lidszu 27.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 no Lidzia już się na macanie doczekać nie mogę ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 no pieknie , ale kurcze balabym sie, ze ta szyba zleci jednak Marta, nie kracz ja cię bardzo proszę szyba jest przykręcona razem z okapem na śruby i dodatkowo przyklejona silikonem, więc mam nadzieję, że jest bezpieczna tam na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 lubam te kilka kolorkow w jednym:)ale chaliera malo popularity:( gratuluje odwagi swietny wybór:) dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mustiniem1 27.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Bardzo, bardzo ładnie:) Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Bardzo, bardzo ładnie:) Pozdrawiam serdecznie. dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Lidzia powalające wrażenie. Wyszło niesamowicie i piękny ten palisander w połączeniu z czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 27.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kuchnia odlocik. Kolorki dokładnie w moim guście (w sumie będę mieć podobną kuchnię) więc jak dla mnie totalny czad. Ale mam pytanka technicz: - jakie masz oświetlenie pod szafkami - taśmy ledowe? Jeśli tak to o jakiej mocy? - jakie wymiary ma wyspa? jeszcze raz gratuluję pięknej kuchni - będe ją sobie teraz przez kilka tygodni oglądać czekając na swoją. Niestety na macanko się nie załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Lidzia, ale czad z tą szybką. Ja nie wiedziałam że tam tak będzie! Nic nie mówiłaś! Ssssuper Czy ghost mógłby mi odpisać na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.09.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Lidka a jakie planujesz oświetlenie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Lidzia powalające wrażenie. Wyszło niesamowicie i piękny ten palisander w połączeniu z czarnym. naprawdę bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Kuchnia odlocik. Kolorki dokładnie w moim guście (w sumie będę mieć podobną kuchnię) więc jak dla mnie totalny czad. Ale mam pytanka technicz: - jakie masz oświetlenie pod szafkami - taśmy ledowe? Jeśli tak to o jakiej mocy? - jakie wymiary ma wyspa? jeszcze raz gratuluję pięknej kuchni - będe ją sobie teraz przez kilka tygodni oglądać czekając na swoją. Niestety na macanko się nie załapię cieszę się, że się podoba - oświetlenie pod szafkami to ledy, które są wpuszczone w podfrezowany dół szafki, aby nie wystawały. Nie wiem jakiej są mocy, ale na pewno mocne - jak nie zapomnę, to jutro zerknę i napiszę - nie wiem jakie dokładnie wymiary ma wyspa - jutro zmierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Lidzia, ale czad z tą szybką. Ja nie wiedziałam że tam tak będzie! Nic nie mówiłaś! Ssssuper wielkie dzięki naprawdę nic nie mówiłam, że pod okapem będzie czarna szyba ? wydawało mi się, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 naprawdę nic nie mówiłam, że pod okapem będzie czarna szyba ? wydawało mi się, że tak Jeśli tak było, to idę po ginko bilobę. Nic nie pamiętam! Ale to dobrze, bo w ogóle nie spodziewałam się*efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Lidzia super wyszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Lidka a jakie planujesz oświetlenie w kuchni? coś w tym rodzaju, ale chyba białe http://lifestylehome.pl/214-large/chors-optique-r1-w-oprawa-sufitowa-opt-r1-w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jeśli tak było, to idę po ginko bilobę. Nic nie pamiętam! Ale to dobrze, bo w ogóle nie spodziewałam się*efektu To i dobrze, że nie pamiętałaś, tym lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Lidzia super wyszlo! dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.09.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 co do Chorsa -dziś Pan w salonie oświetleniowym usiłował mi wytłumaczyć wyższość Aquaformu nad Chorsem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 27.09.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Barrrrdzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 co do Chorsa -dziś Pan w salonie oświetleniowym usiłował mi wytłumaczyć wyższość Aquaformu nad Chorsem;) rozwiń myśl ... i jakiego aquaformu nad jakim chorsem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts