Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Lidszu, ja też za stronkę drineczka łykam :) i za przeprowadzkę szybką :cool:

teraz pewnie nie wiesz czy się pakować czy mebelki skręcać :)

dzisiaj zaczęłam skręcać meble dziewczynek - skręciłam na razie jedno krzesło do biurka, bo panowie dość późno przywieźli nasze sobotnie zakupy.

Jutro będzie kontynuacja skręcania - mam nadzieję, że dam sobie sama radę z łóżkami, bo są duże, mają 140 cm szerkości

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Padam na twarz. Skręcałam dzisiaj łóżko dla I. - sama rama, to mały pikuś, ale zmontowanie stelaży pod materac, to była masakra. Skręciłam też prawie całą witrynkę na książki i krzesło do biurka. Jutro powtórka z rozrywki (te same rzeczy do skręcenia, tylko w pokoju O.)

Jutro też późnym popołudniem ma przyjechać blat do kuchni :D :D

Gość monika996
Padam na twarz. Skręcałam dzisiaj łóżko dla I. - sama rama, to mały pikuś, ale zmontowanie stelaży pod materac, to była masakra. Skręciłam też prawie całą witrynkę na książki i krzesło do biurka. Jutro powtórka z rozrywki (te same rzeczy do skręcenia, tylko w pokoju O.)

Jutro też późnym popołudniem ma przyjechać blat do kuchni :D :D

Sama to robisz? zagoń kogoś do pomocy!!! ja chyba nic bym nie złożyła.

jaki blat zamówiłąś?

Lidszu, a co w końcu wymyśliłaś na ścianę w kuchni? przegapiłam coś, czy jeszcze nie zdecydowałaś?

nic nie przegapiłaś, bo jeszcze nie zdecydowałam :lol2:

coraz bardziej zastanawiam się nad czarnym szkłem. Wymyśliłam, że na łuku będzie pocięte w paski, żeby ładnie wyszło.

Elena, dowiadywałam się również jak będę mieć montowane przęsła. Pan powiedział, że będzie mocował w pustakach (są zalane w środku cementem) kątownik (czy coś w tym rodzaju) i do tego będą spawane na sztywno przęsła

Gość monika996
Zagonić kogoś do pomocy ? :o Nigdy w życiu !!!! :lol2: Ja to uwielbiam robić, chociaż męczące to jest :D

A blat będzie granitowy - absolut black :D

już jestem ciekawa tego blatu. ja mam szczotkowany Indian black( i już załuję , że wzięłam szczotkowany, a nie szlifowany, co prawda piękny , ale w utrzymaniu....:sick:

całkiem fajny efekt możesz z tymi paskami osiągnąć, popieram pomysł obiema łapkami :yes:

muszę jeszcze kogoś znaleźć, kto mi to zrobi i nie zedrze ze mnie kasy :lol2:

i dzięki za pamieć w sprawie mocowania przęseł :) wiem, że upierdliwa byłam z tą dociekliwością :rolleyes:

nie ma sprawy :D ja sama też byłam ciekawa, jak to zostanie rozwiązane