MonikaC 06.05.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 gratuluję prawie pozwolenia na budowę.. Nefer widziałam , że kupowałaś kamienie naturalne. Widziałam podobne w firmie z Mszczonowa...to u nich kupowałaś ?? Zamierzam u nich zrobić małe zakupy i stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Człowiekowi przynajmniej wydaje się, że coś wie http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/004.gif z podpowiedzi innych a tak to ciemny jak tabaka w rogu i z grubsza już wiadomo gdy ktoś chce nas w konia zrobić http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/008.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Bo to dziwne forum jest jakoś tak sobei wszyscy pomagają... A stres ? eeeeeeeee - tylko się trochę chudnie - nie róbcie scen bardzo dziwne to forum A jak się przy okazji chudnie, to ja chcę, przynajmniej na nie będę wywalać kasy na jakieś diety cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Bo to dziwne forum jest jakoś tak sobei wszyscy pomagają... A stres ? eeeeeeeee - tylko się trochę chudnie - nie róbcie scen No dziwne, dziwne... Chociaż nie jest tak na każdym odcinku i nie w każdym wewontku . Ale z tamtych to się człowiek po psrostu wypisywa. Eee, chudnie przy budowaniu? Tosz to sama przyjemność. Najlepszą dietą jaką miałem to było polecenie zwolnienia 9 osób i obniżenia pozostałym pensji o ćwierć i to w taki sposób, żeby pismo, którym wtedy kierowałem, się nie rozpadło. 9 kilo w miesiąc poleciało. A gazeta i tak upadła, ale trzy lata póżniej To taka wspomnieniowa historia trochę w aproposie diet i kryzysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 To współczuwam, ale w myśl nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, mam nadzieję, że tym zwolnionym w gruncie rzeczy na dobre to wyszło, bo czasem człowiek potrzebuje kopa by odlecieć na właściwe miejsce http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify34/016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 gratuluję prawie pozwolenia na budowę.. Nefer widziałam , że kupowałaś kamienie naturalne. Widziałam podobne w firmie z Mszczonowa...to u nich kupowałaś ?? Zamierzam u nich zrobić małe zakupy i stąd moje pytanie Nie, w Mszczonowie nie kupowała. Trawertyny w Leroy Merlin (oba) a RainForest Brown w firmie Kemizo. Przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Bo to dziwne forum jest jakoś tak sobei wszyscy pomagają... A stres ? eeeeeeeee - tylko się trochę chudnie - nie róbcie scen No dziwne, dziwne... Chociaż nie jest tak na każdym odcinku i nie w każdym wewontku . Ale z tamtych to się człowiek po psrostu wypisywa. Eee, chudnie przy budowaniu? Tosz to sama przyjemność. Najlepszą dietą jaką miałem to było polecenie zwolnienia 9 osób i obniżenia pozostałym pensji o ćwierć i to w taki sposób, żeby pismo, którym wtedy kierowałem, się nie rozpadło. 9 kilo w miesiąc poleciało. A gazeta i tak upadła, ale trzy lata póżniej To taka wspomnieniowa historia trochę w aproposie diet i kryzysu To sie czasem zdarza gazetom, wiem...widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Bo to dziwne forum jest jakoś tak sobei wszyscy pomagają... A stres ? eeeeeeeee - tylko się trochę chudnie - nie róbcie scen No dziwne, dziwne... Chociaż nie jest tak na każdym odcinku i nie w każdym wewontku . Ale z tamtych to się człowiek po psrostu wypisywa. Eee, chudnie przy budowaniu? Tosz to sama przyjemność. Najlepszą dietą jaką miałem to było polecenie zwolnienia 9 osób i obniżenia pozostałym pensji o ćwierć i to w taki sposób, żeby pismo, którym wtedy kierowałem, się nie rozpadło. 9 kilo w miesiąc poleciało. A gazeta i tak upadła, ale trzy lata póżniej To taka wspomnieniowa historia trochę w aproposie diet i kryzysu To sie czasem zdarza gazetom, wiem...widziałam... teraz tyszsz . U nas w wydawnictwie leci 140 osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 az się cieszę, ze nie pracuję, przynajmniej zwolnieniem nie musze się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Zawsze możesz dokonać uroczystego samozwolnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ciężkie czasy dla gazet. Dziś czytałam niezły artykuł na ten temat. No fajnie nie jest. Jeszcze branżowe i kolorowe jakoś sobie radzą (ale tez tylko duże).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ciężkie czasy dla gazet. Dziś czytałam niezły artykuł na ten temat. No fajnie nie jest. Jeszcze branżowe i kolorowe jakoś sobie radzą (ale tez tylko duże).. Niom Wot żizń. Ale będzie lepiej. Zapewne niezabawem. Nieznana jest tylko dokładna czasoprzestrzenna długość niezabawema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Super, że się sprawa rowu wyjaśniła Trzymam kciuki za PnB Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 06.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Lidszu, życzę powodzenia w walce z urzędami... Tak to niestety jest, że często jakieś magiczne problemy wynikają. My chyba z miesiąc jeździliśmy tam i z powrotem do starostwa, donosząc co i raz kolejne wersje projektu z najnowszymi poprawkami i dowiadując się za każdym razem, że nie nie, jeszcze to i to jest nie tak. Że płot, że śmietnik, że kolor linii nie ten, że w tym miejscu nie ma tego wymiaru.. No masakra. Ale w końcu dostaliśmy, więc jak widać się da Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 My kupiliśmy używanego toi-toia na allegro za 600 zeta. Ale teraz najtańszy stoi 1200 chociaż też warto. Stoi już dwa lata i płacimy tylko za serwis 75 zeta kiedy chcemy i ile razy chcemy. Wszystko odbywa się na telefon. Polecam takie rozwiązanie bo potem kibelek szybko sprzedasz. Z wc chatki jesteśmy bardzo zadowoleni. Kaskę zostawiamy w umówionym miejscu, przyjeżdża człowiek i robi swoje. Mało tego zawsze jest wyczyszczone w środku i pachnąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witanko co do Forum to ja juz bez Was żyć nie mogę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witanko co do Forum to ja juz bez Was żyć nie mogę miłego dnia Kochana bo to już uzależnienie jest przynajmniej na pewno w moim przypadku cmokam Wszystkich gorąco i Lidszu - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witanko co do Forum to ja juz bez Was żyć nie mogę miłego dnia Kochana bo to już uzależnienie jest przynajmniej na pewno w moim przypadku cmokam Wszystkich gorąco i Lidszu - trzymam kciuki ja też sie uzależniłam i to pierwsze uzależnienie od którego nie myslę się odzwyczajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witanko co do Forum to ja juz bez Was żyć nie mogę miłego dnia Kochana bo to już uzależnienie jest przynajmniej na pewno w moim przypadku cmokam Wszystkich gorąco i Lidszu - trzymam kciuki Ja tez jestem uzależniona, ale musze dokonać przymusowego odwyku dokąd cokolwiek innego oprócz fm jest jeszcze ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts