się o wiele bezpieczniej. Mój mąż jak ze mną jeździ, to się nie może nadziwić, że ja po przejechaniu jeden raz trasy ją pamiętam (oczywiście wzrokowo), bo mam totalny defekt jeśli chodzi o zapamiętywanie nazw ulic Śmieje się, że jeżdżę na punkty orientacyjne, np. zielony budynek, charakterystyczny sklep itp. Dobrze, że nie jeżdżę kierując się np. bilbordami reklamowymi, bo ostatnio moja koleżanka jak jechała do swojego znajomego zgubiła się, bo właśnie zmienili reklamę na bilbordzie, a ona pamiętała, że przy reklamie samochodu się do niego skręcało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Monsabia koło ciebie niedaleko jest przecież i Elena i Tofee. Gdybym poznała cię wcześniej, to skusiłabym się na działkę po twojej stronie stolicy zara zara niedaleko mnie, to jest pasie i zuz@nka i jeszcze ktoś, no i anula05, Elena to jakoś zupełnie chyba gdzie indziej? Gdybym poznała cię wcześniej, to skusiłabym się na działkę po twojej stronie stolicy tak bardzo mnie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 bo ostatnio moja koleżanka jak jechała do swojego znajomego zgubiła się, bo właśnie zmienili reklamę na bilbordzie, a ona pamiętała, że przy reklamie samochodu się do niego skręcało Może jej mąż kazał zmienić reklamę coby się*jadąc do kumpla zgubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.08.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a nawigacja moze by rozwiazala towje problemy zawsze mozesz wlaczyc i juz wiesz gdzie jestes i jak wracac Ale zanim to ustrojstwo złapie sygnał ja sprawdzę szybciej na papierowej mapie. Ale mam obiecaną prawdziwą nawigację (tylko, pewnie muszę jeszcze trochę poczekać bo są inne priorytety ) nie ma się czego bać. Do mnie będziesz miała dość prostą drogę, więc nie przyjmuję żadnych wykrętów Nie zamierzam się wykręcać, już się cieszę na spotkanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Was coraz więcej taaak daleko ode mnie... Ja mieszkam "blisko" i co? Raz jeden u mnie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 zara zara niedaleko mnie, to jest pasie i zuz@nka i jeszcze ktoś, no i anula05, Elena to jakoś zupełnie chyba gdzie indziej? Ja to zdecydowanie nie po tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ja to zdecydowanie nie po tej stronie No to teraz pytanie: z kim mnie Lidzia pomyliła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 hm, jest jeszcze możlwość, że moja lokalizacja Lidzi się pomyliła, bo w sumie też tylko raz u mnie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 hm, jest jeszcze możlwość, że moja lokalizacja Lidzi się pomyliła, bo w sumie też tylko raz u mnie była No już prędzej moja, u mnie nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Lidziaaa, Ty już chyba myślami na Majorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 "Maaaajoooorkaaa, ekstazi emołszyn oooo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 przypomniałaś mi, że miałam dziś ubaw w drodze do pracy bo w radio była mowa o polskich słowach słyszanych w angielskich/ zagranicznych hiciorach okazuje się, że nie tylko ja słysze "osiem zapałek" albo "zygfryd polej" a w hymnie ligi mistrzów słychać "kaszanka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 ooo, osiem zapałek, to jest mój nr 1. Nawet mojego męża zaskoczyłam kiedyś, gdy usłyszałam pierwsze nuty i szybko powiedziałam "słuchaj, teraz będzie osiem zapałek" A dla przypomnienia, trochę lat nas dzieli i to był jego przebój ( w sensie z jego czasów) O której ta audycja była? Spałam już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jeszcze spałaś po 7-ej jakoś w "trójce" ja dziś zaspałam i dojechałam na 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ja mieszkam "blisko" i co? Raz jeden u mnie byłaś Elena, już nie wspomnę, że ty u mnie jeszcze nie byłaś , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tak prawdę mówiąc to ja dziś*od 4 już*nie spałam (dziecko się obudziło na siusiu i mąż zamiast położyć*ją*w łożeczku zabrał do nas, baraszkowała do jakiejś 8 zanim padła) a jeszcze wracając do "kaszanki" kiedyś po FB (nie mylić z FM) chodził filmik z całym tekstem ligi upolszczonym. Widziałas? edit: o, Pani Domu się*pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 hm, jest jeszcze możlwość, że moja lokalizacja Lidzi się pomyliła, bo w sumie też tylko raz u mnie była nie pomyliła, nie pomyliła. Trochę źle napisałam, bo miałam na myśli, że to Rasia ma do was blisko, szczególnie do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Lidziaaa, Ty już chyba myślami na Majorce częściowo właśnie wróciłam ze spotkania z panami od ogrodzenia. Jutro muszę jeszcze im na poniedziałek załatwić cement i piach. Dodatkowo jutro przyjeżdża hydraulik, aby zamontować w naszej łazience kibelek, który zakupiłam. Dopiero po tym będę mogła pomyśleć o wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Elena, już nie wspomnę, że ty u mnie jeszcze nie byłaś , trza to kiedyś naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts