Elena76 13.09.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 muszę jeszcze kogoś znaleźć, kto mi to zrobi i nie zedrze ze mnie kasy nie ma sprawy ja sama też byłam ciekawa, jak to zostanie rozwiązane fakt, większość chętnie CIę skasuje za "niestandardowe" zamówienie o ogrodzenie to pewnie jeszcze nie raz będę wałkować, tylko zaczekam na fotki przęsełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 fakt, większość chętnie CIę skasuje za "niestandardowe" zamówienie o ogrodzenie to pewnie jeszcze nie raz będę wałkować, tylko zaczekam na fotki przęsełek przęsła będą za jakieś 3 tygodnie dopiero, więc nie wiem, czy wytrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 wytrzymam, wytrzymam w tzw międzyczasie zadowolę się nowymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 aleście w ciągu kilku chwil naskrobały ... Lidzia, jak już będziesz coś więcej niż niecoś wiedziała o szkle kuchniowym to napisz proszę.Ja chcę coś takiego robić, ale nie wiem jeszcze czy lacobel, czy szkło, czy hartowane, czy nie?A w ogóle ktoś*wyjaśni jakie są plusy i minusy jednego i drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2011 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 czekam na zdjęcia. Koniecznie muszę się do Ciebie wybrać i obejrzeć wszystko na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2011 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Lidzia a szkło to wiesz że mają tam gdzie lustro zamawiałaś i kabiny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2011 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Wymyśliłam, że na łuku będzie pocięte w paski, żeby ładnie wyszło. tam też gną szkła więc podjedź do Agaty niech przyjadą chłopaki to wszystko wymierzą i zrobią wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Elektro-Statyk Przedsiębiorstwo Wielobranżowe s.c. R. Lutek, S. Młynarczyk ul. Kolejowa 24 Radom tel. (48 ) 364 30 00, 603 088 020, 663 662 878 Klejowa!!! (okazało się kiedy tata nie znalazł numeru 24 na Kolejowej) Dzięki i chyba będziemy tam zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Klejowa!!! (okazało się kiedy tata nie znalazł numeru 24 na Kolejowej) Dzięki i chyba będziemy tam zamawiać u ciebie się już kajałam i tu jeszcze raz przepraszam za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 skręciłam meble dziewczynek tak wyglądają (te są z pokoju I.) http://img200.imageshack.us/img200/5484/20110914152330.jpg http://img840.imageshack.us/img840/1034/20110914152350.jpg niestety nie będzie dzisiaj blatu Pan do mnie zadzwonił rano i przełożyliśmy montaż na jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No coś Ty! Dobrze że tata zna Radom jak własną kieszeń, bo gdybym to ja szukała, w życiu bym nie wpadła na to że w Radomiu jest ulica Klejowa i pewnie bym stwierdziła że mnie wrobiłaś z tymi parapetami (nie pierwszy raz Radom powodem do żartów jest ) Ty się kajaj że żadnych zdjęć nie wstawiasz, bo za parapety to ja jestem wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 O, nie zdążyłam Lidka, fest babka z Ciebie. Już sobie wyobrażam Twoją*satysfakcję Ślicznie się*robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 O, nie zdążyłam Lidka, fest babka z Ciebie. Już sobie wyobrażam Twoją*satysfakcję Ślicznie się*robi! dzięki wielki Satysfakcja wielka, szczególnie z witrynką, że sama dałam radę zamontować drzwi. Najgorsze do składania były stelaże pod materac, bo trzeba było każdą pojedynczą deseczkę zamontować. ślicznie to już wygląda na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 eee poczekaj na dodatki wtedy będzie fajowo przymierzałam się do tej witrynki jako biblioteczki, ale zrezygnowałam na rzcz większego paxa tylko musze znów chłopa przerobić by chciał iść do ikei i zapakowac te pudła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.09.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ale dziewczynki będą miały ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.09.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Pokoje dziewczynek w klimatach takich jak bardzo lubię, przy mebelkach tapeta choć piękna sama w sobie to teraz jeszcze bardziej nabrała wyrazu.Zazdroszczę wielkiego łóżka, u mojej niestety się nie zmieściło,tzn. ciężko by było postawić resztę, a niby dużą ma sypialnię. Lidzia w jakim wieku masz córeczki? Pokoje będą miały identyczne? Strasznie zżera mnie ciekawość co tam jeszcze planujesz postawić w pokojach, zdradzisz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 eee poczekaj na dodatki wtedy będzie fajowo nie mogę się na nie doczekać, ale nadal nie wiem jakie będą. Pewnie po przeprowadzce jak już zamieszkamy się nad nimi zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ale dziewczynki będą miały ślicznie dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Lidzia, było robić tyle zachodu z malowaniem ściany w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Pokoje dziewczynek w klimatach takich jak bardzo lubię, przy mebelkach tapeta choć piękna sama w sobie to teraz jeszcze bardziej nabrała wyrazu. Zazdroszczę wielkiego łóżka, u mojej niestety się nie zmieściło,tzn. ciężko by było postawić resztę, a niby dużą ma sypialnię. Lidzia w jakim wieku masz córeczki? Pokoje będą miały identyczne? Strasznie zżera mnie ciekawość co tam jeszcze planujesz postawić w pokojach, zdradzisz:p Marta, dziękuję bardzo za komplementy Wiem, że ściana w paski wygląda jak tapeta, ale jest malowana przez moich malarzy, którą trochę przeklinali jak oklejali Moje córeczki są w wieku 7,5 i 4,5. Pokoje kolorystycznie są identyczne, bo młoda się uparła, że musi mieć "take same" jak siostra. Meble też mają identyczne - dobrze, że pokoje różnią się ustawieniem okien i ich wielkością, to się przynajmniej nie pomylą W pokojach brakuje jeszcze biurek (niestety widać, że był początek roku szkolnego i wszystkie wykupione ) - będą dopiero pod koniec października oraz pod oknami będą leżały Expedity z Ikei, a w nich będą kosze z zabawkami. I to wszystko - szaf nie będzie, bo są garderoby. Nie chcę wstawiać zbyt dużo gratów, bo nie chcę zagracać pokoi. Ja się bardzo cieszę, że zmieściły się u dziewczynek łóżka 140, bo one lubią jak się z nimi kładę do łóżka i czytam im książki. Zresztą będą jak znalazł za kilka lat, jak koleżanki będą przyjeżdżać na nocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts