lidszu 02.09.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Lidzia odpowiedziałam Ci u siebie dopiero dzisiaj, także zapraszam czytałam, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 04.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 PRZEPIĘKNA kuchnia!!!!Kto Ci ją robił???I garderoby dla dziewczynek - cudowne!Robił stolarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 PRZEPIĘKNA kuchnia!!!! Kto Ci ją robił??? I garderoby dla dziewczynek - cudowne! Robił stolarz? Balbina, dziękuję. Bardzo się cieszę, że się podoba zarówno kuchnię, garderoby jak i szafę wnękową robił mi mój "drugi mąż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.09.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 lidszu - w sprawie garderoby córek - są super. Mam jednak pytanko odnośnie tej płyty z kwiaty z któej są półki zrobione. Ona taka gotowa jest czy oklejałaś ? Mi mój pan od garderoby takich nie proponował a cudaśne są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 To są gotowe płyty.Jak si nie mylę jest kilka wzorów.... Ja się nad nimi zastanawiam czy nie dać ich na ścianę zamiast płytek w kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 lidszu - w sprawie garderoby córek - są super. Mam jednak pytanko odnośnie tej płyty z kwiaty z któej są półki zrobione. Ona taka gotowa jest czy oklejałaś ? Mi mój pan od garderoby takich nie proponował a cudaśne są . Mirela, chyba można kupić już takie gotowe oklejone płyty, sama nie wiem. Jak wybierałam wzór do garderób, to Robert mi pokazał próbniki oklein i z nich wybierałam. Do mnie przyjechały już gotowe oklejone płyty. Z tego co pamiętam, to jest jakaś nowość, pokazał się chyba na początku tego roku. Porozmawiaj z panem od garderób niech ci taką znajdzie, pokaż mu moje zdjęcia, to będzie wiedział czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 To są gotowe płyty.Jak si nie mylę jest kilka wzorów.... Ja się nad nimi zastanawiam czy nie dać ich na ścianę zamiast płytek w kuchni.... jest chyba tylko jeden wzór w te kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.09.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 dziękuję dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Lidzia jak robiłam kuchnie w czerwcu zeszłego roku ją zamawiałam to już były te płyty. Byłam nawet w hurtowni meblowej i je oglądałam. Mnie to by pasował na ścianę sam laminat, no chyba, że położę płytki albo szkło....Sama nie wiem co wybrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.09.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Lidszu, sorki, że tak wałkuję temat ogrodzenia, ale czy pytałaś może pana od przęseł jak będą one mocowane do słupków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Historia jest taka...: ... byłam TAM, znaczy TU! A teraz leżę i choruję... Lidzia, Ty masz wszystko tak pięknie dopieszczone... Echhhhhh... Nie będę wymieniać co mi się podobało, bo podobało mi się wszystko! Na żywo wygląda w dodatku jeszcze lepiej! Echhhhhhhhhhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.09.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 i ja nie mogę dojść do siebie po wizycie u Lidzi:D SUPER SUPER SUPER:):) czekam jeszcze na blat i kuchnię w całości:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) i ja, i ja !!! A wiszące kabelki w ilości ponad przeciętnej chyba będą mi się śniły w nocy Cały czas je widzę Ja zazdroszczę Lidzi okien. Najbardziej. No i tej przestrzeni. A jeśli mąż dotrzyma obietnicy z panią do sprzątania, to już podwójnie (zazdroszczę) No pięknie, i zapomniałam z tego wszystkiego dodać, że bardzo dziękuję za przygarnięcie mnie pod ten piękny dach. Fajnie było Edytowane 6 Września 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 06.09.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Lidszu przepięknie u Ciebie. Te przestrzenie. Kuchnia w podobnych kolorach co moja. A jaki będziesz miała blat? Mam jeszcze pytanko nt wanien Riho. Sama się nad nimi zastanawiam a nie widziałam ich na żywo. Jak to wygląda z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Lidszu, sorki, że tak wałkuję temat ogrodzenia, ale czy pytałaś może pana od przęseł jak będą one mocowane do słupków? Ula, jutro będę wiedziała, bo się z nim spotykam, więc się dokładnie dopytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Historia jest taka...: ... byłam TAM, znaczy TU! A teraz leżę i choruję... Lidzia, Ty masz wszystko tak pięknie dopieszczone... Echhhhhh... Nie będę wymieniać co mi się podobało, bo podobało mi się wszystko! Na żywo wygląda w dodatku jeszcze lepiej! Echhhhhhhhhhhhh... Rasia, nie zawstydzaj mnie cieszę się bardzo, że ci się podobało i że w końcu do mnie przyjechałaś Szkoda, że nie mogłyście dłużej posiedzieć, bo później jeszcze Nitka dojechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nooo ale Wam zazdraszczam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 i ja nie mogę dojść do siebie po wizycie u Lidzi:D SUPER SUPER SUPER:):) czekam jeszcze na blat i kuchnię w całości:yes: Aguś, bardzo mi miło, że ci się żywo podobało Jak tylko będzie blat, to obiecuję, że wkleję zdjęcia. I oczywiście zapraszam serdecznie w odwiedziny razem z P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 i ja, i ja !!! A wiszące kabelki w ilości ponad przeciętnej chyba będą mi się śniły w nocy Cały czas je widzę Ja zazdroszczę Lidzi okien. Najbardziej. No i tej przestrzeni. A jeśli mąż dotrzyma obietnicy z panią do sprzątania, to już podwójnie (zazdroszczę) No pięknie, i zapomniałam z tego wszystkiego dodać, że bardzo dziękuję za przygarnięcie mnie pod ten piękny dach. Fajnie było Monika, bardzo miło było cię poznać i twoją cudowną córeczkę Cieszę się bardzo, że wpadłyście. Córcię masz zabójczą Jest mi niezmiernie miło, że podobało ci się u mnie i od razu wpraszam się z rewizytą Proszę bardzo nie śmiać się z moich kabelków Majątek wydam na te wszystkie lampy, które będę musiała do tych kabelków podłączyć, więc nie wiem czy jest czego zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nooo ale Wam zazdraszczam ... Przecież zawsze możesz wpaść Moje drzwi stoją otworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts