Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Lidzia wróciłam i zaglądam nadrobić a tu :jawdrop:i zazdrości cała opalenizna mi zbladła:bash:

a tak na serio to gadałam dziś z Rasiulką i mam zamiar po niedzieli się do Ciebie wybrać- czekam na info kiedy...

Widziałam się dzisiaj z Monsanbią i może Monia ze swoją cuuudną córeczką też się wybierze...:D :lol:

Lidzik, szykuj się na naaaaalooot! :lol:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O kurdebele! Jakie barierki! Są, są ... są ... no . brak mi słów :p

Kojarzę te które pokazywałaś jako przykład, ale Twoje są jeszcze fajniejsze. Pięknie to wyszło! Wow

Jako że Rasia mnie wprosiła :lol2: nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić, że w miarę możliwości bym chciała Cię nalecieć :p

Może przy okazji bym wpadła do łożek?

A w ogóle to najfajniej by było gdybyś łóżko już miała (skoro ma być w przyszłym tyg...) :rolleyes:

O kurdebele! Jakie barierki! Są, są ... są ... no . brak mi słów :p

Kojarzę te które pokazywałaś jako przykład, ale Twoje są jeszcze fajniejsze. Pięknie to wyszło! Wow

Jako że Rasia mnie wprosiła :lol2: nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić, że w miarę możliwości bym chciała Cię nalecieć :p

Może przy okazji bym wpadła do łożek?

A w ogóle to najfajniej by było gdybyś łóżko już miała (skoro ma być w przyszłym tyg...) :rolleyes:

Monia, serdecznie dziękuję i zapraszam do mnie :D

Też bym chciała, żeby łóżko już było jak przyjedziecie. Może dowiem się dzisiaj dokładnie kiedy będzie, bo jadę wpłacić zaliczkę

Masz jakieś zdjęcie z gali?

Chyba była podekscytowana, co? :yes:

zdjęcia mam, ale mąż zabrał aparat do pracy, więc będą wieczorem. Tak naprawdę nie było dzisiaj jakiejś wielkiej gali, tylko krótkie przywitanie wszystkich uczniów, a potem już w klasie rozdanie książek i szczegółowe organizacyjne rzeczy.

Młoda była podekscytowana, ale chyba bardziej tym, że po wakacjach w końcu zobaczyła wszystkie swoje koleżanki :lol2:

Prawdziwe pasowanie na pierwszoklasistę będzie 14 października

Karolak,czemu nie zakładasz galerii ;)

bo 1. jeszcze nie zaczęłam budować, a zaczynam na wiosne

2. zastanawiam sie czy nie zmienić projektu na indywidualny

3. jestem uziemiona, przykuta do łóżka, do połowy grudnia

4. w lutym 2012 wyjeżdżam z kraju na około rok (w tym czasie ma dom osiągnąć stan pod klucz) wracamy i wykańczamy

a ty?

Lidszu, jakie wymiary mają garderoby w pokojach dziewczynek?

Bo mam dylemat co jest lepsze w pokojach dziecinnych, szafy wnękowe (gł. 65/70 na max. 260 cm) czy garderoby (150 (drzwi 80) na 132 cm)

garderoby dziewczynek mają wymiary: 153,5x235,5 i 153,5x228,5 - to są wymiary z projektu

jeśli chodzi o wymiary garderób, które napisałaś, to wydaje mi się, że byłyby trochę za małe. Nie dałoby się zrobić troszkę większych ?

jeśli chodzi o wymiary garderób, które napisałaś, to wydaje mi się, że byłyby trochę za małe. Nie dałoby się zrobić troszkę większych ?

tego się właśnie boję, mogłabym powiększyć, ale kosztem pokoi (teraz mają po 19 i 23 m2) i troszkę by to zburzyło porządek ścianek na korytarzu

tak by one wyglądały (na ścianie 132 cm zabudowa na drążki o gł. 65 cm, a na wprost wejścia byłaby zabudowa 85 cm szeroka a 40 głęboka na półki i szuflady

http://img846.imageshack.us/img846/5292/beztytuudfg.jpg

No to chyba żadnym kosztem. Jak z pokoju o powierzchni niejednego salonu zabierzesz 1-2m2, to nawet się tego nie zauważy.

Pokoje wielkie

projekt się dopiero tworzy w mojej głowie i na kartce,

w sumie racja pokoje wielkie, ale chcąc zachować linie proste na korytarzu, to w pokojach byłby uskoki, a teraz są prostokątami