jessi 13.05.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 dzien dobry to na kiedy masz do odebrania pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Hejka kawę przyniosłam http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4502870/coffee-cup-cupper-main_Full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Lidszu - miłego czekania na PnB :D dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Brydzionek proszsz, żeby się milej czekało na PnB . Przynajmniej nogi nie zabolą http://img258.imageshack.us/img258/2178/metmocflyingchairrp5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam wieczornie Spotkamy się w sobotę w Raju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Liduś mam nadzieję, że juz wszystkie papierki wporzo i za chwilkę ... mój baraczek zmieni domek Mój dzisiaj własnie odjechał, ale w jego miejsce staneła latarnia morska . No nie wiem, czy nie wolałam starego widoku Czółko Liduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.05.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 i cio tam słychać w wielkim świecie?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam wieczornie A co tu taka cisza?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 nie mam ostatnio czasu i weny na pisanie całe dnie ostatnio zalatane byłam dzisiaj ze starszą córą na badaniu słuchu, bo wydaje mi się, że niedosłyszy Muszę się umówić na wizytę do laryngologa, aby zinterpretował wyniki. Muszę również poświęcić jej więcej czasu, bo zauważyłam, że jakaś smutna chodzi ostatnio - jest zazdrosna o młodszą siostrę. Chcę się na niej skupić zanim zacznie się budowa, bo wtedy będę mieć o wiele mniej czasu dla niej. Magi, wybieram się w sobotę do Zuzy, ale muszę się pod kogoś podpiąć, aby mnie tam zawiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 jakbys nie miala..co i jak daj znac...ok?..zadzwon ...w sobote damyu rade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 nie mam ostatnio czasu i weny na pisanie całe dnie ostatnio zalatane byłam dzisiaj ze starszą córą na badaniu słuchu, bo wydaje mi się, że niedosłyszy Muszę się umówić na wizytę do laryngologa, aby zinterpretował wyniki. Muszę również poświęcić jej więcej czasu, bo zauważyłam, że jakaś smutna chodzi ostatnio - jest zazdrosna o młodszą siostrę. Chcę się na niej skupić zanim zacznie się budowa, bo wtedy będę mieć o wiele mniej czasu dla niej. Magi, wybieram się w sobotę do Zuzy, ale muszę się pod kogoś podpiąć, aby mnie tam zawiózł Witaj Moja starsza też trochę zazdrosna o młodszą Najgorsze jest to że Dominikę się rozpieszcza, poświęca jej się masę uwagi, a Wikę to trzeba i do lekcji zagonić i do sprzątania więc się buntuje Staramy się jak możemy żeby jej poświęcać też sporo czasu, ale nie zawsze się da Myślę, że powoli przywyka do innej sytuacji, a poza tym jej myśli teraz zaprząta głównie komunia Super że będziesz u Zuzy Jak jedziesz sama, to mogę Cię zabrać Możemy się jakoś umówić Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Cześć Lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 dzień dobry z tymi starszymi dziećmi to chyba tak już jest ... moje starsze dziecię tez mi raz powiedziało, że to niesprawiedliwe, że Maćkowi "można więcej" nigdy tak nie było... ale jak przeanalizowaliśmy swoje zachowanie to faktycznie wyszło nam, że Bartuś ma już pewne obowiązki domowo-przedszkolne, a Maciej nie... i stąd zaczęło powstawać poczucie krzywdy. Staramy się teraz Maćkowi tez dawać już pola za które ponosi odpowiedzialność by zachować równowagę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dziękuję wszystkim Nituś, u mnie jest mniej więcej jak u ciebie. Zauważyłam, że Oldze pozwalamy na więcej, bo ona się bardziej buntuje i nie zawsze robi to co chcemy. Inga za to jest posłuszna, co sprawia, że więcej wymagamy od niej i ona to robi. Inga jest bardzo zazdrosna o to, że Olga nie pozwala jej się do mnie zbliżyć, przytulić, bo od razu jest ryk, odpychanie itp. Staram się z tym walczyć. Trochę za bardzo założyliśmy, że skoro Inga jest już przedszkolakiem, to obowiązków więcej i nie trzeba jej już tak rozpieszczać. A to błąd, bo ona tej pieszczoty potrzebuje. Miałam z Ingą iść w niedzielę do kina i zrobić sobie taki nasz babski wypad, ale niestety byłam z nią dzisiaj u lekarza i okazało się, że ma znowu zap. oskrzeli - lekarka podejrzewała nawet zap. płuc, ale RTG tego nie potwierdziło. Tak więc ten weekend spędzi w domu, bo kaszle masakrycznie, a dodatkowo ma gorączkę. W związku z tym problem z dojazdem jutro do Zuzy się rozwiązał i jak tylko mnie mąż puści, to przyjadę swoim samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dziękuję wszystkim Nituś, u mnie jest mniej więcej jak u ciebie. Zauważyłam, że Oldze pozwalamy na więcej, bo ona się bardziej buntuje i nie zawsze robi to co chcemy. Inga za to jest posłuszna, co sprawia, że więcej wymagamy od niej i ona to robi. Inga jest bardzo zazdrosna o to, że Olga nie pozwala jej się do mnie zbliżyć, przytulić, bo od razu jest ryk, odpychanie itp. Staram się z tym walczyć. Trochę za bardzo założyliśmy, że skoro Inga jest już przedszkolakiem, to obowiązków więcej i nie trzeba jej już tak rozpieszczać. A to błąd, bo ona tej pieszczoty potrzebuje. Miałam z Ingą iść w niedzielę do kina i zrobić sobie taki nasz babski wypad, ale niestety byłam z nią dzisiaj u lekarza i okazało się, że ma znowu zap. oskrzeli - lekarka podejrzewała nawet zap. płuc, ale RTG tego nie potwierdziło. Tak więc ten weekend spędzi w domu, bo kaszle masakrycznie, a dodatkowo ma gorączkę. W związku z tym problem z dojazdem jutro do Zuzy się rozwiązał i jak tylko mnie mąż puści, to przyjadę swoim samochodem no to u nas jest dokładnie to samo... starsze karne i posłuszne... a młodsze to charakterna zawadiaka i choc wielce urocza... to jednak często przeciągająca strunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 W związku z tym problem z dojazdem jutro do Zuzy się rozwiązał i jak tylko mnie mąż puści, to przyjadę swoim samochodem No jak to musi Cię puścić Zdrówka dla Córci życzę I liczę, że jutro się poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Zdróweczka Indze zostawiam mam nadzieję, że jednak jutro będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.05.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Oj Liduś - zdrówka dla Ingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jutro jestem u Zuzy dogadałam się z mężem. On dzisiaj sobie wyskoczy wieczorkiem na ryby, a ja za to jutro mam wolne Tak więc do zobaczenia jutro i już się nie mogę doczekać, aż poznam tych, których jeszcze nie miałam okazji zobaczyć w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 i ja sie ciesze ja dla odmiany rzyjade z Dejwem, kto jeszcze bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts