Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale co w nich było nie tak?

Jak zajrzysz do mnie to muszę Ci swoje pokazać. Może się wybierzemy z naszymi dziewczynkami gdzieś w nasze okolice?

miałyśmy do porównania aquaforma i chorsa takie podwójne puszki prostokątne i ten chors był jak dla nas ;) badziewiasto wykonany

MOnia do końca tygodnia jestem uziemiona w domu - jutro małż zabiera mi auto więc sadzę drzewka a w piątek mam trochę spotkań na mieście, ale po niedzieli jak najbardziej:yes:

MOnia do końca tygodnia jestem uziemiona w domu - jutro małż zabiera mi auto więc sadzę drzewka a w piątek mam trochę spotkań na mieście, ale po niedzieli jak najbardziej:yes:

No to po niedzieli. Mnie czas tak szybko leci, że poniedziela jest za chwilę ;)

Czyli jednak nie jest taka zła :lol2:

jest piękna i nawet nie wiedziałam, że może tak ślicznie wyjść. Niby ją widziałam na wizualkach, ale na żywo jest o niebo ładniejsza

Ciekawe ile jeszcze zachwytów M w tym domu odda ;)

najbardziej będzie się zachwycał ilością kabelków do zagospodarowania :lol2:

A wizualki do kuchni kto Ci robił?

wizualki robiła nam nasza arch - ale to była wersja, w której lodówka stała tam, gdzie teraz wiszą białe szafki. Taka opcja mi się nie podobała od samego początku, ale Wynajęty się uparł :evil: Wiedziałam jednak, że zawsze można liczyć na mojego drugiego męża, który przekonał Wynajętego, aby przenieść lodówkę w miejsce, w którym teraz się znajduje.

:) bardzo elegancka kuchnia, a blat rzeczywiscie porzadnie wyglada, zwłaszcza, ze jest łuk.

przy okazji obejrzałam sobie barierkę schodowa, ktora jest zajebista

i slivczny zaczatek pokoiku dziewczynek :)

Irma, bardzo się cieszę, że ci się podoba :D Kiedy będziesz jechać do stolicy ? Może byś wpadła do mnie od drodze ?

Lidzia, pięknie masz, ale ja Cię proszę przeprowadź sie w końcu nim ja zacznę robić swoje remonty;)

Mysza !!!!!! Słońce ty moje, cmok :D

Chyba cię ściągnęłam telepatycznie, bo myślałam dzisiaj o tobie, że nie odzywasz się i miałam do ciebie sms'ować, ale mnie uprzedziłaś :D

Cieszę się, że się odezwałaś i do mnie wpadłaś :D

Przeprowadzam się niedługo - może nawet już w przyszły weekend - przynajmniej mam taki plan :)