Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Rasia, niedaleko jest przecież i Elena i Tofee. Troszkę dalej masz Monsabię

Gdybym poznała cię wcześniej, to skusiłabym się na działkę po twojej stronie stolicy :D

Elenka w lewo, Tofeek w prawo, w prawo też Pasik, Zuza i Dorcia, a Monia to zawsze wydawało mi się, że po Twojej stronie.:rolleyes:

Kochana, nic nie stoi na przeszkodzie, zaczarowany ogród cały czas wolny.:D Ale by się działo!!!:rotfl:

Edytowane przez rasia

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak prawdę mówiąc to ja dziś*od 4 już*nie spałam (dziecko się obudziło na siusiu i mąż zamiast położyć*ją*w łożeczku zabrał do nas, baraszkowała do jakiejś 8 zanim padła)

a jeszcze wracając do "kaszanki" kiedyś po FB (nie mylić z FM) chodził filmik z całym tekstem ligi upolszczonym. Widziałas?

edit:

o, Pani Domu się*pojawiła :)

tekst widziałam :) w pracy kiedyś nam się nudziło i ktoś na youtube znalazł :)

Monia, jak od 4-ej nie śpisz, to pewnie i Maję w ogrodzie zaliczyłaś? ;)

Elenka w lewo, Tofeek w prawo, w prawo też Pasik, Zuza i Dorcia, a Monia to zawsze wydawało mi się, że po Twojej stronie.:rolleyes:

Kochana, nic nie stoi na przeszkodzie, zaczarowany ogród cały czas wolny.:D Ale by się działo!!!:rotfl:

Ale fajowo by było :D

Nie jestem jednak przygotowana na to, aby następnych kilka lat mieszkać z rodzicami - to raz, a po drugie za dużo serca włożyłam w mój domek

Lidziaaa, Ty już chyba myślami na Majorce :cool:

Teraz myślami na Majorce, a znając życie jak już tam będzie to myśleć będzie co tam w domu, czy ogrodzenie zrobią tak jak trzeba (przynajmniej ja tak mam, i to jest właśnie niedobra cecha charakteru :().

Mimo wszystko życzę miłego wypoczynku i ładowania akumulatorów, a jak wrócisz to już same przyjemności :)

Człowieka nie ma 1 dzień na FM a tu tyllllllllllllllle stron do nadrabiania ... rozgadałyście się panie :cool:. Lidziu boskich wakacji, odpoczywajcie i oby po powrocie wszystko było na tip top ;).

trochę :oops:, potem przez 2 tygodnie będzie posucha :lol2:

dzięki bardzo, mam nadzieję, że będą udane i moje 2 zołzeliny dadzą mi choć trochę odpocząć

O i za to kciuka ścisnę ;)

dzięki :D

Lidzia aparatu nie zapomnij;)

nigdy w życiu :D

udanego wypoczynku i żeby dziewczynki dały Ci trochę poleniuchować

:yes:

dzięki dziewczyny :D

właśnie stoję i prasuję :mad:

od rana na nogach jestem: najpierw pojechałam do składu budowlanego zamówić cement dla panów od ogrodzenia, potem na spotkanie z hydraulikiem, który w końcu zamontował nam kibelek w naszej łazience i poprawił grzejnik drabinkowy, rzutem na taśmę odebrałam na budowie przywieziony cement i potem spóźniona do kosmetyczki na depilację. W międzyczasie telefonicznie zamówiłam również piach na wtorek. Śniadanie zjadałam o godz. 13, wrrrr