Elena76 15.09.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Toficzku, nie ma tego złego - na kierownika budowy wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia, no to piona, bo ja mam to samo z moją mamą, która na każde kwęknięcie Olgi leci jak do pożaru i pyta się co jej podać, albo czy coś się nie stało. Przez to młoda próbuje robić te sztuczki ze mną. Kocham moje dzieci, okazuję im dużo miłości, przytulam je, ale nie pozwolę sobie wejść na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tofi, to Ty jesteś*zupełnie normalna i twarda, tylko te nocki trzeba ujarzmić i jedziesz ... Lidzia to jak wynajętego nie ma, Ty płaczesz nad samotnymi urodzinami ... to może by trzeba w jake miacho wybyć, aaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tofi, to Ty jesteś*zupełnie normalna i twarda, tylko te nocki trzeba ujarzmić i jedziesz ... Lidzia to jak wynajętego nie ma, Ty płaczesz nad samotnymi urodzinami ... to może by trzeba w jake miacho wybyć, aaa? to ja też chcę się podłączyć, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tofi, to Ty jesteś*zupełnie normalna i twarda, tylko te nocki trzeba ujarzmić i jedziesz ... Lidzia to jak wynajętego nie ma, Ty płaczesz nad samotnymi urodzinami ... to może by trzeba w jake miacho wybyć, aaa? Albo ten blat opić, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tofi, to Ty jesteś*zupełnie normalna i twarda, tylko te nocki trzeba ujarzmić i jedziesz ... Lidzia to jak wynajętego nie ma, Ty płaczesz nad samotnymi urodzinami ... to może by trzeba w jake miacho wybyć, aaa? bardzo chętnie, bo ostatnio tylko dom, budowa, szkoła, przedszkole i znowu dom - rzygam już tym a mój ciągle gdzieś jeździ, albo lata - zaliczył w tym roku już służbowe wyjazdy na Kretę, Szwecję, a teraz Chiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Albo ten blat opić, co? a jak będzie czym to możemy opijać nawet każdy kabelek z sufitu u Lidzi W jeden wieczór byśmy się nie wyrobiły ... albo wspólną*"erką" na oddział odjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 na jakie oddziały? na kolską chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 bardzo chętnie no to ???? To kiedy ... "to na melanżu, to było na melanżu ...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a jak będzie czym to możemy opijać nawet każdy kabelek z sufitu u Lidzi W jeden wieczór byśmy się nie wyrobiły ... albo wspólną*"erką" na oddział odjechały proszę się nie śmiać z ilości wystających kabelków na moich sufitach miałam wizję jak je robiłam, tylko nie wiem jaką możemy się umówić na opijanie u mnie na budowie - łóżka są, materace też, podłączę lodówkę do wody i będziemy mieć stały dostęp do lodu do drinków - żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 możemy się umówić na opijanie u mnie na budowie - łóżka są, materace też, podłączę lodówkę do wody i będziemy mieć stały dostęp do lodu do drinków - żyć nie umierać no noooo, Lidzia, powiedz że to nie w pijackim zwidzie te plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 proszę się nie śmiać z ilości wystających kabelków na moich sufitach miałam wizję jak je robiłam, tylko nie wiem jaką możemy się umówić na opijanie u mnie na budowie - łóżka są, materace też, podłączę lodówkę do wody i będziemy mieć stały dostęp do lodu do drinków - żyć nie umierać A badania robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no noooo, Lidzia, powiedz że to nie w pijackim zwidzie te plany ja dzisiaj nic nie piłam, więc mówię całkiem serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A badania robiłaś? oj ciiii, Tymek nie będzie tego pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ja dzisiaj nic nie piłam, więc mówię całkiem serio i tak się*dobrze odnajdujesz między nami, pijakami? To kiedy się*imprezka szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A badania robiłaś? ale czego, lodówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ja dzisiaj nic nie piłam, więc mówię całkiem serio to masz cierpliwość, że z nami do tej pory wytrzymałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ale czego, lodówki ? poplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Kochana po mojej wodzie np to lepiej niż po grzybkach ... więc wolę się upewnić, albo odpowiednio przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 poplułam monitor Ja też :lol2:. A to podobno my pijemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts