Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To nie wiedziałam że jednak coś zabierasz z dotychczasowego lokum ... jak mieliście meble to faktycznie samemu ciężko, najważniejsze że już po wszystkim. Achhhhhhhhh ale wam musi być teraz Bossssssssssssssssskooooooooooooooo.

mało tych mebli było, ale jednak zawsze coś. A okazało się, że mój mąż wynajął do przeprowadzki mojego kolegę z podstawówki :lol2:

Pytanie czy Lidzia bedzie miala czas na spanie:rotfl:...nowy dom...nowe lozko...nowy materac...;)tyle wrazen....ach...;)

jak wy mi dobrze życzycie :D już się pytałam męża czy ma jakieś zabezpieczenia, bo jeśli nie, to nie będzie przyjemności, bo ja nie chcę następnego dziecka :lol2:

jak wy mi dobrze życzycie :D już się pytałam męża czy ma jakieś zabezpieczenia, bo jeśli nie, to nie będzie przyjemności, bo ja nie chcę następnego dziecka :lol2:

hola hola ... dom jest, drzewo pewnie sie niedlugo posadzi a nie wiem czy dobrze doczytalam ale masz narazie 2 corki !! wiec niestety ... komplet musi byc !!!

hola hola ... dom jest, drzewo pewnie sie niedlugo posadzi a nie wiem czy dobrze doczytalam ale masz narazie 2 corki !! wiec niestety ... komplet musi byc !!!

mea, pewnie nie wiesz, ale jestem umówiona z moim mężem, że jak chce mieć syna, to z inną kobietą :lol2: Ja już za stara na pieluchy jestem i jest mi dobrze tak jak jest, że dzieci są prawie bezobsługowe

Myślałam, że wczoraj będę padnięta i usnę zanim przyłożę głowę do poduszki, o ja naiwna :lol2: Byłam tak naładowana emocjami po przeprowadzce, że w ogóle nie mogłam usnąć i cały czas wsłuchiwałam się w odgłosy domu i jak widać dość wcześnie się dzisiaj obudziłam.

No wlasnie to Lidzia mialam na mysli piszac , ze mam watpliwosci czy wogole Bedziecie spac...;):)ja pierwszej nocy oka nie zmruzylam bo tak jak Piszesz - emocje...no i jak sie czujecie po pierwszej nocce na wlosciach? :rolleyes:ewnie cudownie;)

Jest rzeczywiście booooskoooo :lol: nawet w najśmielszych wyobrażeniach nie sądziłam, że będę się tak czuć.Stwierdziliśmy z M, że gdyby nie to, że trzeba jechać na wybory, to w ogóle nie wychodzilibyśmy z domu :lol2: