rasia 12.08.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Rasia, niedaleko jest przecież i Elena i Tofee. Troszkę dalej masz Monsabię Gdybym poznała cię wcześniej, to skusiłabym się na działkę po twojej stronie stolicy Elenka w lewo, Tofeek w prawo, w prawo też Pasik, Zuza i Dorcia, a Monia to zawsze wydawało mi się, że po Twojej stronie. Kochana, nic nie stoi na przeszkodzie, zaczarowany ogród cały czas wolny. Ale by się działo!!! Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tak prawdę mówiąc to ja dziś*od 4 już*nie spałam (dziecko się obudziło na siusiu i mąż zamiast położyć*ją*w łożeczku zabrał do nas, baraszkowała do jakiejś 8 zanim padła) a jeszcze wracając do "kaszanki" kiedyś po FB (nie mylić z FM) chodził filmik z całym tekstem ligi upolszczonym. Widziałas? edit: o, Pani Domu się*pojawiła tekst widziałam w pracy kiedyś nam się nudziło i ktoś na youtube znalazł Monia, jak od 4-ej nie śpisz, to pewnie i Maję w ogrodzie zaliczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 nie pomyliła, nie pomyliła. Trochę źle napisałam, bo miałam na myśli, że to Rasia ma do was blisko, szczególnie do ciebie biorąc pod uwagę odległości jakie nas wszystkie dzielą, to faktycznie do Rasi mam blisko - 9 kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Elenka w lewo, Tofeek w prawo, w prawo też Pasik, Zuza i Dorcia, a Monia to zawsze wydawało mi się, że po Twojej stronie. Kochana, nic nie stoi na przeszkodzie, zaczarowany ogród cały czas wolny. Ale by się działo!!! Ale fajowo by było Nie jestem jednak przygotowana na to, aby następnych kilka lat mieszkać z rodzicami - to raz, a po drugie za dużo serca włożyłam w mój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Moja starsza córcia rozbroiła mnie wczoraj, bo przyszła i stwierdziła "mamo, czy ja mogę ograniczyć słodycze, bo od nich psują się zęby ? " Oczywiście się zgodziłam, ale zaraz potem stwierdziła, że ograniczy je przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Trochę źle napisałam, bo miałam na myśli, że to Rasia ma do was blisko, szczególnie do ciebie Jeździłam do pracy w okolice Rasi. Zajmowało mi to ok 1h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ale fajowo by było Nie jestem jednak przygotowana na to, aby następnych kilka lat mieszkać z rodzicami - to raz, a po drugie za dużo serca włożyłam w mój domek No wiem... i to mnie strasznie martwi... zero złudzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Jeździłam do pracy w okolice Rasi. Zajmowało mi to ok 1h to ja nie wiem jak ty do niej jechałaś godzinę ja od siebie (po drugiej stronie Wisły) jadę 40 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 to ja nie wiem jak ty do niej jechałaś godzinę ja od siebie (po drugiej stronie Wisły) jadę 40 min No z Ursynowa się tyle jedzie, w porywach prawie 1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.08.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Lidziaaa, Ty już chyba myślami na Majorce Teraz myślami na Majorce, a znając życie jak już tam będzie to myśleć będzie co tam w domu, czy ogrodzenie zrobią tak jak trzeba (przynajmniej ja tak mam, i to jest właśnie niedobra cecha charakteru ). Mimo wszystko życzę miłego wypoczynku i ładowania akumulatorów, a jak wrócisz to już same przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.08.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No z Ursynowa się tyle jedzie, w porywach prawie 1,5 łooo, nieźle ja do rasi tez jadę 1,5 h a mam 80km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 łooo, nieźle ja do rasi tez jadę 1,5 h a mam 80km Nie no, zwykle ok 1h, 1,5 w porywach, ale bywało. Za to o 6 rano mieściłam się w 40 min, ale kto normalny o 6 wstaje i jedzie? (Elena, Ty jesteś*wyjątkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Nie no, zwykle ok 1h, 1,5 w porywach, ale bywało. Za to o 6 rano mieściłam się w 40 min, ale kto normalny o 6 wstaje i jedzie? (Elena, Ty jesteś*wyjątkiem ) ja wcale się nie upieram, że normalna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Człowieka nie ma 1 dzień na FM a tu tyllllllllllllllle stron do nadrabiania ... rozgadałyście się panie . Lidziu boskich wakacji, odpoczywajcie i oby po powrocie wszystko było na tip top . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Człowieka nie ma 1 dzień na FM a tu tyllllllllllllllle stron do nadrabiania ... rozgadałyście się panie . Lidziu boskich wakacji, odpoczywajcie i oby po powrocie wszystko było na tip top . trochę , potem przez 2 tygodnie będzie posucha dzięki bardzo, mam nadzieję, że będą udane i moje 2 zołzeliny dadzą mi choć trochę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.08.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 trochę , potem przez 2 tygodnie będzie posucha dzięki bardzo, mam nadzieję, że będą udane i moje 2 zołzeliny dadzą mi choć trochę odpocząć O i za to kciuka ścisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Lidzia aparatu nie zapomnij;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.08.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 udanego wypoczynku i żeby dziewczynki dały Ci trochę poleniuchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.08.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 udanego wypoczynku i żeby dziewczynki dały Ci trochę poleniuchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.08.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 O i za to kciuka ścisnę dzięki Lidzia aparatu nie zapomnij;) nigdy w życiu udanego wypoczynku i żeby dziewczynki dały Ci trochę poleniuchować dzięki dziewczyny właśnie stoję i prasuję od rana na nogach jestem: najpierw pojechałam do składu budowlanego zamówić cement dla panów od ogrodzenia, potem na spotkanie z hydraulikiem, który w końcu zamontował nam kibelek w naszej łazience i poprawił grzejnik drabinkowy, rzutem na taśmę odebrałam na budowie przywieziony cement i potem spóźniona do kosmetyczki na depilację. W międzyczasie telefonicznie zamówiłam również piach na wtorek. Śniadanie zjadałam o godz. 13, wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts