MarJel 30.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 chciałabym się wyrobić z tą przeprowadzką w przyszły weekend, więc proszę trzymać kciuki Wow! To będziesz pierwsza:D Trzymam w takim razie kciuki. Ja może w lispopadzie:rolleyes: Kuchnia zjawiskowa, elegancja francja:D świetny pomysł z szybą nad okapem. Pokoiki dziewczynek śliczne, ale że nawet narzuty na łózko te same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.09.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Też trzymam kciuki!W takim domu będzie się napewno superowo mieszkało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Pokoiki dziewczynek śliczne, ale że nawet narzuty na łózko te same? Jak znam (z opowieści na razie) dziewczyny Lidki to i o narzutę aferę by zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wow! To będziesz pierwsza:D Trzymam w takim razie kciuki. Ja może w lispopadzie:rolleyes: Kuchnia zjawiskowa, elegancja francja:D świetny pomysł z szybą nad okapem. Pokoiki dziewczynek śliczne, ale że nawet narzuty na łózko te same? Marta, dziękuję i cieszę się, że się podoba Co ja poradzę na to, że moja młodsza córcia chce mieć wszystko takie same jak siostra Poczekam aż podrośnie, może jej to przejdzie. Dobrze, że przynajmniej z szufladami w garderobie nie było problemu i każda ma inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Też trzymam kciuki! W takim domu będzie się napewno superowo mieszkało! mam taką nadzieję już się doczekać nie mogę jutro czeka nas ciężki dzień - sprzątanie, przykręcanie, wiercenie itp., itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Jak znam (z opowieści na razie) dziewczyny Lidki to i o narzutę aferę by zrobiły dokładnie. mam nadzieję, że za kilka lat im to przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.09.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dokładnie. mam nadzieję, że za kilka lat im to przejdzie Skądś to znam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Skądś to znam:lol2: u mnie codziennie na tapecie jest to dlaczego młoda jeszcze nie chodzi do szkoły jak siostra. Ona do tej szkoły chciałaby chodzić tylko i wyłącznie dlatego, żeby dostawać śniadaniówkę z kanapkami i soczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 u mnie codziennie na tapecie jest to dlaczego młoda jeszcze nie chodzi do szkoły jak siostra. Ona do tej szkoły chciałaby chodzić tylko i wyłącznie dlatego, żeby dostawać śniadaniówkę z kanapkami i soczkiem No padłam A skoro ty jutro taki pracuś, to co o tej porze jeszcze na forum robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No padłam A skoro ty jutro taki pracuś, to co o tej porze jeszcze na forum robisz? właśnie się zwijam do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Owocnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 jestem padnięta na maksa. Posprzątałam dom, powynosiłam do garażu wszelkiego rodzaju śmieci - teraz w ogóle nie wchodzę do garażu, bo jest tam straszny pierdolnik. Muszę w najbliższym czasie zamówić kontener. Udało nam się dzisiaj zamontować odbojniki przy drzwiach oraz klamki. Jutro czekają na nas lampy w garderobach, które trzeba przykręcić, łazienki i kotłownia, które trzeba umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 jestem padnięta na maksa. Posprzątałam dom, powynosiłam do garażu wszelkiego rodzaju śmieci - teraz w ogóle nie wchodzę do garażu, bo jest tam straszny pierdolnik. Muszę w najbliższym czasie zamówić kontener. Udało nam się dzisiaj zamontować odbojniki przy drzwiach oraz klamki. Jutro czekają na nas lampy w garderobach, które trzeba przykręcić, łazienki i kotłownia, które trzeba umyć uuuu, przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami i puka do drzwi To musi być mega ciężka ale i satysfakcjonująca praca, co? Właśnie, z ciekawości. Ile razy musieliście zamawiać kontener na śmieci od ssz? Bo u nas to się mnoży na potęgę Jakie odbojniki i gdzie? Wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Lidzia za taka pracę to medal się należy:yes: albo drineczek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Lidzia za taka pracę to medal się należy:yes: albo drineczek:D To ja wybiorę za Lidzię To drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.10.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 uuuu, przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami i puka do drzwi To musi być mega ciężka ale i satysfakcjonująca praca, co? Właśnie, z ciekawości. Ile razy musieliście zamawiać kontener na śmieci od ssz? Bo u nas to się mnoży na potęgę Jakie odbojniki i gdzie? Wszędzie? praca bardzo ciężka, ale fajnie tak zobaczyć posprzątane pokoje Kontenery mieliśmy chyba 4, ale pewnie jeszcze 1-2 będę musiała zamówić. Odbojniki zamontowaliśmy przy prawie wszystkich drzwiach wew. - przy wszystkich tych, które otwierają się na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Lidzia za taka pracę to medal się należy:yes: albo drineczek:D właśnie nie wiem, czy będę miała co pić, bo M dzisiaj `wywiózł do nowego domu prawie cały alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 właśnie nie wiem, czy będę miała co pić, bo M dzisiaj `wywiózł do nowego domu prawie cały alkohol znaczy przeprowadzka na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.10.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 znaczy przeprowadzka na całego tylko czemu cały alkohol mi z domu dzisiaj wywiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts