lidszu 06.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Lidszu przepięknie u Ciebie. Te przestrzenie. Kuchnia w podobnych kolorach co moja. A jaki będziesz miała blat? Mam jeszcze pytanko nt wanien Riho. Sama się nad nimi zastanawiam a nie widziałam ich na żywo. Jak to wygląda z jakością? Ka_em, witaj i zapraszam częściej bardzo mi miło, że ci się u mnie podoba Blat w kuchni będzie z czarnego granitu. Jeśli chodzi o wannę Riho, to wydaje mi się, że jest dobrej jakości. Na razie stoi nie używana na codzień, ale jak dotąd bardzo ładnie zmywają się z niej wszelkie brudy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja zazdroszczę Lidzi okien. Najbardziej. No i tej przestrzeni. Lidzia, a jakie masz okna, bo chyba mi coś umknęło:rolleyes: A ja zazdroszczę kuchni i drzwi i schodów i garderób i wszystkiego, bo nie dość, że już je masz to jeszcze jakie ładne! Nawet na fotkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Lidzia, a jakie masz okna, bo chyba mi coś umknęło:rolleyes: Najzwyklejsze PCV'ki 3-szybowe w kolorze orzechowym. Trzeba się Monsanbii spytać, co ją tak w nich urzekło, bo na pewno nie ilość A ja zazdroszczę kuchni i drzwi i schodów i garderób i wszystkiego, bo nie dość, że już je masz to jeszcze jakie ładne! Nawet na fotkach! Balbina, dziękuję i serdecznie zapraszam w odwiedziny na żywo, ale ostrzegam, podobno na żywo wygląda jeszcze ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Aaaa i nie chwaliłam się jeszcze, ale mam już łóżko w sypialni :D zaraz zgram fotki, to wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ta dam http://img41.imageshack.us/img41/5339/20110906114410.jpg http://img835.imageshack.us/img835/9839/20110906114347.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Aaaa i nie chwaliłam się jeszcze, ale mam już łóżko w sypialni :D A ja chyba muszę przyjechać jeszcze raz bo zapomniałam go dotknąć! :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 SUPER, pięknie prezentuje się na tej ciemnej podłodze !!! I masz dokładnie taką samą ramę jaką zamówiłam ... wygląda BOSKO uffffffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 dech mi zaparlo z zazdrosci, wyglada jakby satyna bylo obite, a po wiela takie krolewskie loze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 super to lozko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 A ja chyba muszę przyjechać jeszcze raz bo zapomniałam go dotknąć! :bash: zapraszam serdecznie i koniecznie ze słodziakiem swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 SUPER, pięknie prezentuje się na tej ciemnej podłodze !!! I masz dokładnie taką samą ramę jaką zamówiłam ... wygląda BOSKO uffffffffffffffffffff dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 dech mi zaparlo z zazdrosci, wyglada jakby satyna bylo obite, a po wiela takie krolewskie loze? super to lozko dzięki wielkie. A łózko obite jest skórą. Ania, cenę napiszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 A ja się jeszcze Lidziu o te parapety upomnę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 aaaaaaaaaaa to skora.piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 A ja się jeszcze Lidziu o te parapety upomnę, co? Monia, jutro poszukam faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 O, ja Cię!Ale mi mowę odebrało, jak zobaczyłam łóżko:jawdrop:!No nie! Koniecznie muszę wszystko zobaczyć.Poza tym mamy podobno bliźniacze projekty:cool:Boję się tylko, że wpadnę w depresję jak je zobaczę na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 aaaaaaaaaaa to skora.piekne A w ogóle pan, który je robił jest niesamowity, ponieważ łóżko zamawiałam w zeszłym tygodniu w środę, a wczoraj o 21 miałam montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 O, ja Cię! Ale mi mowę odebrało, jak zobaczyłam łóżko:jawdrop:! No nie! Koniecznie muszę wszystko zobaczyć. Poza tym mamy podobno bliźniacze projekty:cool: Boję się tylko, że wpadnę w depresję jak je zobaczę na żywo... Wpadaj koniecznie A jak już łaskawie pan A. zakopie ci fundamenty, to wproszę się do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ula, jutro będę wiedziała, bo się z nim spotykam, więc się dokładnie dopytam. dzięki ależ masz do mnie cierpliwość wyrko super - to kiedy próba generalna? ooo, i przegapiłam macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Monia, jutro poszukam faktury yhy, bardzo*ładnie się uśmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts