Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

chciałabym się wyrobić z tą przeprowadzką w przyszły weekend, więc proszę trzymać kciuki :D

Wow! To będziesz pierwsza:D Trzymam w takim razie kciuki. Ja może w lispopadzie:rolleyes:

Kuchnia zjawiskowa, elegancja francja:D świetny pomysł z szybą nad okapem.

Pokoiki dziewczynek śliczne, ale że nawet narzuty na łózko te same?:lol2:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wow! To będziesz pierwsza:D Trzymam w takim razie kciuki. Ja może w lispopadzie:rolleyes:

Kuchnia zjawiskowa, elegancja francja:D świetny pomysł z szybą nad okapem.

Pokoiki dziewczynek śliczne, ale że nawet narzuty na łózko te same?:lol2:

Marta, dziękuję i cieszę się, że się podoba :D

Co ja poradzę na to, że moja młodsza córcia chce mieć wszystko takie same jak siostra :lol2: Poczekam aż podrośnie, może jej to przejdzie. Dobrze, że przynajmniej z szufladami w garderobie nie było problemu i każda ma inny kolor :lol2:

u mnie codziennie na tapecie jest to dlaczego młoda jeszcze nie chodzi do szkoły jak siostra. Ona do tej szkoły chciałaby chodzić tylko i wyłącznie dlatego, żeby dostawać śniadaniówkę z kanapkami i soczkiem :lol2:

No padłam :rotfl:

A skoro ty jutro taki pracuś, to co o tej porze jeszcze na forum robisz?

jestem padnięta na maksa. Posprzątałam dom, powynosiłam do garażu wszelkiego rodzaju śmieci - teraz w ogóle nie wchodzę do garażu, bo jest tam straszny pierdolnik. Muszę w najbliższym czasie zamówić kontener.

Udało nam się dzisiaj zamontować odbojniki przy drzwiach oraz klamki. Jutro czekają na nas lampy w garderobach, które trzeba przykręcić, łazienki i kotłownia, które trzeba umyć

jestem padnięta na maksa. Posprzątałam dom, powynosiłam do garażu wszelkiego rodzaju śmieci - teraz w ogóle nie wchodzę do garażu, bo jest tam straszny pierdolnik. Muszę w najbliższym czasie zamówić kontener.

Udało nam się dzisiaj zamontować odbojniki przy drzwiach oraz klamki. Jutro czekają na nas lampy w garderobach, które trzeba przykręcić, łazienki i kotłownia, które trzeba umyć

uuuu, przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami i puka do drzwi :yes:

To musi być mega ciężka ale i satysfakcjonująca praca, co?

Właśnie, z ciekawości. Ile razy musieliście zamawiać kontener na śmieci od ssz? Bo u nas to się mnoży na potęgę

Jakie odbojniki i gdzie? Wszędzie?

uuuu, przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami i puka do drzwi :yes:

To musi być mega ciężka ale i satysfakcjonująca praca, co?

Właśnie, z ciekawości. Ile razy musieliście zamawiać kontener na śmieci od ssz? Bo u nas to się mnoży na potęgę

Jakie odbojniki i gdzie? Wszędzie?

praca bardzo ciężka, ale fajnie tak zobaczyć posprzątane pokoje :D

Kontenery mieliśmy chyba 4, ale pewnie jeszcze 1-2 będę musiała zamówić.

Odbojniki zamontowaliśmy przy prawie wszystkich drzwiach wew. - przy wszystkich tych, które otwierają się na ścianę.