Arnika 18.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No to super wieści Oby cenę i termin miał dobre.... Ja już mieszkam od ponad roku, a o kostce to nawet pomyśleć nie mogę.... przynajmniej na razie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nefcia, dzięki wielkie zdjęcia ogrodzenia będą jak się zamontują przęsła, a jeszcze na nie będę musiała poczekać ze 2 tygodnie Moim dziewczynom też się podobają garderoby Dzisiaj je zawieźliśmy na oględziny i pytały się kiedy będą mogły się wprowadzić do swoich pokoi Kiedy do mnie wpadniesz, bo już co najmniej od roku obiecujesz i nic Przypominam, że byłaś u mnie jak był wylany strop nad parterem, więc masz duże zaległości Kochana, wychodzę z czarnej dupy powoli :) Wiem, że mam zaległości w stosunku do CIebie i obiecuję nadrobić. Co prawda w tym miesiącu muszę być jeszcze 2 razy we Wrocławiu ( a już raz byłam i we Wrocku i w Łodzi) ale za to w październiku tylko raz Wrocław i raz Poznań :) I chyba jakiś weekend mam wolny (ten po 6.X), więc jak mi teść nie odwali jakiegoś numeru to będę się zgłaszać do Ciebie (bo muszę to zobaczyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No to super wieści Oby cenę i termin miał dobre.... Ja już mieszkam od ponad roku, a o kostce to nawet pomyśleć nie mogę.... przynajmniej na razie.... termin ma na początek października, więc dla mnie byłoby super. A jeśli chodzi o cenę, to jutro się okaże. Ja muszę zrobić kostkę, bo nie będę mogła wjeżdżać do garażu bez niej, a nie uśmiecha mi się parkować na dworze zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kochana, wychodzę z czarnej dupy powoli :) Wiem, że mam zaległości w stosunku do CIebie i obiecuję nadrobić. Co prawda w tym miesiącu muszę być jeszcze 2 razy we Wrocławiu ( a już raz byłam i we Wrocku i w Łodzi) ale za to w październiku tylko raz Wrocław i raz Poznań :) I chyba jakiś weekend mam wolny (ten po 6.X), więc jak mi teść nie odwali jakiegoś numeru to będę się zgłaszać do Ciebie (bo muszę to zobaczyć). to sobie od razu zarezerwuj 15 października, bo najprawdopodobniej będzie wtedy u mnie parapetówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Omatkobosko !!!!!!!!! Toć ja muszę jakiś prezent wynaleźć :) Sprawdzę co na to mój kalendarz jutro w robocie, ale powinno być dobrze, bo staram się być w domu w weekendy . I dziękuję bardzo za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Lidzia bosko tylko na parapetówę to naszykuj bawełniane białe rękawiczki coby Ci strasznie mebli i blatu nie wypalcować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Lidzia bosko tylko na parapetówę to naszykuj bawełniane białe rękawiczki coby Ci strasznie mebli i blatu nie wypalcować dzięki bardzo a do rękawiczek dokupię jeszcze nakładki na buty jak w muzeach, to przy okazji mi wyfroterujecie mi podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ale sie usmialam z tych Waszych nocnych postow:lol2: Lidzia to bedziemy miec prawdopodobnie w tym samym czasie kladziona kostke, masz juz wybrana? aaaa...taka mi glowe z tymi duzymi lozkami u dzieci Narobilas , ze ciagle mysle , ile metrow maja pokoje Twoich dziewczynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Omatkobosko !!!!!!!!! Toć ja muszę jakiś prezent wynaleźć :) Sprawdzę co na to mój kalendarz jutro w robocie, ale powinno być dobrze, bo staram się być w domu w weekendy . I dziękuję bardzo za zaproszenie no ja mam nadzieję, że będziesz mogła, żadnych wymówek nie przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 no ja mam nadzieję, że będziesz mogła, żadnych wymówek nie przyjmuję tak jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nie wiem dlaczego do mnie nie zaglądasz, ale... w piątek są u mnie duszonki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ale sie usmialam z tych Waszych nocnych postow:lol2: Lidzia to bedziemy miec prawdopodobnie w tym samym czasie kladziona