Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia, dzięki wielkie :D

zdjęcia ogrodzenia będą jak się zamontują przęsła, a jeszcze na nie będę musiała poczekać ze 2 tygodnie

Moim dziewczynom też się podobają garderoby :D Dzisiaj je zawieźliśmy na oględziny i pytały się kiedy będą mogły się wprowadzić do swoich pokoi :lol2:

Kiedy do mnie wpadniesz, bo już co najmniej od roku obiecujesz i nic :( Przypominam, że byłaś u mnie jak był wylany strop nad parterem, więc masz duże zaległości

Kochana, wychodzę z czarnej dupy powoli :):) Wiem, że mam zaległości w stosunku do CIebie i obiecuję nadrobić. Co prawda w tym miesiącu muszę być jeszcze 2 razy we Wrocławiu ( a już raz byłam i we Wrocku i w Łodzi) ale za to w październiku tylko raz Wrocław i raz Poznań :):) I chyba jakiś weekend mam wolny (ten po 6.X), więc jak mi teść nie odwali jakiegoś numeru to będę się zgłaszać do Ciebie (bo muszę to zobaczyć).

No to super wieści :) Oby cenę i termin miał dobre....

Ja już mieszkam od ponad roku, a o kostce to nawet pomyśleć nie mogę.... przynajmniej na razie....

termin ma na początek października, więc dla mnie byłoby super. A jeśli chodzi o cenę, to jutro się okaże. Ja muszę zrobić kostkę, bo nie będę mogła wjeżdżać do garażu bez niej, a nie uśmiecha mi się parkować na dworze zimą

Kochana, wychodzę z czarnej dupy powoli :):) Wiem, że mam zaległości w stosunku do CIebie i obiecuję nadrobić. Co prawda w tym miesiącu muszę być jeszcze 2 razy we Wrocławiu ( a już raz byłam i we Wrocku i w Łodzi) ale za to w październiku tylko raz Wrocław i raz Poznań :):) I chyba jakiś weekend mam wolny (ten po 6.X), więc jak mi teść nie odwali jakiegoś numeru to będę się zgłaszać do Ciebie (bo muszę to zobaczyć).

to sobie od razu zarezerwuj 15 października, bo najprawdopodobniej będzie wtedy u mnie parapetówa

ale sie usmialam z tych Waszych nocnych postow:lol2:

Lidzia to bedziemy miec prawdopodobnie w tym samym czasie kladziona kostke, masz juz wybrana?

aaaa...taka mi glowe z tymi duzymi lozkami u dzieci Narobilas , ze ciagle mysle :D, ile metrow maja pokoje Twoich dziewczynek?

Omatkobosko !!!!!!!!! Toć ja muszę jakiś prezent wynaleźć :):) Sprawdzę co na to mój kalendarz jutro w robocie, ale powinno być dobrze, bo staram się być w domu w weekendy . I dziękuję bardzo za zaproszenie :)

no ja mam nadzieję, że będziesz mogła, żadnych wymówek nie przyjmuję :p

ale sie usmialam z tych Waszych nocnych postow:lol2:

Lidzia to bedziemy miec prawdopodobnie w tym samym czasie kladziona kostke, masz juz wybrana?

aaaa...taka mi glowe z tymi duzymi lozkami u dzieci Narobilas , ze ciagle mysle :D, ile metrow maja pokoje Twoich dziewczynek?

rzeczywiście wesoło było wtedy :lol2: - szczególnie z robieniem badania lodówce :rotfl:

Pokoje dziewczynek mają: jeden prawie 20 m, drugi ponad 21 m

kostka najprawdopodobniej będzie Bruk-Bet (muszę ją jeszcze tylko na żywo zobaczyć)

Creativ Kokos

http://www.prestizowydom.pl/products/300/kostka-brukowa-bruk-bet-creativ-kokos-6cm-m2.jpg

http://www.bruk-bet.pl/img/wz/big600/202.jpg

oraz po bokach ścieżek Creativ Kornik Czarny

http://kataloginzyniera.pl/inzynierbudownictwa/fotografie/1275300658.jpg

Dzieki Lidzia! u mnie pokoje dzieciakow tez maja po 22 metry. U mnie tez bruk bet bedzie ale yegula ewentualnie logo , kolor antyk jurajski. Widzialam cretiva i mi nie bardzo te brzegi sie podobaja ale to rzecz gustu...ja wole postarzana, poobijana. Taka jak Creativ ma tez Libet, tylko nie wiem jak sie to u nich nazywa - brzegi sa lagodniejsze, tzn nie ma takich fal jak w creativie bruk betu, my tez przez chwile myslelismy o cretivie ale nie daleko mnie jest fabryka bruk betu i maja tam piekna ekspozycje wszystkich kostek, no i jak tam pojechalismy to zakochalam sie w tych starzonych...

Dzieki Lidzia! u mnie pokoje dzieciakow tez maja po 22 metry. U mnie tez bruk bet bedzie ale yegula ewentualnie logo , kolor antyk jurajski. Widzialam cretiva i mi nie bardzo te brzegi sie podobaja ale to rzecz gustu...ja wole postarzana, poobijana. Taka jak Creativ ma tez Libet, tylko nie wiem jak sie to u nich nazywa - brzegi sa lagodniejsze, tzn nie ma takich fal jak w creativie bruk betu, my tez przez chwile myslelismy o cretivie ale nie daleko mnie jest fabryka bruk betu i maja tam piekna ekspozycje wszystkich kostek, no i jak tam pojechalismy to zakochalam sie w tych starzonych...

Aneta, dzięki :D U mnie taka postarzana nie za bardzo pasuje, bo mam nowoczesny dom. Oglądałam w necie Libeta i Semmelroka, ale nie mają fajnych kolorów, które by mi się podobały i pasowały do koloru domu i ogrodzenia. Jutro muszę tego Creativa zobaczyć na żywo - mam nadzieję, że kolor będzie OK, bo jeśli nie, to będę wtedy w kropce.