ka_em 23.09.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja za 9mb parapetów dębowych, bejcowanych pod kolor okien (orzech), bez montażu - 1500. Parametry takie jak twoje tzn. grubość i szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Lidzia, Ty masz drewniane parapety, Paśku, Ty też. Powiedzcie mi ile powinny kosztować 3 parapety 1,50 x 25 gr 3,5-4 cm jesionowe, wykończone (pobielone) gotowe do montażu. Tak pi razy oko Bo mam wycenę, ale czy to dużo czy mało - nie mam pojęcia Monia, ja za 8 parapetów dębowych, bejcowanych i różnej długości (a sama widziałaś jakie niektóre okna są szerokie) zapłaciłam razem z montażem 2000 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ufff, wróciłam właśnie do domu, a wyszłam z niego o 8 rano. Pan Zbyszek (dzięki Monia za wypożyczenie :cmok:) zaizolował moje balkony i mam nadzieję, że będą teraz całkowicie szczelne i nic mi nie będzie przeciekało do środka. Przyjechali również panowie wylać stopę fundamentową pod bramę przesuwną. Wnioskuję z tego więc, że moje przęsła powinny w przeciągu tygodnia pojawić się na ogrodzeniu - trzymajcie kciuki. Przyjechał również pan Łukasz żeby zamalować zaprawki, które zostały jeszcze po ostatniej jego wizycie. Później biegiem po dziewczynki do szkoły i przedszkola, a następnie na zajęcia gimnastyki artystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.09.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 czy ty Lidziu chodzisz an te zajęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 czy ty Lidziu chodzisz an te zajęcia? chyba żartujesz moje dziewczyny zapisałam na gimnastykę artystyczną, aby miały trochę ruchu i ładną postawę. To są zajęcia dla początkujących, więc na razie takie podstawowe ćwiczenia mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 hi , hi... miałam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) Podczytałam gdzieś, że lada chwila przeprowadzka Wam się szykuje - cudnie:) I spóźnione , ale całkiem szczere STO LAT i SAMYCH PIĘKNYCH DNI buziaki Edytowane 23 Września 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Pan Zbyszek (dzięki Monia za wypożyczenie :cmok:) zaizolował moje balkony i mam nadzieję, że będą teraz całkowicie szczelne i nic mi nie będzie przeciekało do środka. Też mam nadzieję, że nie będą Ci przeciekały balkony (żeby Zbyszka nie musiała już wypożyczać ) Starczyło Ci "sopra" ? Podobały mi się te nasze wczorajsze rozkminki. Co najmniej jak byśmy wszyscy się uwalili tym szampanem którego nie było Ile masz w końcu metrów balkonów? Mnie wyliczono 800pln za te 3 półtorametrowe parapety. Wolałabym taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Podczytałam gdzieś, że lada chwila przeprowadzka Wam się szykuje - cudnie:) I spóźnione , ale całkiem szczere STO LAT i SAMYCH PIĘKNYCH DNI buziaki Maluś, dzięki wielkie fajnie, że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Też mam nadzieję, że nie będą Ci przeciekały balkony (żeby Zbyszka nie musiała już wypożyczać ) Starczyło Ci "sopra" ? Podobały mi się te nasze wczorajsze rozkminki. Co najmniej jak byśmy wszyscy się uwalili tym szampanem którego nie było Ile masz w końcu metrów balkonów? Mnie wyliczono 800pln za te 3 półtorametrowe parapety. Wolałabym taniej Sopra starczyło, a nawet zostało pół kilo - ale okazało się, że te większe kubełki w Platformie były po 15 kg, a nie 10. Wzięłam dwa i dobrze, że były tak duże, bo w tych mniejszych by mi nie starczyło. Balkonów wyszło 22m2 - a z wcześniejszych wyliczeń wynikały 32 m2 - "mała" różnica, co ? Dobrze, że uparłam się na powtórne mierzenie tych balkonów wczoraj rzeczywiście gadaliśmy jak nawaleni wyobraź sobie, że dzisiaj pan Zbyszek uświadomił mnie, że ma wpaść do mnie pan Łukasz, bo on sam nie był "uprzejmy" zadzwonić Co do parapetów, to rzeczywiście dość drogo, ale wiesz, jest ich mało i stolarzom nie opłacają się takie roboty, więc liczą za nie dużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Przyszłam w dzienniku nie znalazłam, więc nie pozostaje mi nic innego jak przejrzeć komenty, myślę że ostatnie 100 stron wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja mam jesionowe bielone 3 szt ok 2m każdy i policzył nam facet z montażem 1,2 tys. Ale piękne wyszły, najładniejsze w całym domu, nawet już zła nie jestem że mam te przeklęte progi przy balkonach na gorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja mam jesionowe bielone 3 szt ok 2m każdy i policzył nam facet z montażem 1,2 tys. Ale piękne wyszły, najładniejsze w całym domu, nawet już zła nie jestem że mam te przeklęte progi przy balkonach na gorze . no, że tak powiem - jędzo!!! Czy Ty kiedyś coś pokażesz!!! Właśnie te moje wyglądały, że byłyby fajne, bez mikrowczepów Co to za facet. Daj kontakt A zachodzą*Ci w ścianę? Czy są równe z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Przyszłam w dzienniku nie znalazłam, więc nie pozostaje mi nic innego jak przejrzeć komenty, myślę że ostatnie 100 stron wystarczy O rany, myślałam, że wstawiałam myślę, że jak zaczniesz od 300, to satrczy edit: są na 299 stronie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51823-Dziennik-lidszu-komentarze/page299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.09.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ono jest boskie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ono jest boskie!!!!!!!!!!!! o co chodzi? Chyba się*zaplątałam Wiecie co, każdy post ma w prawym górnym rogu taki numerek kilku liczbowy z "haszem"przed. Jak się na niego najedzie, to można skopiować*linka bezpośrednio do konkretnego posta, nie do całej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ono jest boskie!!!!!!!!!!!! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 o co chodzi? Chyba się*zaplątałam Wiecie co, każdy post ma w prawym górnym rogu taki numerek kilku liczbowy z "haszem"przed. Jak się na niego najedzie, to można skopiować*linka bezpośrednio do konkretnego posta, nie do całej strony o łóżko chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 o łóżko chodzi aaaaaachhh no bo tak to jest jak niejedna rzecz boska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 o co chodzi? Chyba się*zaplątałam Wiecie co, każdy post ma w prawym górnym rogu taki numerek kilku liczbowy z "haszem"przed. Jak się na niego najedzie, to można skopiować*linka bezpośrednio do konkretnego posta, nie do całej strony Wybacz, nie pomyślałam, że to będzie zdanie wyrwane z kontekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts