rasia 31.08.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Lidzia wróciłam i zaglądam nadrobić a tu :jawdrop:i zazdrości cała opalenizna mi zbladła:bash: a tak na serio to gadałam dziś z Rasiulką i mam zamiar po niedzieli się do Ciebie wybrać- czekam na info kiedy... Widziałam się dzisiaj z Monsanbią i może Monia ze swoją cuuudną córeczką też się wybierze... Lidzik, szykuj się na naaaaalooot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Lidzia super, a co to za materiał? stal nierdzewna i drewno (w słupkach i na poręczach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Nooooooo Śliczne, to delikatnie powiedziane! Są bajecznie CUDNE!!! O rany dziewczyny, bo wpadnę w samouwielbienie dziękuję wam bardzo kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Widziałam się dzisiaj z Monsanbią i może Monia ze swoją cuuudną córeczką też się wybierze... Lidzik, szykuj się na naaaaalooot! Suuper !!!! Matko, będę musiała w końcu jakieś krzesła na budowę zawieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Noooo ba... ja kupowałam i stół i krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.08.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 O kurdebele! Jakie barierki! Są, są ... są ... no . brak mi słów Kojarzę te które pokazywałaś jako przykład, ale Twoje są jeszcze fajniejsze. Pięknie to wyszło! Wow Jako że Rasia mnie wprosiła nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić, że w miarę możliwości bym chciała Cię nalecieć Może przy okazji bym wpadła do łożek? A w ogóle to najfajniej by było gdybyś łóżko już miała (skoro ma być w przyszłym tyg...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.09.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 barierki piękne. bardzo eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 O kurdebele! Jakie barierki! Są, są ... są ... no . brak mi słów Kojarzę te które pokazywałaś jako przykład, ale Twoje są jeszcze fajniejsze. Pięknie to wyszło! Wow Jako że Rasia mnie wprosiła nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić, że w miarę możliwości bym chciała Cię nalecieć Może przy okazji bym wpadła do łożek? A w ogóle to najfajniej by było gdybyś łóżko już miała (skoro ma być w przyszłym tyg...) Monia, serdecznie dziękuję i zapraszam do mnie Też bym chciała, żeby łóżko już było jak przyjedziecie. Może dowiem się dzisiaj dokładnie kiedy będzie, bo jadę wpłacić zaliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 barierki piękne. bardzo eleganckie. Bardzo, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Rozpoczęcie roku szkolnego za nami i niniejszym moja siedmiolatka rozpoczęła pierwszą klasę kiedy ten czas zleciał ? Wczoraj ją rodziłam, a dzisiaj idzie do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 01.09.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lidzia jeszcze troche i za mąż wyjdzie a ty babcią zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja mam dwulatkę i już się stresuję, że to zaraz będzie. Dlaczego ten czas tak zasuwa??? Masz jakieś zdjęcie z gali? Chyba była podekscytowana, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Masz jakieś zdjęcie z gali? Chyba była podekscytowana, co? zdjęcia mam, ale mąż zabrał aparat do pracy, więc będą wieczorem. Tak naprawdę nie było dzisiaj jakiejś wielkiej gali, tylko krótkie przywitanie wszystkich uczniów, a potem już w klasie rozdanie książek i szczegółowe organizacyjne rzeczy. Młoda była podekscytowana, ale chyba bardziej tym, że po wakacjach w końcu zobaczyła wszystkie swoje koleżanki Prawdziwe pasowanie na pierwszoklasistę będzie 14 października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.09.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lidszu, jakie wymiary mają garderoby w pokojach dziewczynek?Bo mam dylemat co jest lepsze w pokojach dziecinnych, szafy wnękowe (gł. 65/70 na max. 260 cm) czy garderoby (150 (drzwi 80) na 132 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 01.09.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lidszu, jakie wymiary mają garderoby w pokojach dziewczynek? Bo mam dylemat co jest lepsze w pokojach dziecinnych, szafy wnękowe (gł. 65/70 na max. 260 cm) czy garderoby (150 (drzwi 80) na 132 cm) Karolak,czemu nie zakładasz galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Karolak,czemu nie zakładasz galerii bo 1. jeszcze nie zaczęłam budować, a zaczynam na wiosne 2. zastanawiam sie czy nie zmienić projektu na indywidualny 3. jestem uziemiona, przykuta do łóżka, do połowy grudnia 4. w lutym 2012 wyjeżdżam z kraju na około rok (w tym czasie ma dom osiągnąć stan pod klucz) wracamy i wykańczamy a ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lidszu, jakie wymiary mają garderoby w pokojach dziewczynek? Bo mam dylemat co jest lepsze w pokojach dziecinnych, szafy wnękowe (gł. 65/70 na max. 260 cm) czy garderoby (150 (drzwi 80) na 132 cm) garderoby dziewczynek mają wymiary: 153,5x235,5 i 153,5x228,5 - to są wymiary z projektu jeśli chodzi o wymiary garderób, które napisałaś, to wydaje mi się, że byłyby trochę za małe. Nie dałoby się zrobić troszkę większych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.09.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jeśli chodzi o wymiary garderób, które napisałaś, to wydaje mi się, że byłyby trochę za małe. Nie dałoby się zrobić troszkę większych ? tego się właśnie boję, mogłabym powiększyć, ale kosztem pokoi (teraz mają po 19 i 23 m2) i troszkę by to zburzyło porządek ścianek na korytarzu tak by one wyglądały (na ścianie 132 cm zabudowa na drążki o gł. 65 cm, a na wprost wejścia byłaby zabudowa 85 cm szeroka a 40 głęboka na półki i szuflady http://img846.imageshack.us/img846/5292/beztytuudfg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 kosztem pokoi (teraz mają po 19 i 23 m2) No to chyba żadnym kosztem. Jak z pokoju o powierzchni niejednego salonu zabierzesz 1-2m2, to nawet się tego nie zauważy. Pokoje wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No to chyba żadnym kosztem. Jak z pokoju o powierzchni niejednego salonu zabierzesz 1-2m2, to nawet się tego nie zauważy. Pokoje wielkie projekt się dopiero tworzy w mojej głowie i na kartce, w sumie racja pokoje wielkie, ale chcąc zachować linie proste na korytarzu, to w pokojach byłby uskoki, a teraz są prostokątami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts