Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

ja mam raczej level, ona też jest na prostokątnej płytce

Tak, Ty możesz mieć level.

Ale w sumie to nie ma znaczenia.

Ona ma element podtynkowy, nie?

Chodzi mi o to w jaki sposób było robione hydrauliczne podłączenie. Chcę ją kupić w necie, a hydraulik w sobotę przychodzi na poprawki. Musiałby to robić w ciemno

Masz może jakieś zdjęcie sprzed montażu baterii?

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Liduś, no cudnie jest :jawdrop: ale z czarnym, granitowym blatem nie mogło być inaczej:D

Ma 3 cm. grubości?

Mówisz zadowolona jesteś, to i pewnie dobrą cenę wynegocjowałaś?

Tak z ciekawości pytam bo u mnie to już po rybach.

ps. idziemy z wykańczaniem prawie łeb w łeb:lol2:

Liduś, no cudnie jest :jawdrop: ale z czarnym, granitowym blatem nie mogło być inaczej:D

Ma 3 cm. grubości?

Mówisz zadowolona jesteś, to i pewnie dobrą cenę wynegocjowałaś?

Tak z ciekawości pytam bo u mnie to już po rybach.

ps. idziemy z wykańczaniem prawie łeb w łeb:lol2:

Marta, ciszę się, że się podoba :D Blat ma 3 cm grubości i udało mi się go kupić w dość fajnej cenie. Na pewno zapłaciłam mniej od ciebie, ale ty masz grubszy blat, więc i cena była wyższa.

ps. zauważyłam właśnie, że jesteśmy na podobnych etapach - chociaż ty masz więcej w domu zrobione. Kiedy przeprowadzka ?

Lidzia przepięknie wyszło! Blat wygląda powalająco.

Mam techniczne pytanie dot kalkulacji, jak oni liczą ile tego blatu wychodzi z mb czy m2?

chyba za mb, ale nie dam sobie głowy uciąć. Poszukam maila od nich, to ci napiszę. Dali mi najlepszą cenę za blat ze wszystkich ofert, a montaż naprawdę bez zastrzeżeń

a on kładzie tapety ?

Jak znam Zbyszka, to pewnie tak :lol2:

Wiecie co, skłonna jestem poużywać swój laminat przed 2-3 lata i wymienić na taki ładny granit. Te 2 lata skalkulują się w koszty eksploatacyjne.

U mnie 7mb blatu, w tym płyta 90 i zlewozmywak 100. Ile by mnie taka przyjemność wyniosła?

Noo blat świetny. I dobrze się użytkuje - mojego przelatuje ;) płynem do okien i lśni jak nie powiem co :D:D

A swoją tapete kładliśmy sami :)

dziękować, dziękować :D

ja do swojego miałam się dzisiaj nie dotykać, więc dopiero jutro będę się nim w całości zachwycać i macać, macać, macać :D