monsanbia 28.09.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 M wszedł do kuchni się rozpłynął nad nią z zachwytu Czyli jednak nie jest taka zła Ciekawe ile jeszcze zachwytów M w tym domu odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.09.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ale co w nich było nie tak? Jak zajrzysz do mnie to muszę Ci swoje pokazać. Może się wybierzemy z naszymi dziewczynkami gdzieś w nasze okolice? miałyśmy do porównania aquaforma i chorsa takie podwójne puszki prostokątne i ten chors był jak dla nas badziewiasto wykonany MOnia do końca tygodnia jestem uziemiona w domu - jutro małż zabiera mi auto więc sadzę drzewka a w piątek mam trochę spotkań na mieście, ale po niedzieli jak najbardziej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 MOnia do końca tygodnia jestem uziemiona w domu - jutro małż zabiera mi auto więc sadzę drzewka a w piątek mam trochę spotkań na mieście, ale po niedzieli jak najbardziej:yes: No to po niedzieli. Mnie czas tak szybko leci, że poniedziela jest za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Lidziu suuuper:) to już bliżej jak dalej, cieszę się baaardzo:hug: ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Czyli jednak nie jest taka zła jest piękna i nawet nie wiedziałam, że może tak ślicznie wyjść. Niby ją widziałam na wizualkach, ale na żywo jest o niebo ładniejsza Ciekawe ile jeszcze zachwytów M w tym domu odda najbardziej będzie się zachwycał ilością kabelków do zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A wizualki do kuchni kto Ci robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 29.09.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witaj, Kuchnia przepięknie sie prezentuje, na żywo chyba jeszcze lepiej. Mam prośbę jakbyś mogła zrobić zbliżenie oświetlenia pod szafkami kuchennymi. Bardzo Ci dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 a czy sa gdzies zdjęcia kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.09.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 a czy sa gdzies zdjęcia kuchni? w Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.09.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 bardzo elegancka kuchnia, a blat rzeczywiscie porzadnie wyglada, zwłaszcza, ze jest łuk. przy okazji obejrzałam sobie barierkę schodowa, ktora jest zajebista i slivczny zaczatek pokoiku dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 najbardziej będzie się zachwycał ilością kabelków do zagospodarowania No wołałabym nie być w Twojej skórze Może powiesicie sobie za 3 miesiące bombki na każdym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidzia, pięknie masz, ale ja Cię proszę przeprowadź sie w końcu nim ja zacznę robić swoje remonty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidzia, pięknie masz, ale ja Cię proszę przeprowadź sie w końcu nim ja zacznę robić swoje remonty;) Tu też*była To jednak nie omamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 normalnie też myślałam że przywidziała mi się Mysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 a to jednak kukułka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A wizualki do kuchni kto Ci robił? wizualki robiła nam nasza arch - ale to była wersja, w której lodówka stała tam, gdzie teraz wiszą białe szafki. Taka opcja mi się nie podobała od samego początku, ale Wynajęty się uparł Wiedziałam jednak, że zawsze można liczyć na mojego drugiego męża, który przekonał Wynajętego, aby przenieść lodówkę w miejsce, w którym teraz się znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 bardzo elegancka kuchnia, a blat rzeczywiscie porzadnie wyglada, zwłaszcza, ze jest łuk. przy okazji obejrzałam sobie barierkę schodowa, ktora jest zajebista i slivczny zaczatek pokoiku dziewczynek Irma, bardzo się cieszę, że ci się podoba Kiedy będziesz jechać do stolicy ? Może byś wpadła do mnie od drodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidzia, pięknie masz, ale ja Cię proszę przeprowadź sie w końcu nim ja zacznę robić swoje remonty;) Mysza !!!!!! Słońce ty moje, cmok Chyba cię ściągnęłam telepatycznie, bo myślałam dzisiaj o tobie, że nie odzywasz się i miałam do ciebie sms'ować, ale mnie uprzedziłaś Cieszę się, że się odezwałaś i do mnie wpadłaś Przeprowadzam się niedługo - może nawet już w przyszły weekend - przynajmniej mam taki plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No wołałabym nie być w Twojej skórze Może powiesicie sobie za 3 miesiące bombki na każdym? albo jemiołę, będziemy się wtedy mogli na każdym kroku całować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts