markoto 28.09.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Marta, nie kracz ja cię bardzo proszę szyba jest przykręcona razem z okapem na śruby i dodatkowo przyklejona silikonem, więc mam nadzieję, że jest bezpieczna tam na górze no to jest szansa, ze nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mustiniem1 28.09.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Lidka, czy Ty zmieniałaś wymiary okna w kuchni i pozostałych okien (kojarzę tylko, że mówiłaś o pokoju na górze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Barrrrdzo ładnie. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 no to jest szansa, ze nie spadnie na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Lidka, czy Ty zmieniałaś wymiary okna w kuchni i pozostałych okien (kojarzę tylko, że mówiłaś o pokoju na górze)? wymiarów okna w kuchni nie zmieniałam, zostało ono tylko trochę przesunięte w stronę wejścia (jeśli dobrze pamiętam). Jeśli chodzi o inne okna, to w jadalni zamiast okna mam drzwi balkonowe, zrezygnowałam z jednego okna w gabinecie, za to dodałam jedno okno w pokoju dziecinnym, z którego jest wyjście na balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.09.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Bardzo, bardzo pięknie...A co się podoba Twoim dziewczynkom najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Bardzo, bardzo pięknie... A co się podoba Twoim dziewczynkom najbardziej? Balbina, dziękuję dziewczynkom najbardziej oczywiście podobają się ich pokoje i garderoby W ogóle nie mogą się doczekać przeprowadzki oraz tego kiedy będą mogły zaprosić koleżanki i pochwalić się swoimi pokojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Pięknie! wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.09.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 kuchnia brzydka cóż mogę innego powiedzieć ale kawy się w niej chętnie napiję - czarny expres ładnie by się prezentowała na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 kuchnia brzydka cóż mogę innego powiedzieć ale kawy się w niej chętnie napiję - czarny expres ładnie by się prezentowała na blacie to podziękuj swojemu mężowi za tą brzydką kuchnię myślę, że pewnie taki czarny ekspres będziemy sobie musieli sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 A tu się zapytam Po co się napełnia wannę wodą w czasie obudowywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 A tu się zapytam Po co się napełnia wannę wodą w czasie obudowywania? wydaje mi się, że dlatego, iż gdyby obudowywana była pusta wanna, to po jej napełnieniu obudowa mogłaby popękać pod wpływem ciężaru nalanej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 28.09.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 co do Chorsa -dziś Pan w salonie oświetleniowym usiłował mi wytłumaczyć wyższość Aquaformu nad Chorsem;) Ja też poprosze o rozwinięcie tematu bo podobają mi się Squaresy z Aquaformu ale cena mniej więc szukam zamiennika. Może dowiem się czegoś nowego co mnie przekona do ich ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 rozwiń myśl ... i jakiego aquaformu nad jakim chorsem? generalnie;) tylko, że to jak dyskusja o wyższości świat jednych nad drugimi.... potem okazało się, że Pan sprzedaje tylko aquaform, coś o super jakości aquaformu mówił..... fakt moje łazienkowe są super i nie mam się do czego przyczepić ale nie mam porównania do chorsa - jedynie u Dorci oglądałam i rzeczywiście akurat jej chorsy były kiepsko wykonane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 rzeczywiście akurat jej chorsy były kiepsko wykonane... łojezu ... A ja swoje chorsy oglądałam i peany z mężem wznosiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.09.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 może jakaś gorsza partia się jej trafiła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Byliśmy dzisiaj wieczorem z Wynajętym w naszym domku, aby zawieźć meble dla dziewczynek, które jutro muszę skręcić. M wszedł do kuchni się rozpłynął nad nią z zachwytu W weekend mamy ambitne plany posprzątać i zamontować parę niezbędnych rzeczy do zamieszkania i jak najszybciej się przeprowadzić. Zamówiłam dzisiaj pralkę i mam nadzieję, że do poniedziałku dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.09.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Lidziu suuuper:) to już bliżej jak dalej, cieszę się baaardzo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 może jakaś gorsza partia się jej trafiła:rolleyes: Ale co w nich było nie tak? Jak zajrzysz do mnie to muszę Ci swoje pokazać. Może się wybierzemy z naszymi dziewczynkami gdzieś w nasze okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts