Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Gość monika996
Monika, tu masz

http://imageshack.us/

wchodzisz na stronę, wciskasz przycisk Browse, pokaże ci się okienko z którego wybierasz sobie zapisane na kompie zdjęcie, następnie masz okienko do zmiany wielkości wgrywanego obrazu i tam wybierasz 640x480 (dla pól wiadomości), następnie masz Label Thumb - zaznaczasz NIE i wciskasz Prześlij Teraz. Jak zdjęcie się załaduje, to kopiujesz 4 link patrząc od zdjęcia przy napisie Kod Forum, wklejasz ten link do wiadomości i gotowe. Po wysłaniu wiadomości ukaże się zdjęcie

Lidziu trzeba sie zalogować

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidziu piękne blaty - wiedziałam, że będzie Pani zadowolona..! :cool:

I zlew prześlicznie się prezentuje -)

Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy pokoi dziewczynek, bo zapowiadają się cudnie... :rolleyes:

Aniu, dziękuję bardzo :D

w przyszłym tygodniu jadę po następne mebelki do pokojów dziewczynek, więc będą następne fotki :)

Dzień Dobry :) Ale piękna chałupa Lida :):) Pięknaaaaaaaaa :) barierki cymesik - a jak są barierki to już nikt nie spadnie :):) A kiedy zdjątka ogrodzenia ?Ciekawa jestem :):)

No i te kolorki w garderobach Dziewczyn - że też ja mam dwóch chłopaków...

Dzień Dobry :) Ale piękna chałupa Lida :):) Pięknaaaaaaaaa :) barierki cymesik - a jak są barierki to już nikt nie spadnie :):) A kiedy zdjątka ogrodzenia ?Ciekawa jestem :):)

No i te kolorki w garderobach Dziewczyn - że też ja mam dwóch chłopaków...

Nefcia, dzięki wielkie :D

zdjęcia ogrodzenia będą jak się zamontują przęsła, a jeszcze na nie będę musiała poczekać ze 2 tygodnie

Moim dziewczynom też się podobają garderoby :D Dzisiaj je zawieźliśmy na oględziny i pytały się kiedy będą mogły się wprowadzić do swoich pokoi :lol2:

Kiedy do mnie wpadniesz, bo już co najmniej od roku obiecujesz i nic :( Przypominam, że byłaś u mnie jak był wylany strop nad parterem, więc masz duże zaległości

Twoja kuchnia powala na kolana, jest śliczna. Czy moglabyś podać mi namiary na wykonawców jeśli to nie problem?

Mariomili, muszę zapytać się go, czy mogę podać numer, ponieważ ostatnio narzekał, że ma tyle roboty, aby nikomu nie dawać namiarów, bo się nie wyrabia z robotą, a nie chce zawalać terminów.

Ja sama nie mam jeszcze skończonej kuchni na tip top

Edytowane przez lidszu