Elena76 29.08.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 łóżko będę zamawiać takie, tylko to ciemne: http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html to mały zakład tapicerski, który znajduje się niedaleko mnie. Byłam u nich i widziałam to łóżko i bardzo mi się spodobało. Dodatkowo są w stanie wybarwić mi drewno pod kolor podłogi, co mi bardzo odpowiada łóżko bardzo fajne wyślę im do wyceny swoją ławeczkę, ciekawe czy zajęliby się taką pierdółką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Marys tyle sie u dziewczyn pozmienialo, ze stwierdzilam, ze bez nalotu sie nie obejdzie termin do ustalenia Lidziu swietne te szafy w garderobie, jeszcze nie widzialam takiej okleiny, reszta tez fajowa to umawiajcie się dziewczyny, umawiajcie i zróbcie ten nalot jakoś niedługo, bo potem przyjdzie zima i powiedziecie, że nigdzie wam się nie chce ruszać cieszę się, że się garderoba I. podoba i reszta również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lidzia przeszukałam dziennik i nie znalazła odp na moje pytanie więc pytam tutaj.. Co to są za płytki w małżeńskiej łazience? Kiedyś mi już pisałaś , ale ja mam sklerozę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja do nalotu nie doczekam, bo ciekawość mnie zeżre i już się nie mogę doczekać przyszłotygodniowego mojego mini nalotu. Ktoś jeszcze chętny napaść na Lidzię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lidzia przeszukałam dziennik i nie znalazła odp na moje pytanie więc pytam tutaj.. Co to są za płytki w małżeńskiej łazience? Kiedyś mi już pisałaś , ale ja mam sklerozę... Arnika, to są płytki Venis Filo, kolor Marfil http://www.elazienki.com/plytka-scienna-venis-filo-marfil-333x100-p-18404.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja do nalotu nie doczekam, bo ciekawość mnie zeżre i już się nie mogę doczekać przyszłotygodniowego mojego mini nalotu. Ktoś jeszcze chętny napaść na Lidzię? ja się też nie mogę doczekać twojej wizyty. Rozmawiałam z Monią i jakoś postara się zamieszać w pracy, aby być w czasie waszego nalotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 ja się też nie mogę doczekać twojej wizyty. Rozmawiałam z Monią i jakoś postara się zamieszać w pracy, aby być w czasie waszego nalotu Oj! To strasznie superaśnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lidzia super wygląda wszyyyyyyyyyyyyyyystko:) a czy Ty coś o październiku nie mówiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 29.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lidka wszystko naprawdę bardzo ładnie się prezentuje:) i aż mnie zazdrość ściska jak tak sobie na ten Twój domek patrzę U Ciebie już tak ładnie i domowo a u nas dopiero piętro się buduje.... chyba osiwieję jak doczekam meblowania:) Napisz koniecznie kto Ci takie piękne garderoby i szafę zrobił i daj namiar. Pomysł z szufladami w szafie w przedpokoju trafiony w dziesiątkę!!! Szuflady w garderobach dziewczynek superowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 29.08.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Małe pytanko, co robisz z elewacją domu? Będziesz czymś okładać czy zostawiasz tynk akrylowy?My zastanawiamy się nad żółtym piaskowcem ale do końca nie jesteśmy przekonani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Małe pytanko, co robisz z elewacją domu? Będziesz czymś okładać czy zostawiasz tynk akrylowy? My zastanawiamy się nad żółtym piaskowcem ale do końca nie jesteśmy przekonani... Elewacja jest już skończona i niczym nie będzie okładana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lidzia super wygląda wszyyyyyyyyyyyyyyystko:) a czy Ty coś o październiku nie mówiłaś jako parapetówie ? mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lidka wszystko naprawdę bardzo ładnie się prezentuje:) i aż mnie zazdrość ściska jak tak sobie na ten Twój domek patrzę U Ciebie już tak ładnie i domowo a u nas dopiero piętro się buduje.... chyba osiwieję jak doczekam meblowania:) Napisz koniecznie kto Ci takie piękne garderoby i szafę zrobił i daj namiar. Pomysł z szufladami w szafie w przedpokoju trafiony w dziesiątkę!!! Szuflady w garderobach dziewczynek superowe!!! Mnie też taka zazdrość ściskała jak w zeszłym roku dziewczyny wykańczały swoje domy, więc wiem co czujesz. Ciesz się rosnącymi murami, a potem przyjdzie czas na wykończeniówkę. Cieszę się, że garderoba i szafa wnękowa się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 no i nalot zaplanowany:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No to niby na którego października ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Oj Lidzia, Lidzia żebyś tak z miesiąc wcześniej pokazała pomysł z szufladami na buty, moja szafa w wiatrołapie też gotowa, ale nie jest taka pomysłowa:rolleyes: Garderoba bardzo orginalna, świetna kolorystyka, inna niż wszystkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No to niby na którego października ????? A skąd ja mam wiedzieć ? wiem, że na pewno nie mogę pod koniec października, bo wtedy Rasia leci na wakacje i jej nie będzie. Pewnie jakoś w połowie października się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Oj Lidzia, Lidzia żebyś tak z miesiąc wcześniej pokazała pomysł z szufladami na buty, moja szafa w wiatrołapie też gotowa, ale nie jest taka pomysłowa:rolleyes: Garderoba bardzo orginalna, świetna kolorystyka, inna niż wszystkie:) można przerobić zwykłe półki na te wysuwane, wiem bo moja koleżanka tak robiła. Tylko nie wiem ile taka przyjemność kosztuje w garderobach dziewczynek postanowiłam zaszaleć i stąd kolorowe szuflady, żeby było przyjemniej. Jutro przyjeżdżają fioletowe szuflady do garderoby młodszej córci - już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.08.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witaj Lidziu w polszcze Fotki z wakacji super, ale za mało! Garderoby - miodzio. Widać, że zaraz przeprowadzka. Ale masz dobrze z tym swoim nieślubnym mężem Ja muszę znaleźć garderobianego, ale coś*mi nie po drodze z tym szukaniem Ogrodzenie też*super. Zdecydowanie te ciemne pustaki najładniejsze. Dziś oglądałam jaśniejsze i efekt nie ten sam. Kiedy planujecie mieć przęsła? Z czego będzie łóżko? Z ekoskóry? (co to jest wersja max?) Podoba mi się i nie wiem czy nie ułatwię sobie życia i nie przestanę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.08.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No kuchnia zapowiada się rewelacyjnie! Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie, a nawet jesteś dużo w przodzie. W ogóle śliczny domek, ogrodzenie, garderoba... Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts