Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

łóżko będę zamawiać takie, tylko to ciemne:

http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html

to mały zakład tapicerski, który znajduje się niedaleko mnie. Byłam u nich i widziałam to łóżko i bardzo mi się spodobało. Dodatkowo są w stanie wybarwić mi drewno pod kolor podłogi, co mi bardzo odpowiada

łóżko bardzo fajne :) wyślę im do wyceny swoją ławeczkę, ciekawe czy zajęliby się taką pierdółką :rolleyes:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marys tyle sie u dziewczyn pozmienialo, ze stwierdzilam, ze bez nalotu sie nie obejdzie :) termin do ustalenia :D

Lidziu swietne te szafy w garderobie, jeszcze nie widzialam takiej okleiny, reszta tez fajowa :)

to umawiajcie się dziewczyny, umawiajcie i zróbcie ten nalot jakoś niedługo, bo potem przyjdzie zima i powiedziecie, że nigdzie wam się nie chce ruszać :p

cieszę się, że się garderoba I. podoba i reszta również :D

Lidzia przeszukałam dziennik i nie znalazła odp na moje pytanie więc pytam tutaj.. Co to są za płytki w małżeńskiej łazience? Kiedyś mi już pisałaś , ale ja mam sklerozę...

Arnika, to są płytki Venis Filo, kolor Marfil

http://www.elazienki.com/plytka-scienna-venis-filo-marfil-333x100-p-18404.html

Ja do nalotu nie doczekam, bo ciekawość mnie zeżre i już się nie mogę doczekać przyszłotygodniowego mojego mini nalotu.:cool::wiggle: Ktoś jeszcze chętny napaść na Lidzię?:D

ja się też nie mogę doczekać twojej wizyty. Rozmawiałam z Monią i jakoś postara się zamieszać w pracy, aby być w czasie waszego nalotu

Lidka wszystko naprawdę bardzo ładnie się prezentuje:) i aż mnie zazdrość ściska jak tak sobie na ten Twój domek patrzę:)

U Ciebie już tak ładnie i domowo a u nas dopiero piętro się buduje.... chyba osiwieję jak doczekam meblowania:)

Napisz koniecznie kto Ci takie piękne garderoby i szafę zrobił i daj namiar. Pomysł z szufladami w szafie w przedpokoju trafiony w dziesiątkę!!!

Szuflady w garderobach dziewczynek superowe!!!

Lidka wszystko naprawdę bardzo ładnie się prezentuje:) i aż mnie zazdrość ściska jak tak sobie na ten Twój domek patrzę:)

U Ciebie już tak ładnie i domowo a u nas dopiero piętro się buduje.... chyba osiwieję jak doczekam meblowania:)

Napisz koniecznie kto Ci takie piękne garderoby i szafę zrobił i daj namiar. Pomysł z szufladami w szafie w przedpokoju trafiony w dziesiątkę!!!

Szuflady w garderobach dziewczynek superowe!!!

Mnie też taka zazdrość ściskała jak w zeszłym roku dziewczyny wykańczały swoje domy, więc wiem co czujesz. Ciesz się rosnącymi murami, a potem przyjdzie czas na wykończeniówkę.

Cieszę się, że garderoba i szafa wnękowa się podobają.

Oj Lidzia, Lidzia żebyś tak z miesiąc wcześniej pokazała pomysł z szufladami na buty, moja szafa w wiatrołapie też gotowa, ale nie jest taka pomysłowa:rolleyes:

Garderoba bardzo orginalna, świetna kolorystyka, inna niż wszystkie:)

można przerobić zwykłe półki na te wysuwane, wiem bo moja koleżanka tak robiła. Tylko nie wiem ile taka przyjemność kosztuje :rolleyes:

w garderobach dziewczynek postanowiłam zaszaleć i stąd kolorowe szuflady, żeby było przyjemniej. Jutro przyjeżdżają fioletowe szuflady do garderoby młodszej córci - już się nie mogę doczekać :D

Witaj Lidziu w polszcze

Fotki z wakacji super, ale za mało!

Garderoby - miodzio. Widać, że zaraz przeprowadzka. Ale masz dobrze z tym swoim nieślubnym mężem :p

Ja muszę znaleźć garderobianego, ale coś*mi nie po drodze z tym szukaniem

Ogrodzenie też*super. Zdecydowanie te ciemne pustaki najładniejsze. Dziś oglądałam jaśniejsze i efekt nie ten sam. Kiedy planujecie mieć przęsła?

Z czego będzie łóżko? Z ekoskóry? (co to jest wersja max?) Podoba mi się i nie wiem czy nie ułatwię sobie życia i nie przestanę szukać ;)