Gość monika996 15.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pisałam o kuchni Moniki996 mój blat to 2cm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 to która pisała o 5 cm????? Monika sorry za pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pisałam o kuchni Moniki996 5 cm ma MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a ja nie potrafię. to zdjęcia z komorki. może jutro mi sie uda i zrobie aparatem. załączę u siebie, zeby nie mieszać w twoim wątku. podobne mamy zestawienia kolorystyczne. no nie mam białych szafek. moje są ciemno szare- grafitowe. mam tez taką podłogę. a fornir to mdf czarna oliwka( austriackie płyty) ja wszystkie zdjęcia, nawet z komórki wrzucam przez Image Schacka - po prostu nie lubię tego robić przez forumową ikonkę. Dzisiejsze zdjęcia kuchni są z komórki, jak zresztą wszystkie ostatnio przeze mnie wstawiane zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 aha, kuchnie SUPER dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tofik, mówiłaś coś o tym by Cię wygonić jak przesadzisz z martini? Ale nie, nie uciekaj To MarJel ma 5cm 5 cm ma MarJel nie, zauważyłam ... spóźniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Lidzia kuchnia bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 to która pisała o 5 cm????? . To ja:D Dzińdybry, a raczej Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Lidzia kuchnia bomba dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tofik, mówiłaś coś o tym by Cię wygonić jak przesadzisz z martini? Ale nie, nie uciekaj To MarJel ma 5cm nie, zauważyłam ... spóźniłam się Z winkiem, martini dzisiaj pije Ell , ale i tak spadam bo młody zaraz włączy syrenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Z winkiem, martini dzisiaj pije Ell , ale i tak spadam bo młody zaraz włączy syrenę a no tak, Ty z jakimś portugalczykiem dziś w tango poszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ja wszystkie zdjęcia, nawet z komórki wrzucam przez Image Schacka - po prostu nie lubię tego robić przez forumową ikonkę. Dzisiejsze zdjęcia kuchni są z komórki, jak zresztą wszystkie ostatnio przeze mnie wstawiane zdjęcia to gdzie znajdę tego Image schacka? napisz jak będziesz mieć chwilę. ja tez spadam . jutro 7 rano pobudka:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 http://imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Z winkiem, martini dzisiaj pije Ell , ale i tak spadam bo młody zaraz włączy syrenę to może faktycznie tak jak Monia radziła weź go na przetrzymanie? chyba że sąsiedzi gotowi oskarżyć Cię o przemoc w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 dzięki tofee. w moim dzienniku Madelaine wyśmiewa się ze mnie ,że moje zdjecia są do dupy. może się nauczę obrabiać przez ten image schock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ale tam to możesz je (chyba) tylko wsadzić, nie wiem czy tam je obrobisz chyba raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Z winkiem, martini dzisiaj pije Ell , ale i tak spadam bo młody zaraz włączy syrenę zaczekaj z nami na syrenę młodego, co będziesz teraz już spadać daj mu trochę popłakać, nie biegaj do niego od razu jak tylko zacznie płakać, bo się przyzwyczai i będzie miała ciężko później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 to może faktycznie tak jak Monia radziła weź go na przetrzymanie? chyba że sąsiedzi gotowi oskarżyć Cię o przemoc w rodzinie Samotnie nie jestem na to gotowa , może jak będziemy na odludziu mieszkać to się zawezmę ... bo w końcu coś z tym trzeba zrobić. Zaraz będzie miał rok i co? Nadal mleczko w nocy? Z drugiej strony on teraz taki nie mlekowy w dzień, więc to "ładowanie" w nocy nawet mi na rękę ... bo bez tego mleka wcale by nie pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 to gdzie znajdę tego Image schacka? napisz jak będziesz mieć chwilę. ja tez spadam . jutro 7 rano pobudka:goodnight: Monika, tu masz http://imageshack.us/ wchodzisz na stronę, wciskasz przycisk Browse, pokaże ci się okienko z którego wybierasz sobie zapisane na kompie zdjęcie, następnie masz okienko do zmiany wielkości wgrywanego obrazu i tam wybierasz 640x480 (dla pól wiadomości), następnie masz Label Thumb - zaznaczasz NIE i wciskasz Prześlij Teraz. Jak zdjęcie się załaduje, to kopiujesz 4 link patrząc od zdjęcia przy napisie Kod Forum, wklejasz ten link do wiadomości i gotowe. Po wysłaniu wiadomości ukaże się zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Samotnie nie jestem na to gotowa , może jak będziemy na odludziu mieszkać to się zawezmę ... bo w końcu coś z tym trzeba zrobić. Zaraz będzie miał rok i co? Nadal mleczko w nocy? Z drugiej strony on teraz taki nie mlekowy w dzień, więc to "ładowanie" w nocy nawet mi na rękę ... bo bez tego mleka wcale by nie pił Jeszcze może pić mleko w nocy, więc jeśli to jego jedyne mleko w ciągu dnia, to nie zabraniaj mu tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts