Gość monika996 16.09.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Monika, tu masz http://imageshack.us/ wchodzisz na stronę, wciskasz przycisk Browse, pokaże ci się okienko z którego wybierasz sobie zapisane na kompie zdjęcie, następnie masz okienko do zmiany wielkości wgrywanego obrazu i tam wybierasz 640x480 (dla pól wiadomości), następnie masz Label Thumb - zaznaczasz NIE i wciskasz Prześlij Teraz. Jak zdjęcie się załaduje, to kopiujesz 4 link patrząc od zdjęcia przy napisie Kod Forum, wklejasz ten link do wiadomości i gotowe. Po wysłaniu wiadomości ukaże się zdjęcie Lidziu trzeba sie zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ale mnie ominęłó. czy wy do rana siedziałyście na tych postach alkoholiczki:cool: zreszta o dzieciach juz zapomniałam przynajmniej maluchach . moj w maju skończył 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 i jak główki dziś nie bolą doberek:) co do imprezy to ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Lidziu trzeba sie zalogować nie trzeba, ja nie jestem zalogowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Cześć, Jesteście niemożliwe :D:D Można sie nieźle ubawić tylko Was czytając Lidzia, blat piękny, bardzo dostojnie i elegancko to teraz wygląda. Powala, mówię Ci Wiola, cieszę się, że blat się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 i jak główki dziś nie bolą doberek:) co do imprezy to ja też chcę mnie ni boli, bo nie ma po czym, chociaż i tak gadałam wczoraj jak potłuczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.09.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 mnie ni boli, bo nie ma po czym, chociaż i tak gadałam wczoraj jak potłuczona mnie też*nie boli! Ale zwlec się*z łóżka przed 9 nie byłam w stanie Impreza nadal w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 zeby ci sie znow dni nie pomylily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.09.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Mnie też nie boli, bolało jak młody otworzył oczy o 7 rano łaskawca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.09.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Lidziu piękne blaty - wiedziałam, że będzie Pani zadowolona..! I zlew prześlicznie się prezentuje -) Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy pokoi dziewczynek, bo zapowiadają się cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 dzień dobry ja dopiero z wyrka się zwlokłam, główka nie boli, ale jakaś taka rozbita jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Impreza nadal w planach? ja jestem jak najbardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Lidziu piękne blaty - wiedziałam, że będzie Pani zadowolona..! I zlew prześlicznie się prezentuje -) Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy pokoi dziewczynek, bo zapowiadają się cudnie... Aniu, dziękuję bardzo w przyszłym tygodniu jadę po następne mebelki do pokojów dziewczynek, więc będą następne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 dzień dobry ja dopiero z wyrka się zwlokłam, główka nie boli, ale jakaś taka rozbita jestem bo nie jesteś przyzwyczajona do tak długiego siedzenia w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dzień Dobry Ale piękna chałupa Lida :) Pięknaaaaaaaaa barierki cymesik - a jak są barierki to już nikt nie spadnie :) A kiedy zdjątka ogrodzenia ?Ciekawa jestem :) No i te kolorki w garderobach Dziewczyn - że też ja mam dwóch chłopaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Twoja kuchnia powala na kolana, jest śliczna. Czy moglabyś podać mi namiary na wykonawców jeśli to nie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dzień Dobry Ale piękna chałupa Lida :) Pięknaaaaaaaaa barierki cymesik - a jak są barierki to już nikt nie spadnie :) A kiedy zdjątka ogrodzenia ?Ciekawa jestem :) No i te kolorki w garderobach Dziewczyn - że też ja mam dwóch chłopaków... Nefcia, dzięki wielkie zdjęcia ogrodzenia będą jak się zamontują przęsła, a jeszcze na nie będę musiała poczekać ze 2 tygodnie Moim dziewczynom też się podobają garderoby Dzisiaj je zawieźliśmy na oględziny i pytały się kiedy będą mogły się wprowadzić do swoich pokoi Kiedy do mnie wpadniesz, bo już co najmniej od roku obiecujesz i nic Przypominam, że byłaś u mnie jak był wylany strop nad parterem, więc masz duże zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 (edytowane) Twoja kuchnia powala na kolana, jest śliczna. Czy moglabyś podać mi namiary na wykonawców jeśli to nie problem? Mariomili, muszę zapytać się go, czy mogę podać numer, ponieważ ostatnio narzekał, że ma tyle roboty, aby nikomu nie dawać namiarów, bo się nie wyrabia z robotą, a nie chce zawalać terminów. Ja sama nie mam jeszcze skończonej kuchni na tip top Edytowane 18 Września 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 jutro spotykam się na budowie z panem od kostki i jeśli się dogadam, to może zacznie na początku października układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.09.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Mariomili, muszę zapytać się go, czy mogę podać numer, ponieważ ostatnio narzekał, że ma tyle roboty, aby nikomu nie dawać namiarów, bo się wyrabia z robotą, a nie chce zawalać terminów. Ja sama nie mam jeszcze skończonej kuchni na tip top Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts