lidszu 07.10.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 w jakich ja warunkach musiałam mieszkać przez ten miesiąc!!! prawie masakra wolałabym wprowadzić się do domu, w którym mogłabym się tylko rozpakować w naszym przypadku czas nas gonił i trzeba było wprowadzić się przed rozpoczęciem roku szkolnego, więc najpóźniej 31 sierpnia...a my zrobiliśmy to 30, najważniejsze, że jesteście już na swoim u mnie też będzie jeszcze trochę rzeczy do zrobienia - szczególnie oświetlenie, ale zostawiam to na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.10.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lidzia, a wysprzątałaś już chałupe , okna, łazienki? Robisz to sama? czy masz kogoś do pomocy? Pytam, bo ja miałam w planach tylko Panią do pomocy przy sprzątaniu, a wczoraj zaproponowano mi profesjonalną firmę z super sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lidzia to co już jutro:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 mea, witaj i rozgość się Bardzo mi miło, że ci się u mnie podoba I nie ograniczaj się tylko do podglądania - zapraszam do czynnego komentowania hehehe uwazaj bo pozalujesz tego ja miewam kontrowersyjne poglady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lidzia, a wysprzątałaś już chałupe , okna, łazienki? Robisz to sama? czy masz kogoś do pomocy? Pytam, bo ja miałam w planach tylko Panią do pomocy przy sprzątaniu, a wczoraj zaproponowano mi profesjonalną firmę z super sprzętem. ile taki bajer kosztuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lidzia, a wysprzątałaś już chałupe , okna, łazienki? Robisz to sama? czy masz kogoś do pomocy? Pytam, bo ja miałam w planach tylko Panią do pomocy przy sprzątaniu, a wczoraj zaproponowano mi profesjonalną firmę z super sprzętem. chałupę sama sprzątałam - okna były umyte, ale już się pobrudziły Wczoraj właśnie wyszorowałam łazienki na błysk. Mój chłop obiecał mi panią do sprzątania jak się już przeprowadzimy i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ile taki bajer kosztuje ?? Wiem że liczą od metra, na razie wczoraj dostałam namiar na sprawdzoną, jeszcze nie dzwoniłam. Różnica jest pewnie taka, że ja czy jakaś kobicina z mopem, ścierą, pewnie będzie musiała przelecieć kilka razy, a pył i tak wylezie. Ta firma dodatkowo impregnuje gres, przeleci dodatkowo profesjonalnymi polerkami itd. Pomyślałam sobie, że na pierwsze gruntowne sprzątanie warto:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 szampan się chłodzi ???????? fajerwerki przygotowane ????? a zabezpieczenie, bo wiesz na nowy domek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Lidzia to co już jutro:lol: ano jutro ciągle coś pakuję i opisuję. dobrze, że nie ma problemu jeśli nie uda nam się wszystkiego spakować, bo rzeczy zostaną u rodziców. Co prawda mama chce zrobić remont po naszej wyprowadzce, ale to i tak na pewno nie będzie w przyszłym tygodniu, więc będę miała czas na spakowanie pozostałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 chałupę sama sprzątałam Dzielna dziewczynka, ja cały czas kombinuję żeby to jakoś ominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 hehehe uwazaj bo pozalujesz tego ja miewam kontrowersyjne poglady może nie będzie tak źle ja za to mam czasami cięty język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wiem że liczą od metra, na razie wczoraj dostałam namiar na sprawdzoną, jeszcze nie dzwoniłam. Różnica jest pewnie taka, że ja czy jakaś kobicina z mopem, ścierą, pewnie będzie musiała przelecieć kilka razy, a pył i tak wylezie. Ta firma dodatkowo impregnuje gres, przeleci dodatkowo profesjonalnymi polerkami itd. Pomyślałam sobie, że na pierwsze gruntowne sprzątanie warto:rolleyes: u ciebie to i tak pewnie inne ceny niż u nas. ja się zawzięłam, ale teraz żałuję, że nie wzięłam nikogo do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 szampan się chłodzi ???????? fajerwerki przygotowane ????? a zabezpieczenie, bo wiesz na nowy domek.... nie kracz kochana, bo mój mąż jak chce mieć syna, to wiesz, że może, ale z inną kobietą jutro pewnie będę tak padnięta, że nim przyłożę głowę do poduszki, to już będę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a zabezpieczenie, bo wiesz na nowy domek.... Lidzia, chłopiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 nie kracz kochana, bo mój mąż jak chce mieć syna, to wiesz, że może, ale z inną kobietą jutro pewnie będę tak padnięta, że nim przyłożę głowę do poduszki, to już będę spać i dobrze nie będziesz stawiać oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 i dobrze nie będziesz stawiać oporu myślisz, że mnie weźmie na śpiocha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.10.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 myślisz, że mnie weźmie na śpiocha ? uważaj, uważaj - mas taki sen że możesz nie wiedzieć co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Dzielna dziewczynka, ja cały czas kombinuję żeby to jakoś ominąć widzisz a ja jestem po operacji nogi i najchetniej sprzatalabym sama bo wtedy mialabym poczucie ze to sobie sama spokojnie robie a tak bede musiala byc zdana na tesciowa i juz mnie szlak trafia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 08.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidziu gratulacje mam nadzieję że wszystko sprawnie przebiegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 08.10.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Wiem że liczą od metra, na razie wczoraj dostałam namiar na sprawdzoną, jeszcze nie dzwoniłam. Różnica jest pewnie taka, że ja czy jakaś kobicina z mopem, ścierą, pewnie będzie musiała przelecieć kilka razy, a pył i tak wylezie. Ta firma dodatkowo impregnuje gres, przeleci dodatkowo profesjonalnymi polerkami itd. Pomyślałam sobie, że na pierwsze gruntowne sprzątanie warto:rolleyes: ja bym wolała jedną babkę , niż firmę . z firmami jest róznie , dużo osób i odpowiedzialność rozłożona. lepiej wziąc babkę nawet ze 3 razy i jej wszystko pokazać , co jak ma robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts