monsanbia 29.09.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 będziemy się wtedy mogli na każdym kroku całować czasami nawet co pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Mysza !!!!!! Słońce ty moje, cmok Chyba cię ściągnęłam telepatycznie, bo myślałam dzisiaj o tobie, że nie odzywasz się i miałam do ciebie sms'ować, ale mnie uprzedziłaś Cieszę się, że się odezwałaś i do mnie wpadłaś Przeprowadzam się niedługo - może nawet już w przyszły weekend - przynajmniej mam taki plan a kuku kuku spadam, bom porąbana kukułka.Maj się juz dawno skończył, więc dzioba czas zamknąć Lidzia ufffff, w końcu.Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidzia ufffff, w końcu.Fajnie jest no w końcu, bo nam się troszku przeciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A teraz pokażę wam dzisiejsze efekty skręcania mebli u dziewczynek szafka na zabaki w pokoju I. http://img148.imageshack.us/img148/9858/20110929133411.jpg http://img233.imageshack.us/img233/7707/20110929141116.jpg oraz "zupełnie inny" pokój O. muszę dokupić jeszcze jedną szafkę, tylko o połowę krótszą, bo głupio to wygląda, że się kończy w połowie okna http://img171.imageshack.us/img171/6343/20110929141150.jpg http://img14.imageshack.us/img14/5958/20110929141202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No Lidzia piekne pokoje Dziewczynek i te lozka:yes:...wcale nie widac, ze sa takie wielkie. Fajnie, ze przeprowadzka Wam sie szykuje, mozna by powiedziec na dniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidzia, extra bosko Super ta biel z fioletami i fuksją wygląda Planuję takie kolorki w pokoju Lili (tylko ciągle myślę nad malowaniem ściany na mocno fuksjowy kolor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.09.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Super Lidzia super znowu sama mebelki składałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No Lidzia piekne pokoje Dziewczynek i te lozka:yes:...wcale nie widac, ze sa takie wielkie. Fajnie, ze przeprowadzka Wam sie szykuje, mozna by powiedziec na dniach... dzięki wielkie mogę wręcz powiedzieć, że w pokoju Olgi to łóżko wręcz ginie, bo Inga ma trochę mniejszy pokój i jest w sam raz. chciałabym się wyrobić z tą przeprowadzką w przyszły weekend, więc proszę trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 tylko nie zapomnij że po Bożemu w sobotę trzymie trzymie a interneta tam mieć będziesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidzia, extra bosko Super ta biel z fioletami i fuksją wygląda Planuję takie kolorki w pokoju Lili (tylko ciągle myślę nad malowaniem ściany na mocno fuksjowy kolor) ogromne dzięki a do tej fuksji jaki kolor planujesz na innych ścianach ? Zajrzyj sobie do dziennika Irmy. Ona swojej córeczce pomalowała jedną ścianę bardzo intensywnym kolorem (jeśli dobrze pamiętam) - chyba różowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Super Lidzia super znowu sama mebelki składałaś? dziękuję bardzo oczywiście, że sama skręcałam - nie oddałabym tego nikomu innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 tylko nie zapomnij że po Bożemu w sobotę trzymie trzymie a interneta tam mieć będziesz;) interneta mam mobilnego ,więc problemu nie będzie Wiesz, sobota to i tak jedyny dzień na przeprowadzkę, bo mój M w tygodniu pracuje i wraca koło 20 do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 a do tej fuksji jaki kolor planujesz na innych ścianach ? Zajrzyj sobie do dziennika Irmy. Ona swojej córeczce pomalowała jedną ścianę bardzo intensywnym kolorem (jeśli dobrze pamiętam) - chyba różowym śmietanka Tylko cały czas myślę, czy nie zrobi się*za dyskotekowo, czy nie lepiej bardziej oszczędnie z tymi kolorami poczyniać, i kolorki w dodatkach tylko wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidzia no to trzymamy kciuki za przyszly weekend:yes:a Dziewczynki widzialy juz swoje Krolestwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.09.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 trzymamy trzymamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidzia no to trzymamy kciuki za przyszly weekend:yes: a Dziewczynki widzialy juz swoje Krolestwa? były w zeszły weekend zobaczyć pokoje, ale nie było wtedy jeszcze tych półek na zabawki. Pokazywałam im dzisiaj zdjęcia i bardzo im się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 trzymamy trzymamy:yes: dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witaj, Kuchnia przepięknie sie prezentuje, na żywo chyba jeszcze lepiej. Mam prośbę jakbyś mogła zrobić zbliżenie oświetlenia pod szafkami kuchennymi. Bardzo Ci dziekuję Nilaf, pod szafkami w kuchni mam wklejone w wyfrezowany spód szafki ledy na całej ich długości. Następnym razem zapraszam do komentarzy, link w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 29.09.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidszu przychodzę się przywitać , choć musze się przyznać , że podglądam Twoje poczynania od dłuższego czasu. I co tu kryć....pięknie!!!!!!!!!!!! A jak zdradzisz mi co to za przecudnej urody łóżko małżeńskie to będzie jeszcze piękniej PS. Chodzi mi po głowie podobna kolorystyka kuchni....dumam tylko jeszcze czy górne szafki czarne zrobić, czy takie bielutkie jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lidszu przychodzę się przywitać , choć musze się przyznać , że podglądam Twoje poczynania od dłuższego czasu. I co tu kryć....pięknie!!!!!!!!!!!! A jak zdradzisz mi co to za przecudnej urody łóżko małżeńskie to będzie jeszcze piękniej PS. Chodzi mi po głowie podobna kolorystyka kuchni....dumam tylko jeszcze czy górne szafki czarne zrobić, czy takie bielutkie jak u Ciebie Agi, witaj i zapraszam częściej do pisania, a nie tylko do podglądania bardzo mi miło, że podobają ci się moje wnętrza łóżko jest od tego pana: http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html jak się okazało, ma niedaleko mnie zakład - a jego zaletą jest to, że zrobił mi to łóżko w przeciągu niecałego tygodnia od złożenia zamówienia. Jeśli chodzi o kuchnię, to ja wybrałam białe szafki, żeby trochę rozjaśniły kolor palisandru, ale myślę, że z czarnymi szafkami też nie będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts