lidszu 06.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 dzięki ależ masz do mnie cierpliwość wyrko super - to kiedy próba generalna? ooo, i przegapiłam macanko nie ma sprawy muszę teraz zakupić materac i będzie Hilding polecany przez Efi Musimy się kiedyś umówić w weekend, bo w ciągu tygodnia pracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 nie ma sprawy muszę teraz zakupić materac i będzie Hilding polecany przez Efi Musimy się kiedyś umówić w weekend, bo w ciągu tygodnia pracujesz ja też mam Hildinga i naprawdę jest ok, a ja długo nie mogłam sobie wygodnego materaca dobrać na weekendowe macanko bardzo chętnie się piszę, bo po robocie zanim dotrę, to już ciemno będzie no chyba, że urlop na tę okazję wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Wpadaj koniecznie A jak już łaskawie pan A. zakopie ci fundamenty, to wproszę się do ciebie You welcome!!! Tylko u mnie na razie gołe ściany:D I zdradź, kto jest tym super szybkim magikiem od łóżka. I o info o parapetach też proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 You welcome!!! Tylko u mnie na razie gołe ściany:D I zdradź, kto jest tym super szybkim magikiem od łóżka. I o info o parapetach też proszę namiar na łóżko, to: http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html pan ma swój mały zakład niedaleko mnie, więc dlatego się zdecydowałam. A i terminy też super Tylko Monika prosiła mnie o namiar na blaszane parapety zewnętrzne, więc nie wiem czy cię to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 -"Lidzia, z jakiej blachy masz parapety?" -"jak to z jakiej, z czarnej!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 -"Lidzia, z jakiej blachy masz parapety?" -"jak to z jakiej, z czarnej!" I ty, Brutusie, się ze mnie śmiejesz ? Jak twój małżonek taki dociekliwy, to nich przyjedzie i sobie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 I ty, Brutusie, się ze mnie śmiejesz ? Jak twój małżonek taki dociekliwy, to nich przyjedzie i sobie sprawdzi Z Ciebie!? Gdzież bym śmiała! Z sytuacji kochana. Bardzo mi się to podobało. Facet chciał się czegoś dowiedzieć od blondynki i brunetki .... nie dowiedział się Ja już mu tyle naopowiadałam, że nie wiem czy się następnym razem powstrzyma by się ze mną nie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) Monika, namiar na parapety - kosztowały mnie 1100 zł - cena za mb - 42,58 zł brutto parapety ocynkowane 05 Elektro-StatykPrzedsiębiorstwo Wielobranżowe s.c. R. Lutek, S. Młynarczykul. Kolejowa 24Radomtel. (48 ) 364 30 00, 603 088 020, 663 662 878 Edytowane 6 Września 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Z Ciebie!? Gdzież bym śmiała! Z sytuacji kochana. Bardzo mi się to podobało. Facet chciał się czegoś dowiedzieć od blondynki i brunetki .... nie dowiedział się Ja już mu tyle naopowiadałam, że nie wiem czy się następnym razem powstrzyma by się ze mną nie zabrać serdecznie zapraszam razem w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzięki wielkie!!!Zamiast iść spać grzebałaś w swoich fakturach - buźka Kupiuję sobie do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.09.2011 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Strasznie mi przykro, że znowu nie udało mi się z Wami spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.09.2011 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Piękne łóżko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.09.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 lidszu ja dalej Ci d...ę zawracam z tą płytą w garderobie córek. Te kwiatki jakiego są koloru ? Na kompie wyglądają na szare, a mi pan od garderoby na wzorniku pokazał tylko beżowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 lidszu ja dalej Ci d...ę zawracam z tą płytą w garderobie córek. Te kwiatki jakiego są koloru ? Na kompie wyglądają na szare, a mi pan od garderoby na wzorniku pokazał tylko beżowe . wiesz co, te kwiatki są jak dla mnie takie szaro-beżowe, ale na pewno nie są czysto szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Strasznie mi przykro, że znowu nie udało mi się z Wami spotkać Nam też , mam nadzieję, że następnym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Piękne łóżko! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 a ogladals moze to milano??http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/22-milano.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 a ogladals moze to milano?? http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/22-milano.html nie oglądałam, bo nie było go na wystawie u pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 szkoda powiem ci, że łóżka na żywo wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciach u nich na stronie, bo widziałam kilka modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts