lidszu 06.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jak nas Lidzia zaprosi to nawet ponad 300 mamy do Jej domku ... ale oficjalnie nas nie zapraszała... A do mnie Pasiulka nie dojechałaś do dziś.... Arnika, zaproszę was oczywiście, ale jak już się ogarnę. Myślałam, że uda nam się szybciej przeprowadzić. Przyszły tydzień zapowiada się dla mnie pracowicie i nie chcę padać na twarz ze zmęczenia podczas parapetówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Rozumiem... pomimo iż wcześniej przewiozłam graty i zamieszkaliśmy, to kończyłam salon i jeszcze tysiące rzeczy, i tak szcz4erze to ja padałam... nawet nie wiedziałam jak się nazywam;) Więc zadomowisz się, ogarniesz, posprzątasz i dopiero zaczniesz przyjmować gości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Lidziunia spokojnie nie ma parcia:) rozpakujesz się, pomieszkasz, nacieszysz się i wtedy pomyślisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Bardzo się cieszę!!!! Przeprowadzka na dnich!!!! Lidziu, cudonie!!! Pokoje dziewczynek śliczne!!! Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Bardzo się cieszę!!!! Przeprowadzka na dnich!!!! Lidziu, cudonie!!! Pokoje dziewczynek śliczne!!! Całuski Neluś, wielkie dzięki Cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.10.2011 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 red bull doda Wam skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 red bull doda Wam skrzydeł taa, na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lidzia i jak anteniarz? bierzecie go czy jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lidzia i jak anteniarz? bierzecie go czy jednak nie? bierzemy, udało mi się 200 utargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 myyyyyyla dziś rano przekazałam se wydrukował i zabrał ze sobą co nie daje gwarancji postepu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 bierzemy, udało mi się 200 utargować ee no to luzik kolejna rzecz z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 yyyyyyyyyyyyyyyyyyy Co to jest anteniarz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pan od montowania anteny i podłączenia TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No no.. to skrót myślowy bo pan montowania anteny, gniazd i całej instalacji nie chciało mi się pisać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 yhyyy Zapamiętam sobie o kogo pytać za kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.10.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 dyskusja o twojej kuchni sklonila mnie do poogladania dziennika ... masz nietypowu gust ... prosty i ladny zwlaszcza sliczna jest ta balustrada!!!! chyba bede patrzec na te twoje wykonczenia ... moze cos jeszcze uda sie posciagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) dyskusja o twojej kuchni sklonila mnie do poogladania dziennika ... masz nietypowu gust ... prosty i ladny zwlaszcza sliczna jest ta balustrada!!!! chyba bede patrzec na te twoje wykonczenia ... moze cos jeszcze uda sie posciagac mea, witaj i rozgość się Bardzo mi miło, że ci się u mnie podoba I nie ograniczaj się tylko do podglądania - zapraszam do czynnego komentowania Edytowane 7 Października 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 07.10.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 hej Lidszu;)długo mnie tu nie było, bo byłam odcięta od świata;)mieszkamy w domku już ponad miesiąc,i jak na razie bajka...Twoja kuchnia rewelacja , bardzo mi się podoba, zresztą większość u Ciebie wpadła mi w oko;)pozdrawiam i życzę udanej przeprowadzki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 hej Lidszu;) długo mnie tu nie było, bo byłam odcięta od świata;) mieszkamy w domku już ponad miesiąc,i jak na razie bajka... Twoja kuchnia rewelacja , bardzo mi się podoba, zresztą większość u Ciebie wpadła mi w oko;) pozdrawiam i życzę udanej przeprowadzki!!! Monika, no nie mogę, wyprzedziłaś mnie i już mieszkasz Ogromne gratulacje !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 07.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 w jakich ja warunkach musiałam mieszkać przez ten miesiąc!!! prawie masakra wolałabym wprowadzić się do domu, w którym mogłabym się tylko rozpakować w naszym przypadku czas nas gonił i trzeba było wprowadzić się przed rozpoczęciem roku szkolnego, więc najpóźniej 31 sierpnia...a my zrobiliśmy to 30, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts