Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja nie potrafię. to zdjęcia z komorki. może jutro mi sie uda i zrobie aparatem. załączę u siebie, zeby nie mieszać w twoim wątku. podobne mamy zestawienia kolorystyczne. no nie mam białych szafek. moje są ciemno szare- grafitowe. mam tez taką podłogę. a fornir to mdf czarna oliwka( austriackie płyty)

ja wszystkie zdjęcia, nawet z komórki wrzucam przez Image Schacka - po prostu nie lubię tego robić przez forumową ikonkę. Dzisiejsze zdjęcia kuchni są z komórki, jak zresztą wszystkie ostatnio przeze mnie wstawiane zdjęcia

Gość monika996
ja wszystkie zdjęcia, nawet z komórki wrzucam przez Image Schacka - po prostu nie lubię tego robić przez forumową ikonkę. Dzisiejsze zdjęcia kuchni są z komórki, jak zresztą wszystkie ostatnio przeze mnie wstawiane zdjęcia

to gdzie znajdę tego Image schacka? napisz jak będziesz mieć chwilę.

ja tez spadam . jutro 7 rano pobudka:goodnight:

Z winkiem, martini dzisiaj pije Ell :D, ale i tak spadam bo młody zaraz włączy syrenę :bash:

zaczekaj z nami na syrenę młodego, co będziesz teraz już spadać :lol2:

daj mu trochę popłakać, nie biegaj do niego od razu jak tylko zacznie płakać, bo się przyzwyczai i będzie miała ciężko później.

to może faktycznie tak jak Monia radziła weź go na przetrzymanie? :rolleyes: chyba że sąsiedzi gotowi oskarżyć Cię o przemoc w rodzinie :lol:

Samotnie nie jestem na to gotowa :(, może jak będziemy na odludziu mieszkać to się zawezmę ... bo w końcu coś z tym trzeba zrobić. Zaraz będzie miał rok i co? Nadal mleczko w nocy?

Z drugiej strony on teraz taki nie mlekowy w dzień, więc to "ładowanie" w nocy nawet mi na rękę ... bo bez tego mleka wcale by nie pił :sick:

to gdzie znajdę tego Image schacka? napisz jak będziesz mieć chwilę.

ja tez spadam . jutro 7 rano pobudka:goodnight:

Monika, tu masz

http://imageshack.us/

wchodzisz na stronę, wciskasz przycisk Browse, pokaże ci się okienko z którego wybierasz sobie zapisane na kompie zdjęcie, następnie masz okienko do zmiany wielkości wgrywanego obrazu i tam wybierasz 640x480 (dla pól wiadomości), następnie masz Label Thumb - zaznaczasz NIE i wciskasz Prześlij Teraz. Jak zdjęcie się załaduje, to kopiujesz 4 link patrząc od zdjęcia przy napisie Kod Forum, wklejasz ten link do wiadomości i gotowe. Po wysłaniu wiadomości ukaże się zdjęcie

Samotnie nie jestem na to gotowa :(, może jak będziemy na odludziu mieszkać to się zawezmę ... bo w końcu coś z tym trzeba zrobić. Zaraz będzie miał rok i co? Nadal mleczko w nocy?

Z drugiej strony on teraz taki nie mlekowy w dzień, więc to "ładowanie" w nocy nawet mi na rękę ... bo bez tego mleka wcale by nie pił :sick:

Jeszcze może pić mleko w nocy, więc jeśli to jego jedyne mleko w ciągu dnia, to nie zabraniaj mu tego