Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

w jakich ja warunkach musiałam mieszkać przez ten miesiąc!!! prawie masakra

wolałabym wprowadzić się do domu, w którym mogłabym się tylko rozpakować:)

w naszym przypadku czas nas gonił i trzeba było wprowadzić się przed rozpoczęciem roku szkolnego, więc najpóźniej 31 sierpnia...a my zrobiliśmy to 30,

najważniejsze, że jesteście już na swoim :D

u mnie też będzie jeszcze trochę rzeczy do zrobienia - szczególnie oświetlenie, ale zostawiam to na później

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia, a wysprzątałaś już chałupe :), okna, łazienki? Robisz to sama? czy masz kogoś do pomocy?

Pytam, bo ja miałam w planach tylko Panią do pomocy przy sprzątaniu, a wczoraj zaproponowano mi profesjonalną firmę z super sprzętem.

chałupę sama sprzątałam - okna były umyte, ale już się pobrudziły :lol2: Wczoraj właśnie wyszorowałam łazienki na błysk.

Mój chłop obiecał mi panią do sprzątania jak się już przeprowadzimy i tego się trzymam :lol2:

ile taki bajer kosztuje ??

Wiem że liczą od metra, na razie wczoraj dostałam namiar na sprawdzoną, jeszcze nie dzwoniłam.

Różnica jest pewnie taka, że ja czy jakaś kobicina z mopem, ścierą, pewnie będzie musiała przelecieć kilka razy, a pył i tak wylezie.

Ta firma dodatkowo impregnuje gres, przeleci dodatkowo profesjonalnymi polerkami itd.

Pomyślałam sobie, że na pierwsze gruntowne sprzątanie warto:rolleyes:

Lidzia to co już jutro:lol:

ano jutro :D

ciągle coś pakuję i opisuję. dobrze, że nie ma problemu jeśli nie uda nam się wszystkiego spakować, bo rzeczy zostaną u rodziców. Co prawda mama chce zrobić remont po naszej wyprowadzce, ale to i tak na pewno nie będzie w przyszłym tygodniu, więc będę miała czas na spakowanie pozostałości

Wiem że liczą od metra, na razie wczoraj dostałam namiar na sprawdzoną, jeszcze nie dzwoniłam.

Różnica jest pewnie taka, że ja czy jakaś kobicina z mopem, ścierą, pewnie będzie musiała przelecieć kilka razy, a pył i tak wylezie.

Ta firma dodatkowo impregnuje gres, przeleci dodatkowo profesjonalnymi polerkami itd.

u ciebie to i tak pewnie inne ceny niż u nas.

ja się zawzięłam, ale teraz żałuję, że nie wzięłam nikogo do pomocy.

szampan się chłodzi ????????

fajerwerki przygotowane ?????

a zabezpieczenie, bo wiesz na nowy domek....;)

nie kracz kochana, bo mój mąż jak chce mieć syna, to wiesz, że może, ale z inną kobietą :lol2:

jutro pewnie będę tak padnięta, że nim przyłożę głowę do poduszki, to już będę spać :rotfl:

Gość monika996

ja bym wolała jedną babkę , niż firmę . z firmami jest róznie , dużo osób i odpowiedzialność rozłożona. lepiej wziąc babkę nawet ze 3 razy i jej wszystko pokazać , co jak ma robić.