lidszu 29.08.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Super, że nie trzymałaś nas do dzisiaj z tymi zdjęciami.... Fajne foteczki dwie... Widać wypoczętą dziewczynę.... No to jest już jutro... I ja czekam na dalsze fotki kobiet daj żyć - dopiero weszłam do domu - od rana mnie nie było. Postaram się dzisiaj wieczorem zrobić jakiś album, to prześlę wam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 dzięki a w sprawie zmiany roboty rozmowy trwają, tyle że niestety jeśli dojdzie do zmiany, to nawet forum będę miała odcięte, więc nie wiem, czy warto powiem tak, w OGÓLE NIE WARTO najlepiej zapisz sobie taki paragraf w umowie, że masz mieć pełny dostęp do FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 no to jedziemy z koksem szafa wnękowa w wiatrołapie http://img844.imageshack.us/img844/5414/20110829131451.jpg środek jednej połowy http://img690.imageshack.us/img690/2259/20110829131641.jpg wysuwane półki na buty http://img825.imageshack.us/img825/2346/20110829131713.jpg druga połowa http://img823.imageshack.us/img823/6126/20110829125916.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 garderoba I. półki - na dole będą trzy szuflady, ale nie mają jeszcze założonych frontów. Szuflady będą w kolorze pomarańczowym, tak jak na sąsiedniej ścianie http://img163.imageshack.us/img163/6025/20110829132140.jpg http://img560.imageshack.us/img560/252/20110829130156.jpg druga córcia będzie miała taką samą okleinę na półkach, ale szuflady będą fioloetowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 a tak prezentuje się ogrodzenie http://img705.imageshack.us/img705/5001/20110829132450.jpg http://img84.imageshack.us/img84/866/20110829133712.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ale to fajnie wyszło Bardzo ładna szafa w wiatrołapie i u dziewczynek. Ogrodzenie zapowiada się fajne, ciekawa jestem dalszych prac... I powiem, że też tak bym chciała... wracam z urlopu a tu już zrobione to czy tamto.... A Wy już zasypaliście plażę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.08.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Hm, tego, panie, co to ja chciałam... taką szafę chcę a te półki na buty rewelacja i garderoby miodzio o ogrodzeniu nie gadam, bo mnie żałość zbiera, że nie mogę sobie zrobić podobnego (tylko w piaskowym kolorze) I na dalsze foty czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.08.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Jak ja żałuję, że też nie mogę tego zobaczyć... Buuu Witaj Lidziu po urlopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ale to fajnie wyszło Bardzo ładna szafa w wiatrołapie i u dziewczynek. Ogrodzenie zapowiada się fajne, ciekawa jestem dalszych prac... I powiem, że też tak bym chciała... wracam z urlopu a tu już zrobione to czy tamto.... A Wy już zasypaliście plażę??? bardzo się cieszę, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Hm, tego, panie, co to ja chciałam... taką szafę chcę a te półki na buty rewelacja i garderoby miodzio o ogrodzeniu nie gadam, bo mnie żałość zbiera, że nie mogę sobie zrobić podobnego (tylko w piaskowym kolorze) I na dalsze foty czekam dziękować bardzo, bardzo dalsze foty będą jak się reszta garderób zrobi, bo na razie ich nie ma. Za to w środę będą się montować barierki na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Jak ja żałuję, że też nie mogę tego zobaczyć... Buuu Witaj Lidziu po urlopie! hej Maryś bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny, to sobie wszystko obejrzysz na żywo wiem, że dziewczyny chcą się wybrać w nasze strony, to się z nimi zabierz, bo jeszcze u nas nie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.08.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Za to w środę będą się montować barierki na schodach Lidzia idziesz teraz jak burza! A kiedy planowana jest wyprawa w Wasze strony i kto się wybiera, bo jak na razie nic do mnie nie doleciało?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lidzia idziesz teraz jak burza! A kiedy planowana jest wyprawa w Wasze strony i kto się wybiera, bo jak na razie nic do mnie nie doleciało?! w końcu dwa tygodnie się byczyłam na wakacjach, to teraz muszę nadrobić Markocia coś wspominała o zorganizowaniu jakiegoś nalotu na stolicę Dzwonił dzisiaj Robert i jutro przyjeżdża robić następne garderoby Muszę też jutro pojechać zamówić łóżko do naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.08.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lidzia, już widziałam jak Ty to robisz, że z urlopu na urlop coraz bardziej opalona i wypoczęta no i cudnie tak wrócić z urlopu i zastać tyle fajnych zmian ogrodzenie zapowiada się świetnie od razu zasypię Cię pytaniami jakie są odległości między słupkami (ile będą miały przęsła) i jaką szerokość będzie miała brama i furtka (jeśli robisz furtkę)? aha, i jak będą mocowane przesła do słupków? garderoby u Dziewczynek bardzo fajne, a z szafy w wiatrołapie zgapię wysuwane szuflady na buty Edit: właśnie jeszcze doczytałam o łóżku - gdzie zamawiasz i jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lidzia, już widziałam jak Ty to robisz, że z urlopu na urlop coraz bardziej opalona i wypoczęta no i cudnie tak wrócić z urlopu i zastać tyle fajnych zmian ogrodzenie zapowiada się świetnie od razu zasypię Cię pytaniami jakie są odległości między słupkami (ile będą miały przęsła) i jaką szerokość będzie miała brama i furtka (jeśli robisz furtkę)? aha, i jak będą mocowane przesła do słupków? garderoby u Dziewczynek bardzo fajne, a z szafy w wiatrołapie zgapię wysuwane szuflady na buty Edit: właśnie jeszcze doczytałam o łóżku - gdzie zamawiasz i jakie? jeśli chodzi o szerokość przęseł, to nawet nie wiem jakie są - jak przyjedzie pan w środę i je wymierzy, to ci powiem. Brama będzie 5 metrowa, przesuwna. Furtki będą dwie - wejściowa i śmietnikowa. Wejściowa ma 90 cm szerokości, natomiast śmietnikowa nie pamiętam, ale na pewno nie węższa niż 80 cm. Mocowanie przęseł nie wiem jakie będzie - powiem ci w środę, jak już się domówię z panem. Wysuwane półki na buty są bardzo fajne, więc zgapiaj - ja też zgapiłam od koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Marys tyle sie u dziewczyn pozmienialo, ze stwierdzilam, ze bez nalotu sie nie obejdzie termin do ustalenia Lidziu swietne te szafy w garderobie, jeszcze nie widzialam takiej okleiny, reszta tez fajowa Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.08.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) a jak instruowałaś wykonawcę przed wyjazdem to nie pytał co ile chcecie te słupki? i czy pan od przęseł dogadywał się z wykonawcą tej murowanej części jak ma przygotowac mocowania pod te przęsła?sorki, że Cię tak męczę, ale muszę przewałkowac po raz kolejny ten temat, bo jak woda zejdzie to może i nam uda się ogrodzenie w tym roku zrobić Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 a jak instruowałaś wykonawcę przed wyjazdem to nie pytał co ile chcecie te słupki? i czy pan od przęseł dogadywał się z wykonawcą tej murowanej części jak ma przygotowac mocowania pod te przęsła? sorki, że Cię tak męczę, ale muszę przewałkowac po raz kolejny ten temat, bo jak woda zejdzie to może i nam uda się ogrodzenie w tym roku zrobić szerokość przęseł wyszła z długości ogrodzenia. Kazałam panu od ogrodzenia podzielić ogrodzenie na równe części, aby przęsła wyszły jednakowej szerokości. Pan od przęseł nie dogadywał się z wykonawcą ogrodzenia jak mają być mocowane przęsła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Edit: właśnie jeszcze doczytałam o łóżku - gdzie zamawiasz i jakie? łóżko będę zamawiać takie, tylko to ciemne: http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html to mały zakład tapicerski, który znajduje się niedaleko mnie. Byłam u nich i widziałam to łóżko i bardzo mi się spodobało. Dodatkowo są w stanie wybarwić mi drewno pod kolor podłogi, co mi bardzo odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.08.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 szerokość przęseł wyszła z długości ogrodzenia. Kazałam panu od ogrodzenia podzielić ogrodzenie na równe części, aby przęsła wyszły jednakowej szerokości. Pan od przęseł nie dogadywał się z wykonawcą ogrodzenia jak mają być mocowane przęsła. ja też bym chciała mieć równe odległości miedzy słupkami - kombinowaliśmy jak tu ustawić furtkę i bramę, ale za dużego pola manewru nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts