Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Super, że nie trzymałaś nas do dzisiaj z tymi zdjęciami....

Fajne foteczki dwie...

Widać wypoczętą dziewczynę....

No to jest już jutro... I ja czekam na dalsze fotki :)

kobiet daj żyć - dopiero weszłam do domu - od rana mnie nie było. Postaram się dzisiaj wieczorem zrobić jakiś album, to prześlę wam linka

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki :)

a w sprawie zmiany roboty rozmowy trwają, tyle że niestety jeśli dojdzie do zmiany, to nawet forum będę miała odcięte, więc nie wiem, czy warto ;)

powiem tak, w OGÓLE NIE WARTO ;)

najlepiej zapisz sobie taki paragraf w umowie, że masz mieć pełny dostęp do FM ;) :rotfl:

garderoba I.

półki - na dole będą trzy szuflady, ale nie mają jeszcze założonych frontów. Szuflady będą w kolorze pomarańczowym, tak jak na sąsiedniej ścianie

http://img163.imageshack.us/img163/6025/20110829132140.jpg

http://img560.imageshack.us/img560/252/20110829130156.jpg

druga córcia będzie miała taką samą okleinę na półkach, ale szuflady będą fioloetowe

Ale to fajnie wyszło :)

Bardzo ładna szafa w wiatrołapie i u dziewczynek. Ogrodzenie zapowiada się fajne, ciekawa jestem dalszych prac...

I powiem, że też tak bym chciała... wracam z urlopu a tu już zrobione to czy tamto....

A Wy już zasypaliście plażę???

bardzo się cieszę, że się podoba :D

Hm, tego, panie, co to ja chciałam... taką szafę chcę :rolleyes: a te półki na buty rewelacja :yes: i garderoby miodzio :yes:

o ogrodzeniu nie gadam, bo mnie żałość zbiera, że nie mogę sobie zrobić podobnego (tylko w piaskowym kolorze) :(

I na dalsze foty czekam

dziękować bardzo, bardzo :D

dalsze foty będą jak się reszta garderób zrobi, bo na razie ich nie ma.

Za to w środę będą się montować barierki na schodach :D

Jak ja żałuję, że też nie mogę tego zobaczyć... Buuu :(

Witaj Lidziu po urlopie!:bye:

hej Maryś :D

bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny, to sobie wszystko obejrzysz na żywo :D wiem, że dziewczyny chcą się wybrać w nasze strony, to się z nimi zabierz, bo jeszcze u nas nie byłaś

Lidzia idziesz teraz jak burza! :cool:

A kiedy planowana jest wyprawa w Wasze strony i kto się wybiera, bo jak na razie nic do mnie nie doleciało?!:rolleyes:

w końcu dwa tygodnie się byczyłam na wakacjach, to teraz muszę nadrobić ;)

Markocia coś wspominała o zorganizowaniu jakiegoś nalotu na stolicę :)

Dzwonił dzisiaj Robert i jutro przyjeżdża robić następne garderoby :D

Muszę też jutro pojechać zamówić łóżko do naszej sypialni

Lidzia, już widziałam :cool:

jak Ty to robisz, że z urlopu na urlop coraz bardziej opalona i wypoczęta ;)

no i cudnie tak wrócić z urlopu i zastać tyle fajnych zmian :yes: ogrodzenie zapowiada się świetnie :) od razu zasypię Cię pytaniami :rolleyes: jakie są odległości między słupkami (ile będą miały przęsła) i jaką szerokość będzie miała brama i furtka (jeśli robisz furtkę)? aha, i jak będą mocowane przesła do słupków?

garderoby u Dziewczynek bardzo fajne, a z szafy w wiatrołapie zgapię wysuwane szuflady na buty ;)

Edit: właśnie jeszcze doczytałam o łóżku - gdzie zamawiasz i jakie?

Lidzia, już widziałam :cool:

jak Ty to robisz, że z urlopu na urlop coraz bardziej opalona i wypoczęta ;)

no i cudnie tak wrócić z urlopu i zastać tyle fajnych zmian :yes: ogrodzenie zapowiada się świetnie :) od razu zasypię Cię pytaniami :rolleyes: jakie są odległości między słupkami (ile będą miały przęsła) i jaką szerokość będzie miała brama i furtka (jeśli robisz furtkę)? aha, i jak będą mocowane przesła do słupków?

garderoby u Dziewczynek bardzo fajne, a z szafy w wiatrołapie zgapię wysuwane szuflady na buty ;)

jeśli chodzi o szerokość przęseł, to nawet nie wiem jakie są - jak przyjedzie pan w środę i je wymierzy, to ci powiem. Brama będzie 5 metrowa, przesuwna. Furtki będą dwie - wejściowa i śmietnikowa. Wejściowa ma 90 cm szerokości, natomiast śmietnikowa nie pamiętam, ale na pewno nie węższa niż 80 cm. Mocowanie przęseł nie wiem jakie będzie - powiem ci w środę, jak już się domówię z panem.

Wysuwane półki na buty są bardzo fajne, więc zgapiaj - ja też zgapiłam od koleżanki

Marys tyle sie u dziewczyn pozmienialo, ze stwierdzilam, ze bez nalotu sie nie obejdzie :) termin do ustalenia :D

Lidziu swietne te szafy w garderobie, jeszcze nie widzialam takiej okleiny, reszta tez fajowa :)

Edytowane przez markoto

a jak instruowałaś wykonawcę przed wyjazdem to nie pytał co ile chcecie te słupki? i czy pan od przęseł dogadywał się z wykonawcą tej murowanej części jak ma przygotowac mocowania pod te przęsła?

sorki, że Cię tak męczę, ale muszę przewałkowac po raz kolejny ten temat, bo jak woda zejdzie to może i nam uda się ogrodzenie w tym roku zrobić

Edytowane przez Elena76

a jak instruowałaś wykonawcę przed wyjazdem to nie pytał co ile chcecie te słupki? i czy pan od przęseł dogadywał się z wykonawcą tej murowanej części jak ma przygotowac mocowania pod te przęsła?

sorki, że Cię tak męczę, ale muszę przewałkowac po raz kolejny ten temat, bo jak woda zejdzie to może i nam uda się ogrodzenie w tym roku zrobić

szerokość przęseł wyszła z długości ogrodzenia. Kazałam panu od ogrodzenia podzielić ogrodzenie na równe części, aby przęsła wyszły jednakowej szerokości. Pan od przęseł nie dogadywał się z wykonawcą ogrodzenia jak mają być mocowane przęsła.

łóżko będę zamawiać takie, tylko to ciemne:

http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html

to mały zakład tapicerski, który znajduje się niedaleko mnie. Byłam u nich i widziałam to łóżko i bardzo mi się spodobało. Dodatkowo są w stanie wybarwić mi drewno pod kolor podłogi, co mi bardzo odpowiada

szerokość przęseł wyszła z długości ogrodzenia. Kazałam panu od ogrodzenia podzielić ogrodzenie na równe części, aby przęsła wyszły jednakowej szerokości. Pan od przęseł nie dogadywał się z wykonawcą ogrodzenia jak mają być mocowane przęsła.

ja też bym chciała mieć równe odległości miedzy słupkami - kombinowaliśmy jak tu ustawić furtkę i bramę, ale za dużego pola manewru nie ma...