Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, no to piona, bo ja mam to samo z moją mamą, która na każde kwęknięcie Olgi leci jak do pożaru i pyta się co jej podać, albo czy coś się nie stało. Przez to młoda próbuje robić te sztuczki ze mną.

Kocham moje dzieci, okazuję im dużo miłości, przytulam je, ale nie pozwolę sobie wejść na głowę

Tofi, to Ty jesteś*zupełnie normalna i twarda, tylko te nocki trzeba ujarzmić i jedziesz ... ;)

Lidzia to jak wynajętego nie ma, Ty płaczesz nad samotnymi urodzinami ... to może by trzeba w jake miacho wybyć, aaa?

bardzo chętnie, bo ostatnio tylko dom, budowa, szkoła, przedszkole i znowu dom - rzygam już tym

a mój ciągle gdzieś jeździ, albo lata - zaliczył w tym roku już służbowe wyjazdy na Kretę, Szwecję, a teraz Chiny

a jak będzie czym to możemy opijać nawet każdy kabelek z sufitu u Lidzi :lol2:

W jeden wieczór byśmy się nie wyrobiły ... albo wspólną*"erką" na oddział odjechały :lol2:

proszę się nie śmiać z ilości wystających kabelków na moich sufitach :p :lol2:

miałam wizję jak je robiłam, tylko nie wiem jaką :rotfl:

możemy się umówić na opijanie u mnie na budowie - łóżka są, materace też, podłączę lodówkę do wody i będziemy mieć stały dostęp do lodu do drinków - żyć nie umierać :lol2:

proszę się nie śmiać z ilości wystających kabelków na moich sufitach :p :lol2:

miałam wizję jak je robiłam, tylko nie wiem jaką :rotfl:

możemy się umówić na opijanie u mnie na budowie - łóżka są, materace też, podłączę lodówkę do wody i będziemy mieć stały dostęp do lodu do drinków - żyć nie umierać :lol2:

A badania robiłaś?