Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidka, czy Ty zmieniałaś wymiary okna w kuchni i pozostałych okien (kojarzę tylko, że mówiłaś o pokoju na górze)?

wymiarów okna w kuchni nie zmieniałam, zostało ono tylko trochę przesunięte w stronę wejścia (jeśli dobrze pamiętam). Jeśli chodzi o inne okna, to w jadalni zamiast okna mam drzwi balkonowe, zrezygnowałam z jednego okna w gabinecie, za to dodałam jedno okno w pokoju dziecinnym, z którego jest wyjście na balkon

Bardzo, bardzo pięknie...

A co się podoba Twoim dziewczynkom najbardziej?

Balbina, dziękuję :D

dziewczynkom najbardziej oczywiście podobają się ich pokoje i garderoby :D W ogóle nie mogą się doczekać przeprowadzki oraz tego kiedy będą mogły zaprosić koleżanki i pochwalić się swoimi pokojami :lol2:

kuchnia brzydka ;) cóż mogę innego powiedzieć ;)

ale kawy się w niej chętnie napiję :) - czarny expres ładnie by się prezentowała na blacie ;)

to podziękuj swojemu mężowi za tą brzydką kuchnię :p ;)

myślę, że pewnie taki czarny ekspres będziemy sobie musieli sprawić :)

co do Chorsa -dziś Pan w salonie oświetleniowym usiłował mi wytłumaczyć wyższość Aquaformu nad Chorsem;)

Ja też poprosze o rozwinięcie tematu bo podobają mi się Squaresy z Aquaformu ale cena mniej więc szukam zamiennika. Może dowiem się czegoś nowego co mnie przekona do ich ceny.

rozwiń myśl ...

i jakiego aquaformu nad jakim chorsem?

generalnie;)

tylko, że to jak dyskusja o wyższości świat jednych nad drugimi....

potem okazało się, że Pan sprzedaje tylko aquaform, coś o super jakości aquaformu mówił..... fakt moje łazienkowe są super i nie mam się do czego przyczepić ale nie mam porównania do chorsa - jedynie u Dorci oglądałam i rzeczywiście akurat jej chorsy były kiepsko wykonane...

Byliśmy dzisiaj wieczorem z Wynajętym w naszym domku, aby zawieźć meble dla dziewczynek, które jutro muszę skręcić. M wszedł do kuchni się rozpłynął nad nią z zachwytu :lol:

W weekend mamy ambitne plany posprzątać i zamontować parę niezbędnych rzeczy do zamieszkania i jak najszybciej się przeprowadzić.

Zamówiłam dzisiaj pralkę i mam nadzieję, że do poniedziałku dojdzie.