lidszu 05.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 czekam a kciuk trzymam, by wszystko planowo się udało dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Lidzia zamawiaj szybko materac. juz możesz spac w nowym domu!!!! jutro jadę kupić właśnie, bo się okaże, że tylko moje dzieci będą się mogły w sobotę przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.10.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Że w sobotę przeprowadzka gratuluję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.10.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ojej w sobotę! A ja nie zdążyłam Cię odwiedzić na jeszcze na budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2011 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Noooo kochana, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.10.2011 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kurdę to ja chyba w odwiedziny przyjadę już do DOMU!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Lidzia... a co zrobiłaś z plażą?Masz już nawiezioną ziemię i trawkę? Jakoś nie pisałaś, albo mnie umknęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Że w sobotę przeprowadzka gratuluję !!!! Ojej w sobotę! A ja nie zdążyłam Cię odwiedzić na jeszcze na budowie . to mnie odwiedzisz już w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Noooo kochana, gratulacje! Kurdę to ja chyba w odwiedziny przyjadę już do DOMU!!!!!!!!!! dzięki dziewczyny Lidzia... a co zrobiłaś z plażą? Masz już nawiezioną ziemię i trawkę? Jakoś nie pisałaś, albo mnie umknęło.... plaża jest nadal i pewnie tak zostanie do wiosny. Najpierw musimy zrobić odwodnienie z rynien i fundamenty pod tarasy, a dopiero później będziemy nawozić ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Aaaa no chyba, że tak... Myślałam , że mi umknęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Gratulacje Lidziu, rozumiem, ze w zwiazku z tym termin parapetowki aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Gratulacje Lidziu, rozumiem, ze w zwiazku z tym termin parapetowki aktualny chyba jednak parapetówa będzie przełożona jestem wypruta pakowaniem, a w przyszłym tygodniu czeka mnie wypakowywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 rzutem na taśmę kupiłam dzisiaj materac i będzie do odbioru w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 chyba jednak parapetówa będzie przełożona jestem wypruta pakowaniem, a w przyszłym tygodniu czeka mnie wypakowywanie jak tak to ja się cieszę bo mnie nie ominie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 wy wszystkie koło siebie mieszkacie?czy parapetowa na forum przy komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 ja mam do Lidzi tak ze 30km a wiem, że dziewczyny ze Śląska się wybierają ja byłam na parapetówce forumowej najdalej w Rzeszowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jak nas Lidzia zaprosi to nawet ponad 300 mamy do Jej domku ... ale oficjalnie nas nie zapraszała... A do mnie Pasiulka nie dojechałaś do dziś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jak nas Lidzia zaprosi to nawet ponad 300 mamy do Jej domku ... ale oficjalnie nas nie zapraszała... A do mnie Pasiulka nie dojechałaś do dziś.... dojadę jeszcze chyba się nie wyprowadzasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Noooo nie wiem... Jak tak dalej pójdzie i Forumki będą się zjeżdżać... to nie wiem.... Wiesz... w myśl powiedzenia... pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela, a trzeci dla siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 06.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nasze gratulacje z okazji przeprowadzki Topazik cudny oglądaliśmy jak jeszcze dachówki nie było ... Sami też zamówiliśmy, tak jak u Ciebie płaską Ruppa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts