Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A twój blat w kuchni będzie równocześnie parapetem przy oknie ? Bo jeśli tak, to raczej takiego 5 cm blatu nie będziesz mogła później zrobić, jeśli teraz zmówiłaś 3 cm, bo nie wejdzie wtedy pod okno. Jeśli okno jest wyżej od blatu, to nie będzie z tym problemu

Będzie jednocześnie parapetem i zamówiłam teraz 5cm :yes:

lidszu,

czy mogłabyś mi przypomnieć jaką podłogę masz położoną - chodzi mi o firmę i rodzaj. I jeszcze jakim klejem panowie kleili ?

Amtla, podłogę mam z FinishParkiet, bądź JaworParkiet. Wszędzie mam dąb - w jadalni ciemna linea, w naszej sypialni i salonie ciemny dąb, w pokojach dziewczynek i holu na górze dąb elegance. Wszędzie deska dwuwarstwowa na podłogówkę. Podłogę zamawiałam razem z montażem, więc kleje kupował sklep, ale postaram się sprawdzić i ci napiszę, co to było

Edytowane przez lidszu

Gość monika996
O matko, piękną masz kuchnię :jawdrop: :D

Edit: ja załączam zdjęcia na forum przez ImageSchack, naprawdę warto spróbować

a ja nie potrafię. to zdjęcia z komorki. może jutro mi sie uda i zrobie aparatem. załączę u siebie, zeby nie mieszać w twoim wątku. podobne mamy zestawienia kolorystyczne. no nie mam białych szafek. moje są ciemno szare- grafitowe. mam tez taką podłogę. a fornir to mdf czarna oliwka( austriackie płyty)