Gość monika996 02.10.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Lidzia biedaku, nie miałas co pić!!! a to łotr z tego twojego męża. a chociaż medal przyznał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.10.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Lidzia to w ramach silniejszej motywacji ja mojemu tyz piwo wywoziłam :D:D hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.10.2011 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Może coś ci dowiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jak tam przeprowadzka ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jak tam przeprowadzka ????????????????? w toku - ciągle coś przewożę. Tak naprawdę chcemy wszystkie rzeczy przewieźć w sobotę i już zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 w toku - ciągle coś przewożę. Tak naprawdę chcemy wszystkie rzeczy przewieźć w sobotę i już zamieszkać. ło matko już super:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Juppi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Noo akurat w ostatnie dni słonecznej pogody a jak już będzie paskudnie to taka pogodda w nowym domku nie straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ło matko już super:):) Juppi!!!! Noo akurat w ostatnie dni słonecznej pogody a jak już będzie paskudnie to taka pogodda w nowym domku nie straszna To trzymam kciuki dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli Co prawda nawet materaca jeszcze nie mam w naszym łóżku, ale może coś uda mi się kupić. Wczoraj dojechała pralka, dzisiaj przyszły garnki. Zamówiłam dziewczynkom kołdry i mam nadzieję, że do soboty dojdą. Zamówiłam również dzisiaj kostkę brukową i będzie na wtorek - akurat jak panowie do mnie będą wchodzili A pod koniec tego tygodnia, bądź na początku następnego będzie się montować ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 chcemy wszystkie rzeczy przewieźć w sobotę i już zamieszkać. wow Ogrodzenie, kostka, pralka, garnki ..... ale zazdroszczę!!! Trzymam kciuki za rychłą i lekką przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Super Kochana!!! Już gratuluję! I trzymam kciuki, żeby wszystko przyszło na czas i za pierwszą sobotnią noc... mrrrraauuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 wow Ogrodzenie, kostka, pralka, garnki ..... ale zazdroszczę!!! Trzymam kciuki za rychłą i lekką przeprowadzkę Super Kochana!!! Już gratuluję! I trzymam kciuki, żeby wszystko przyszło na czas i za pierwszą sobotnią noc... mrrrraauuu... dzięki dziewczyny za kciuki - na pewno się przydadzą może jeszcze w sobotę pojawi się pan od anteny satelitarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Bąba! Trzymam kciuki Lidziu A czy internecik w nowym domku od razu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Bąba! Trzymam kciuki Lidziu A czy internecik w nowym domku od razu będzie? będzie, bo mam Plusa i całe szczęście tam odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 05.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 GRATULACJE!!!I podziękowania za rekomendację dla p. Łukasza:-)Spotkałam się z nim dzisiaj i zrobił na mnie dobre wrażenie:yes:I ruszamy z pracami, jak tylko wyjdą moje trzy równoczesne ekipy, bo nie lubi bałaganu i zamieszania:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 I podziękowania za rekomendację dla p. Łukasza:-) Spotkałam się z nim dzisiaj i zrobił na mnie dobre wrażenie:yes: Co znów Łukasz będzie u Ciebie robił!??? A mnie będzie zwodził. To pewnie do Ciebie jechał na spotkanie, kiedy próbowałam z nim uzgodnić nasz niemożliwy do wykonania zapłacony już montaż*kabin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 czekam a kciuk trzymam, by wszystko planowo się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Lidzia zamawiaj szybko materac. juz możesz spac w nowym domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 GRATULACJE!!! I podziękowania za rekomendację dla p. Łukasza:-) Spotkałam się z nim dzisiaj i zrobił na mnie dobre wrażenie:yes: I ruszamy z pracami, jak tylko wyjdą moje trzy równoczesne ekipy, bo nie lubi bałaganu i zamieszania:cool: dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts