lidszu 12.09.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Lidszu, ja też za stronkę drineczka łykam i za przeprowadzkę szybką teraz pewnie nie wiesz czy się pakować czy mebelki skręcać dzisiaj zaczęłam skręcać meble dziewczynek - skręciłam na razie jedno krzesło do biurka, bo panowie dość późno przywieźli nasze sobotnie zakupy. Jutro będzie kontynuacja skręcania - mam nadzieję, że dam sobie sama radę z łóżkami, bo są duże, mają 140 cm szerkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 EEe dasz rade. jak ja się wzięłam za szmaty w oknach i idzie.. to wkrętarka to juz lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Nitka i co wydzwoniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 to ide na priva.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 to oć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Padam na twarz. Skręcałam dzisiaj łóżko dla I. - sama rama, to mały pikuś, ale zmontowanie stelaży pod materac, to była masakra. Skręciłam też prawie całą witrynkę na książki i krzesło do biurka. Jutro powtórka z rozrywki (te same rzeczy do skręcenia, tylko w pokoju O.) Jutro też późnym popołudniem ma przyjechać blat do kuchni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 to fotki jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 to fotki jutro? pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.09.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ale wam fajnie że już meblujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 oooooooooooooooooooo to ja siem doczekać nie mogę tylko Lidzia błagam jutro wstaw bo potem to mogę nie mieć dostępu do neta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Padam na twarz. Skręcałam dzisiaj łóżko dla I. - sama rama, to mały pikuś, ale zmontowanie stelaży pod materac, to była masakra. Skręciłam też prawie całą witrynkę na książki i krzesło do biurka. Jutro powtórka z rozrywki (te same rzeczy do skręcenia, tylko w pokoju O.) Jutro też późnym popołudniem ma przyjechać blat do kuchni :D Sama to robisz? zagoń kogoś do pomocy!!! ja chyba nic bym nie złożyła. jaki blat zamówiłąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ale wam fajnie że już meblujecie oooooooooooooooooooo to ja siem doczekać nie mogę tylko Lidzia błagam jutro wstaw bo potem to mogę nie mieć dostępu do neta:( dzięki dziewczyny fotki będą jutro wieczorem, bo blat ma przyjechać późnym popołudniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Lidszu, a co w końcu wymyśliłaś na ścianę w kuchni? przegapiłam coś, czy jeszcze nie zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Sama to robisz? zagoń kogoś do pomocy!!! ja chyba nic bym nie złożyła. jaki blat zamówiłąś? Zagonić kogoś do pomocy ? Nigdy w życiu !!!! Ja to uwielbiam robić, chociaż męczące to jest A blat będzie granitowy - absolut black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Lidszu, a co w końcu wymyśliłaś na ścianę w kuchni? przegapiłam coś, czy jeszcze nie zdecydowałaś? nic nie przegapiłaś, bo jeszcze nie zdecydowałam coraz bardziej zastanawiam się nad czarnym szkłem. Wymyśliłam, że na łuku będzie pocięte w paski, żeby ładnie wyszło. Elena, dowiadywałam się również jak będę mieć montowane przęsła. Pan powiedział, że będzie mocował w pustakach (są zalane w środku cementem) kątownik (czy coś w tym rodzaju) i do tego będą spawane na sztywno przęsła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Zagonić kogoś do pomocy ? Nigdy w życiu !!!! Ja to uwielbiam robić, chociaż męczące to jest A blat będzie granitowy - absolut black już jestem ciekawa tego blatu. ja mam szczotkowany Indian black( i już załuję , że wzięłam szczotkowany, a nie szlifowany, co prawda piękny , ale w utrzymaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 całkiem fajny efekt możesz z tymi paskami osiągnąć, popieram pomysł obiema łapkami i dzięki za pamieć w sprawie mocowania przęseł wiem, że upierdliwa byłam z tą dociekliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 całkiem fajny efekt możesz z tymi paskami osiągnąć, popieram pomysł obiema łapkami muszę jeszcze kogoś znaleźć, kto mi to zrobi i nie zedrze ze mnie kasy i dzięki za pamieć w sprawie mocowania przęseł wiem, że upierdliwa byłam z tą dociekliwością nie ma sprawy ja sama też byłam ciekawa, jak to zostanie rozwiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 już jestem ciekawa tego blatu. ja mam szczotkowany Indian black( i już załuję , że wzięłam szczotkowany, a nie szlifowany, co prawda piękny , ale w utrzymaniu.... szczotkowany znaczy, że jest taki chropowaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts