Gość monika996 08.10.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 dziewczyny , wy świntuchy jesteście:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidzia to Wam zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No to już jest DZIŚ Czekam na relacje I tak myślę, że będziesz dzisiaj biegała z prędkością światła na wysokości lamperii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.10.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidka trzymam kciuki za bezbolesną przeprowadzkę i piękne sny w nowym DOMU . Ps. Z tej twojej kuchni i zamieszania wokół niej uśmiałam się jak na filmie Barei , z ludzi to normalnie wychodzi jakiś kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Dzięki wam dziewczyny bardzo Niniejszym ogłaszam, że się przeprowadziliśmy !!!! jest cudnie, choć wszystko jest w paczkach, ale jesteśmy mega zmęczeni i mega szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 super Lidziunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Gratuluję i zazdroszczę Dzięki. Nie zazdrość, bo wy też się niedługo będziecie przeprowadzać super Lidziunia dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 to zostaje tylko życzyć słodkich snów w nowym domu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 kurde ale ci zazdroszcze ... a mnie juz osi a tyle jeszcze do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidszu, debiutuje u Ciebie-chcialam wpasc z rewizyta i tak fajnie trafilam:) rowniez gratuluje przeprowadzki i troszkę sobie poogladam-bo czytania, to i tak bym nie nadrobila w tym stuleciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 to zostaje tylko życzyć słodkich snów w nowym domu:lol: dzięki jeszcze raz, cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 :wave: Gratulacje I kolorowych snów Zapamiętajcie co się Wam śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 kurde ale ci zazdroszcze ... a mnie juz osi a tyle jeszcze do zrobienia Mea, ty też się doczekasz. Każdy to przechodzi - ja też od 2 lat zazdrościłam dziewczynom z forum, że one już się przeprowadzają, a ja ciągle u rodziców mieszkam. Jednak się doczekałam. Zobaczysz, ani się obejrzysz, a też się będziesz na swoje wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidszu, debiutuje u Ciebie-chcialam wpasc z rewizyta i tak fajnie trafilam:) rowniez gratuluje przeprowadzki i troszkę sobie poogladam-bo czytania, to i tak bym nie nadrobila w tym stuleciu:) hazeleyes, witaj i bardzo dziękuję za gratki No tak z komentami, to pewien problem by był z nadrobieniem , ale mam nadzieję, że będziesz do mnie zaglądać i komentować, bo jeszcze dużo zostało do zrobienia w domu i na pewno przydadzą mi się wasze opinie przy pewnych wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidzia gratuluje:wave::wave: kolorowych snow w nowym domku i samych szczesliwosci;) oby Wam sie cudnie mieszkalo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Kochana SUPER!!! Strasznie się cieszę, że dołączyłaś do grona domowniczek . Teraz tylko dobrej nocki w domu na super wypasionym łóżku i przemiłego pierwszego śniadania w domu. Sami się przeprowadzaliście czy zatrudniałaś firmę? Chociaż to chyba tylko ciuchy/książki itp więc można samemu przewieźć graty, najgorzej z meblami i sprzętami bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidzia gratuluje:wave::wave: kolorowych snow w nowym domku i samych szczesliwosci;) oby Wam sie cudnie mieszkalo:hug: Aneta, ogromne dzięki oby twoje słowa się spełniły i oby nam się dobrze tutaj mieszkało jak to dobrze, że mam mobilny internet, bo nie wiem, co bym zrobiła bez was jakbym była odcięta od świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Kochana SUPER!!! Strasznie się cieszę, że dołączyłaś do grona domowniczek . Teraz tylko dobrej nocki w domu na super wypasionym łóżku i przemiłego pierwszego śniadania w domu. Sami się przeprowadzaliście czy zatrudniałaś firmę? Chociaż to chyba tylko ciuchy/książki itp więc można samemu przewieźć graty, najgorzej z meblami i sprzętami bywa. Tofee, bardzo dziękuję :D Wynajęliśmy dzisiaj panów do przeprowadzaki, bo jednak mieliśmy parę gratów do przewiezienia - sofy, meble + odebrany dzisiaj ze sklepu nasz materac. Sami nie dalibyśmy rady tego wszystkiego przewieźć. U rodziców zostały nam już tylko same małe i lekkie rzeczy, które jesteśmy w stanie sami sukcesywnie przewozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 08.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidka kolorowych snów@!!!!!!! jutro powiesz co ci się śniło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts