Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidziu zarąbiście Ci wyszły szafy! :yes::cool:

Ogrodzenie też się super zapowiada - co planujesz w środku: metal czy drewno..!?

Maryś, jeszcze raz dziękuję :D

Pomiędzy słupkami w ogrodzeniu będą metalowe przęsła - takie:

http://www.ogrodzeniaradziszewski.pl/galeria/plog-content/thumbs/zdj__cia-ogrodze__-zainstalowanych/ogrodzenia-nowoczesne/large/285-wzor---n2b.jpg

Tak myślałam że już się z płatkami nie wyrobiłam ... A mieliście je choć na śniadaniach?

Czaderskie te garderoby. Dziewczyny mają tam raj i niezłe pole do popisu. Teraz rodzice mogą szafy zapełniać :p

Co to są te pionowe pręty? (nie miałam nigdy tego w garderobie)

Te Twoje przęsła też*będą takie gęste?

Fajne, bo dają więcej prywatności.

Ile masz metrów tego ogrodzenia? Ja robię tylko przód (30m). Mam nadzieję że się dowiem o cenę całokształtu :yes:

A widzisz, nie wiedziałam że to chodzi o wysokość łóżka. Dużą mają ekspozycję w tym salonie?

Tak myślałam że już się z płatkami nie wyrobiłam ... A mieliście je choć na śniadaniach?

Czaderskie te garderoby. Dziewczyny mają tam raj i niezłe pole do popisu. Teraz rodzice mogą szafy zapełniać :p

Co to są te pionowe pręty? (nie miałam nigdy tego w garderobie)

Te Twoje przęsła też*będą takie gęste?

Fajne, bo dają więcej prywatności.

Ile masz metrów tego ogrodzenia? Ja robię tylko przód (30m). Mam nadzieję że się dowiem o cenę całokształtu :yes:

A widzisz, nie wiedziałam że to chodzi o wysokość łóżka. Dużą mają ekspozycję w tym salonie?

nie wiem czy mieliśmy te płatki kokosowe, ponieważ ja nie lubię kokosa, więc się za taki rzeczami nie oglądam

te pionowe pręty podtrzymują poziome pręty, na których będą wisiały rzeczy na wieszakach

przęsła chyba będą troszkę mniej gęste, albo takie jak pokazałam na zdjęciu - jeszcze nie zdecydowałam. Ogrodzenia mamy 30 m i już się boję wyceny

jeśli chodzi o łóżko, to jest to naprawdę mały zakład, mają wystawione chyba 4 łóżka tylko