Arnika 21.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No bo M pojechał do Chińczyków kupić Ci odlotowy prezent.... Za to My jesteśmy... Nawet wyhuśtać Cie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Nie zabalowałam wcale i siedzę trochę smutna w domu, że nie ma M przy mnie Nie smutaj się. Mąż Ci z Chin jakiegoś smoka przywiezie .... Urodziny z opóźnieniem też są fajne. Wiem, bo nieraz musiałam spędzać sama ważne daty. Za to oddawane miałam podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Lidzia nie smutaj się, Męzula wroci napewno z niespodzianką :Dto moze winko na pocieszenie? Ty przynajmniej Masz normalna date:yes:, ja sie urodzilam 1 listopada, az glupio swietowac w takim dniu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Lidzia mojego też na moich urodzinach nie było...Obiecał mi ekspres do kawy kupić... i tyle, ze obiecał.... Nie odwoływał... A teraz kasy nie mamy to i o prezent się nie upominam... baaaa nawet nie zadzwonił z życzeniami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Lidzia na pewno Ci to Mąż wynagrodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.09.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Lidzia nie smutaj się, Męzula wroci napewno z niespodzianką :Dto moze winko na pocieszenie? Ty przynajmniej Masz normalna date:yes:, ja sie urodzilam 1 listopada, az glupio swietowac w takim dniu:( Noooo...! Wreszcie ktoś urodzony tak jak i ja! Najlepsze urodziny są 1, bo zaczynasz świętować 31.10 w najzabawniejszą noc w roku i płynnie przechodzisz przez północ... i popatrz następnego dnia tort... i nikt nie ma tylu świeczek na torcie, co my;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Noooo...! Wreszcie ktoś urodzony tak jak i ja! Najlepsze urodziny są 1, bo zaczynasz świętować 31.10 w najzabawniejszą noc w roku i płynnie przechodzisz przez północ... i popatrz następnego dnia tort... i nikt nie ma tylu świeczek na torcie, co my;) dobre Rasia:lol2::lol2: a moj Maz z 3 listopada, u nas listopad imprezowy - zwlaszcza poczatek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 ufff, zdążyłam. Lidziu wszystkiego najlepszego, zdrówka, szybkiej przeprowadzki i spełnienia marzeń I nie smuć się już, na rozbawienie Ci powiem że moja teściowa też ma dzisiaj urodziny:lol2: i dodam że równa z niej babka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Marta, bardzo dziękuję za życzenia Dzięki dziewczyny Dzisiaj już mi trochę lepiej Mój mąż za to urodzony 1 stycznia, więc on zawsze ma imprezę i nawet nie muszę jej organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 na rozbawienie Ci powiem że moja teściowa też ma dzisiaj urodziny:lol2: i dodam że równa z niej babka to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 O widzę , że już wstałaś i już na chodzie A kaca nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 O widzę , że już wstałaś i już na chodzie A kaca nie masz? nie mam, bo nic nie piłam ale za to dzisiaj kupiłam sobie colę i będę ją pić wieczorem z martini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witaj Lidszu ! Za MarJelką do Ciebie trafiłam...dołączam się do wczorajszych życzeń urodzinowych- STO LAT ! U mnie starszy synuś wrześniowy, a młodszy z 1 stycznia a dziś wytyczyłam sobie kolejny cel : przeczytać Twój wątek widzę, że trochę mi zejdzie Aniuell, witaj u mnie i zapraszam częściej serdecznie dziękuję za życzenia urodzinowe Jeśli przebrniesz przez cały wątek komentarzy, to chyba padnę na kolana przed tobą Myślę, że możesz się ograniczyć do ostatnich 200 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jutro przyjeżdża pan zaizolować balkowny Dzięki Monsanbii zakupiłam w Platformie masę uszczelniającą Sopro Jutro też pojawią się panowie od ogrodzenia, aby wylać stopę fundamentową pod bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.09.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jutro przyjeżdża pan zaizolować balkowny no no ... a moje obydwie łazienki owdowi Lidzia, dzięki! Mówiłam Ci już, że możesz wpadać kiedy chcesz? Przyda się kolejne krytyczne spojrzenie Wróciłam do domu, zjadłam obiad a K przez Ciebie ma jeden kinkiet więcej do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.09.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 no no ... a moje obydwie łazienki owdowi Lidzia, dzięki! Mówiłam Ci już, że możesz wpadać kiedy chcesz? Przyda się kolejne krytyczne spojrzenie Wróciłam do domu, zjadłam obiad a K przez Ciebie ma jeden kinkiet więcej do zrobienia Co ta Lidzia nawyrabiała, tylko ją z oczu spuścić Lidziaaaa to gdzie w przyszłym tygodniu jedziemy:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.09.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Monia tylko żebyś nie skończyła jak Lidzia z tysiącem kabli na suficie ... jeszcze kilka jej wizyt i zobaczysz ... Pruszków straci zasilanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.09.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Monia tylko żebyś nie skończyła jak Lidzia z tysiącem kabli na suficie no jaaaaaaasne! Zapomniałam, że Lidzia ma hopla na tym punkcie! No nic, dałam się namówić, odwrotu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 no no ... a moje obydwie łazienki owdowi Lidzia, dzięki! Mówiłam Ci już, że możesz wpadać kiedy chcesz? Przyda się kolejne krytyczne spojrzenie Wróciłam do domu, zjadłam obiad a K przez Ciebie ma jeden kinkiet więcej do zrobienia no to nie wiem, czy będzie taki chętny znowu mnie gościć w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 (edytowane) Co ta Lidzia nawyrabiała, tylko ją z oczu spuścić Lidziaaaa to gdzie w przyszłym tygodniu jedziemy no nie wiem, ale chyba trzeba będzie oblukać kuchnię Moni, co ? A może do Anuli, ona ma jeszcze nie wykończony dom, więc może jej parę punktów oświetleniowych podpowiem Edytowane 22 Września 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts