Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Jak nas Lidzia zaprosi to nawet ponad 300 mamy do Jej domku :)... ale oficjalnie nas nie zapraszała... ;)

A do mnie Pasiulka nie dojechałaś do dziś.... :(

Arnika, zaproszę was oczywiście, ale jak już się ogarnę. Myślałam, że uda nam się szybciej przeprowadzić. Przyszły tydzień zapowiada się dla mnie pracowicie i nie chcę padać na twarz ze zmęczenia podczas parapetówy

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozumiem... pomimo iż wcześniej przewiozłam graty i zamieszkaliśmy, to kończyłam salon i jeszcze tysiące rzeczy, i tak szcz4erze to ja padałam... nawet nie wiedziałam jak się nazywam;)

Więc zadomowisz się, ogarniesz, posprzątasz i dopiero zaczniesz przyjmować gości... :)

dyskusja o twojej kuchni sklonila mnie do poogladania dziennika ... masz nietypowu gust ... prosty i ladny :) zwlaszcza sliczna jest ta balustrada!!!!

chyba bede patrzec na te twoje wykonczenia ... moze cos jeszcze uda sie posciagac :)

mea, witaj i rozgość się :D Bardzo mi miło, że ci się u mnie podoba :D

I nie ograniczaj się tylko do podglądania - zapraszam do czynnego komentowania :D

Edytowane przez lidszu

hej Lidszu;)

długo mnie tu nie było, bo byłam odcięta od świata;)

mieszkamy w domku już ponad miesiąc,i jak na razie bajka...

Twoja kuchnia rewelacja , bardzo mi się podoba, zresztą większość u Ciebie wpadła mi w oko;)

pozdrawiam i życzę udanej przeprowadzki!!!

Monika, no nie mogę, wyprzedziłaś mnie i już mieszkasz :jawdrop: :D

Ogromne gratulacje !!!! :D :D

w jakich ja warunkach musiałam mieszkać przez ten miesiąc!!! prawie masakra

wolałabym wprowadzić się do domu, w którym mogłabym się tylko rozpakować:)

w naszym przypadku czas nas gonił i trzeba było wprowadzić się przed rozpoczęciem roku szkolnego, więc najpóźniej 31 sierpnia...a my zrobiliśmy to 30,