Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia piekne beda pokoje Dziewczynek :yes::D a paski wygladaja jak tapeta:lol2: ale mam teraz glowe z tym duzym lozkiem, wlasnie jestem na etapie lozka dla marysi, nie bralam pod uwage duzego ale moze powinnam przemyslec sprawe jeszcze raz...

Antko, dziękuję bardzo i cieszę się, że pokoje się podobają

ja od początku wiedziałam, że łóżka u dziewczynek będą szerokie, ponieważ:

- moja starsza córcia ma nawyk spania w poprzek łóżka. Teraz u rodziców śpi na wersalce i jak dziewczynki usypiają razem, to często zdarza się, że starsza zrzuca młodszą na podłogę podczas spania :lol2:

- w razie jakiejkolwiek choroby jest możliwość przespać się z dzieckiem w jego łóżku, bez konieczności zabierania do własnego

- starsza jest już w takim wieku, że zaczynają się nocowania koleżanek, więc taka szerokość jak znalazł

widzę, że akcja skręcania mebelków zwieńczona sukcesem :) dziewczynki widziały już jak teraz wyglądają ich pokoje?

a ze stelażem to wiem, co przeszłaś :yes: mam taki stelaż pod materacem w gościnnej sypialni, ale łóżko pojedyncze więc nieco mniej się nagimnastykowałam

jeszcze nie widziały - zabiorę je w weekend i pokażę. Mam nadzieję, że im się spodobają :D

to miałaś o 3 stelaże mniej niż ja :lol2:

Lidzia ślicznie się zapowiada:) łóżka obrzymie:yes: co niektórzy to takiej wielkości łóżka małżeńskie mają (czyt. ja chwilowo śpię na 140cm z małżem i Zu)

dzięki wielkie :D

wiem kochana, ale widziałaś ich pokoje, małe nie są, więc sądzę, że 90 by w nich znikły - szczególnie w pokoju Olgi

Lidzia ślicznie się zapowiada:) łóżka obrzymie:yes: co niektórzy to takiej wielkości łóżka małżeńskie mają (czyt. ja chwilowo śpię na 140cm z małżem i Zu)

My teraz śpimy na 120 dodam, że Tym dołącza nad ranem :rotfl: ... Czekam z utęsknieniem na docelowe 160.

A ja nie lubię za dużo miejsca ... musi być komfort ale jednocześnie warunki do przytulania a nie szukania się nawzajem. Zawsze w hotelach te 180-siątki mnie denerwują.

Nie wzięłam tylko opcji 4 w jednym łóżku rano ... ale może jak już będzie nas 3+ ew ekstra 1 to zmienię łóżko :rotfl:.

A ja nie lubię za dużo miejsca ... musi być komfort ale jednocześnie warunki do przytulania a nie szukania się nawzajem. Zawsze w hotelach te 180-siątki mnie denerwują.

Nie wzięłam tylko opcji 4 w jednym łóżku rano ... ale może jak już będzie nas 3+ ew ekstra 1 to zmienię łóżko :rotfl:.

dzieci w łóżku małżeńskim= one rozwalone, a my na brzegach skuleni, żeby tylko nie spaść :rotfl: Mam nadzieję, że przy 180 będziemy mieć trochę więcej miejsca. Wiem, wiem, płonne nadzieje :lol2:

My teraz śpimy na 120 dodam, że Tym dołącza nad ranem :rotfl: ... Czekam z utęsknieniem na docelowe 160.

To może ja powinnam nie walczyć za wszelką cenę o wielkie łóżko, zrobić 160 i mieć wystarczająco miejsca dla szafek nocnych?

Ścianę dla łóżka mam 260