kostke, masz juz wybrana? aaaa...taka mi glowe z tymi duzymi lozkami u dzieci Narobilas , ze ciagle mysle , ile metrow maja pokoje Twoich dziewczynek? rzeczywiście wesoło było wtedy - szczególnie z robieniem badania lodówce Pokoje dziewczynek mają: jeden prawie 20 m, drugi ponad 21 m kostka najprawdopodobniej będzie Bruk-Bet (muszę ją jeszcze tylko na żywo zobaczyć) Creativ Kokos http://www.prestizowydom.pl/products/300/kostka-brukowa-bruk-bet-creativ-kokos-6cm-m2.jpg http://www.bruk-bet.pl/img/wz/big600/202.jpg oraz po bokach ścieżek Creativ Kornik Czarny http://kataloginzyniera.pl/inzynierbudownictwa/fotografie/1275300658.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dzieki Lidzia! u mnie pokoje dzieciakow tez maja po 22 metry. U mnie tez bruk bet bedzie ale yegula ewentualnie logo , kolor antyk jurajski. Widzialam cretiva i mi nie bardzo te brzegi sie podobaja ale to rzecz gustu...ja wole postarzana, poobijana. Taka jak Creativ ma tez Libet, tylko nie wiem jak sie to u nich nazywa - brzegi sa lagodniejsze, tzn nie ma takich fal jak w creativie bruk betu, my tez przez chwile myslelismy o cretivie ale nie daleko mnie jest fabryka bruk betu i maja tam piekna ekspozycje wszystkich kostek, no i jak tam pojechalismy to zakochalam sie w tych starzonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dzieki Lidzia! u mnie pokoje dzieciakow tez maja po 22 metry. U mnie tez bruk bet bedzie ale yegula ewentualnie logo , kolor antyk jurajski. Widzialam cretiva i mi nie bardzo te brzegi sie podobaja ale to rzecz gustu...ja wole postarzana, poobijana. Taka jak Creativ ma tez Libet, tylko nie wiem jak sie to u nich nazywa - brzegi sa lagodniejsze, tzn nie ma takich fal jak w creativie bruk betu, my tez przez chwile myslelismy o cretivie ale nie daleko mnie jest fabryka bruk betu i maja tam piekna ekspozycje wszystkich kostek, no i jak tam pojechalismy to zakochalam sie w tych starzonych... Aneta, dzięki U mnie taka postarzana nie za bardzo pasuje, bo mam nowoczesny dom. Oglądałam w necie Libeta i Semmelroka, ale nie mają fajnych kolorów, które by mi się podobały i pasowały do koloru domu i ogrodzenia. Jutro muszę tego Creativa zobaczyć na żywo - mam nadzieję, że kolor będzie OK, bo jeśli nie, to będę wtedy w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.09.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Lidka zamówiłaś materac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.09.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Lidka zamówiłaś materac? jeszcze nie, bo najpierw muszę się na nim położyć i sprawdzić, czy będzie odpowiednio twardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.09.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 To tylko ci powiem że w mega meble jest jakaś akcja urodzinowa i w sklepie OVO meble jest opcja rabatu 10% jakbyś była zainteresowana. Oferta do końca września ale chyba trzeba wcześniej zmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.09.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 To tylko ci powiem że w mega meble jest jakaś akcja urodzinowa i w sklepie OVO meble jest opcja rabatu 10% jakbyś była zainteresowana. Oferta do końca września ale chyba trzeba wcześniej zmówić. a gdzie są mega meble ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.09.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Aleje Jerozolimskie 200, to jest przy tym ekstremalnym rondzie które teraz jest na skrzyżowaniu z Łopuszańską jeżeli dobrze kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.09.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Aleje Jerozolimskie 200, to jest przy tym ekstremalnym rondzie które teraz jest na skrzyżowaniu z Łopuszańską jeżeli dobrze kojarzę. strasznie daleko ode mnie muszę gdzieś bliżej znaleźć te, bo nie chce mi się dymać przez całą W-wę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts