monsanbia 15.09.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ja mam raczej level, ona też jest na prostokątnej płytce Tak, Ty możesz mieć level. Ale w sumie to nie ma znaczenia. Ona ma element podtynkowy, nie? Chodzi mi o to w jaki sposób było robione hydrauliczne podłączenie. Chcę ją kupić w necie, a hydraulik w sobotę przychodzi na poprawki. Musiałby to robić w ciemno Masz może jakieś zdjęcie sprzed montażu baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Liduś, no cudnie jest ale z czarnym, granitowym blatem nie mogło być inaczej:D Ma 3 cm. grubości? Mówisz zadowolona jesteś, to i pewnie dobrą cenę wynegocjowałaś? Tak z ciekawości pytam bo u mnie to już po rybach. ps. idziemy z wykańczaniem prawie łeb w łeb:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) Z tego co pamiętam, to panowie wykuwali w ścianie miejsce na podtynk i tam go mocowali. Idę pooglądać zdjęcia, czy mam to uwiecznione Edit: nie mam zdjęć, ale na pewno było robione tak jak napisałam Edytowane 15 Września 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mustiniem1 15.09.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 O super, dziękuję Cóż pisać, jak zawsze, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Liduś, no cudnie jest ale z czarnym, granitowym blatem nie mogło być inaczej:D Ma 3 cm. grubości? Mówisz zadowolona jesteś, to i pewnie dobrą cenę wynegocjowałaś? Tak z ciekawości pytam bo u mnie to już po rybach. ps. idziemy z wykańczaniem prawie łeb w łeb:lol2: Marta, ciszę się, że się podoba Blat ma 3 cm grubości i udało mi się go kupić w dość fajnej cenie. Na pewno zapłaciłam mniej od ciebie, ale ty masz grubszy blat, więc i cena była wyższa. ps. zauważyłam właśnie, że jesteśmy na podobnych etapach - chociaż ty masz więcej w domu zrobione. Kiedy przeprowadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dziewczyny, chcę moim zołzelinom do łazienki kupić taki fotel wiklinowy. Nie będzie dla niego tam za wilgotno ? http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/16/78/43/1816784321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 O super, dziękuję Cóż pisać, jak zawsze, super. Nie ma za co i jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Warto było czekać dzięki ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Lidzia super:yes::yes: a co do fotela moja kumpela ma już chyba ze trzy lata i nic się nie dzieje:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dziewczyny ze stolicy - szukam tapeciarza, który położyłby mi 2 tapety na ścianach. Jeśli macie jakieś namiary, to dajcie, plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Lidzia super:yes::yes: a co do fotela moja kumpela ma już chyba ze trzy lata i nic się nie dzieje:no: dzięki Aguś, jestem na niego bardzo napalona. Widziałam fajny w Ikei, ale był prawie 2x droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dziewczyny ze stolicy - szukam tapeciarza, który położyłby mi 2 tapety na ścianach. Jeśli macie jakieś namiary, to dajcie, plisssss to jesteśmy dwie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Lidzia przepięknie wyszło! Blat wygląda powalająco. Mam techniczne pytanie dot kalkulacji, jak oni liczą ile tego blatu wychodzi z mb czy m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dziewczyny ze stolicy - szukam tapeciarza, który położyłby mi 2 tapety na ścianach. Jeśli macie jakieś namiary, to dajcie, plisssss o nie, Zbyszka nie pożyczam Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Lidzia przepięknie wyszło! Blat wygląda powalająco. Mam techniczne pytanie dot kalkulacji, jak oni liczą ile tego blatu wychodzi z mb czy m2? chyba za mb, ale nie dam sobie głowy uciąć. Poszukam maila od nich, to ci napiszę. Dali mi najlepszą cenę za blat ze wszystkich ofert, a montaż naprawdę bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 o nie, Zbyszka nie pożyczam Na razie a on kładzie tapety ? normalnie złota rączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Noo blat świetny. I dobrze się użytkuje - mojego przelatuje płynem do okien i lśni jak nie powiem co :D A swoją tapete kładliśmy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a on kładzie tapety ? Jak znam Zbyszka, to pewnie tak Wiecie co, skłonna jestem poużywać swój laminat przed 2-3 lata i wymienić na taki ładny granit. Te 2 lata skalkulują się w koszty eksploatacyjne. U mnie 7mb blatu, w tym płyta 90 i zlewozmywak 100. Ile by mnie taka przyjemność wyniosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Noo blat świetny. I dobrze się użytkuje - mojego przelatuje płynem do okien i lśni jak nie powiem co :D A swoją tapete kładliśmy sami dziękować, dziękować ja do swojego miałam się dzisiaj nie dotykać, więc dopiero jutro będę się nim w całości zachwycać i macać, macać, macać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts