tofee 08.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 To nie wiedziałam że jednak coś zabierasz z dotychczasowego lokum ... jak mieliście meble to faktycznie samemu ciężko, najważniejsze że już po wszystkim. Achhhhhhhhh ale wam musi być teraz Bossssssssssssssssskooooooooooooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Pytanie czy Lidzia bedzie miala czas na spanie:rotfl:...nowy dom...nowe lozko...nowy materac...;)tyle wrazen....ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No nie wiem nie wiem, wczoraj ją tak dziewczyny nastraszyły nowym potomkiem że chyba będzie dzisiaj czuwać całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 :wave: Gratulacje I kolorowych snów Zapamiętajcie co się Wam śniło Wioluś, dzięki ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidka kolorowych snów@!!!!!!! jutro powiesz co ci się śniło!!!! dziękuję jeśli będę pamiętać co mi się śniło, to powiem o ile nie będą to erotyczne sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 To nie wiedziałam że jednak coś zabierasz z dotychczasowego lokum ... jak mieliście meble to faktycznie samemu ciężko, najważniejsze że już po wszystkim. Achhhhhhhhh ale wam musi być teraz Bossssssssssssssssskooooooooooooooo. mało tych mebli było, ale jednak zawsze coś. A okazało się, że mój mąż wynajął do przeprowadzki mojego kolegę z podstawówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Pytanie czy Lidzia bedzie miala czas na spanie:rotfl:...nowy dom...nowe lozko...nowy materac...;)tyle wrazen....ach... jak wy mi dobrze życzycie już się pytałam męża czy ma jakieś zabezpieczenia, bo jeśli nie, to nie będzie przyjemności, bo ja nie chcę następnego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 jak wy mi dobrze życzycie już się pytałam męża czy ma jakieś zabezpieczenia, bo jeśli nie, to nie będzie przyjemności, bo ja nie chcę następnego dziecka hola hola ... dom jest, drzewo pewnie sie niedlugo posadzi a nie wiem czy dobrze doczytalam ale masz narazie 2 corki !! wiec niestety ... komplet musi byc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 hola hola ... dom jest, drzewo pewnie sie niedlugo posadzi a nie wiem czy dobrze doczytalam ale masz narazie 2 corki !! wiec niestety ... komplet musi byc !!! mea, pewnie nie wiesz, ale jestem umówiona z moim mężem, że jak chce mieć syna, to z inną kobietą Ja już za stara na pieluchy jestem i jest mi dobrze tak jak jest, że dzieci są prawie bezobsługowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidzia ale ja o dzieciach nawet nie pomyslalam...:no::no:a o lozkowych przyjemnosciach i owszem...:oops::lol2:no przeciez musicie materac wyprobowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidzia ale ja o dzieciach nawet nie pomyslalam...:no::no:a o lozkowych przyjemnosciach i owszem...:oops::lol2:no przeciez musicie materac wyprobowac;) przyjemności muszą być obowiązkowo, byle bez konsekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.10.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Lidziu!!!! Przeogromne gratulacje przeprowadzkowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Lidziu!!!! Przeogromne gratulacje przeprowadzkowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neluś, ogromne dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Myślałam, że wczoraj będę padnięta i usnę zanim przyłożę głowę do poduszki, o ja naiwna Byłam tak naładowana emocjami po przeprowadzce, że w ogóle nie mogłam usnąć i cały czas wsłuchiwałam się w odgłosy domu i jak widać dość wcześnie się dzisiaj obudziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No wlasnie to Lidzia mialam na mysli piszac , ze mam watpliwosci czy wogole Bedziecie spac...:)ja pierwszej nocy oka nie zmruzylam bo tak jak Piszesz - emocje...no i jak sie czujecie po pierwszej nocce na wlosciach? :rolleyes:ewnie cudownie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No wlasnie to Lidzia mialam na mysli piszac , ze mam watpliwosci czy wogole Bedziecie spac...:)ja pierwszej nocy oka nie zmruzylam bo tak jak Piszesz - emocje...no i jak sie czujecie po pierwszej nocce na wlosciach? :rolleyes:ewnie cudownie;) Jest rzeczywiście booooskoooo nawet w najśmielszych wyobrażeniach nie sądziłam, że będę się tak czuć.Stwierdziliśmy z M, że gdyby nie to, że trzeba jechać na wybory, to w ogóle nie wychodzilibyśmy z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 LIDZIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! http://ja.gram.pl/upl/blogi/764760/img_wpisy/2009_19/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Oj tam wybory, my idziemy do cyrku :popcorn:w sumie jedno i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Lidzia no miałam to samo byłam tak urobiona i zmęczona i te odgłosy że też spać w ogóle nie mogłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Oj tam wybory, my idziemy do cyrku :popcorn:w sumie jedno i to samo ale w cyrku jednak o wiele przyjemniej dzięki Monia - teraz czekam na twoją przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts