zuznka 09.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Zuzik, bardzo ci dziękuję . Doskonale wiesz jak bardzo na to czekałam i w końcu się doczekałam całuski dla was również ogromne i mam nadzieję, że niedługo wpadniecie do nas z wizytą zapewniam ze długo nie będziesz musiała czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 zapewniam ze długo nie będziesz musiała czekać i bardzo się cieszę, tylko nie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 i bardzo się cieszę, tylko nie jutro nie, nie nie jutro siem zapowiem i grzecznie poczekam w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 nie, nie nie jutro siem zapowiem i grzecznie poczekam w kolejce masz pierwszeństwo, więc w kolejce nie będziesz musiała czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.10.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kolejna szczęściara już na swoim -GRATULACJE i niech Wam sie wspaniale mieszka w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 09.10.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!! Właśnie wczoraj przejeżdżałam obok i zastanawiałam się, co u Ciebie słychać. Samych pogodnych dni U SIEBIE! SUPER!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Lidzia to teraz możecie tupać do upojenia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 09.10.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 wszystkiego naj naj naj w nowym domku!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.10.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Fajnie sie czyta o tych emocjach zwiazanych z przeprowadzką.Jakos mi sie tak cieplo na serduchu zrobilo, bo ja na razie na etapie, ze mam cykora przed przeprowadzka:) Lidziu, podobnie jak MarJelka z niecierpliwoscia czekam na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kolejna szczęściara już na swoim -GRATULACJE i niech Wam sie wspaniale mieszka w nowym domku kausku, dziękuję bardzo za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!! Właśnie wczoraj przejeżdżałam obok i zastanawiałam się, co u Ciebie słychać. Samych pogodnych dni U SIEBIE! SUPER!!!!! Kasia, dzięki wielki Jak będziesz przejeżdżać, to wpadnij koniecznie A wy się już przeprowadziliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Lidzia to teraz możecie tupać do upojenia:rotfl: tupać, krzyczeć itp. Wolość Tomku w swoim domku Byliśmy dzisiaj po południu u rodziców, aby zabrać jeszcze parę rzeczy i byłam szczęśliwa jak stamtąd wyjeżdżałam i wiedziałam, że jadę na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 wszystkiego naj naj naj w nowym domku!!!!!!!!! Monika, dziękuję baaaardzooo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Fajnie sie czyta o tych emocjach zwiazanych z przeprowadzką.Jakos mi sie tak cieplo na serduchu zrobilo, bo ja na razie na etapie, ze mam cykora przed przeprowadzka:) Lidziu, podobnie jak MarJelka z niecierpliwoscia czekam na fotki:) Hazel, jak ogarnę trochę dom - tzn poupycham gdzieś tą górę kartonów, która się teraz wszędzie wala, to zrobię na pewno fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 10.10.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kasia, dzięki wielki Jak będziesz przejeżdżać, to wpadnij koniecznie A wy się już przeprowadziliście ? Dzięki za zaproszenie:) Będę się pytać i wpadać. Niestety:( Mamy opóźnienia ok.2,5-3 miesięczne. Przez glazurników... Mam już 4-go Pracuje sam, więc wolniej, ale nareszcie widać postępy:D Może przed świętami się uda przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 10.10.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 i ja sie dołaczam do gratulacji i zyczen najlepszych i najszczęśliwszych dni w waszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 10.10.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidzia nasze GRATULACJE trzymaliśmy kciuki za Twoją budowę Masz rację " wolność Tomku w swoim domku " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 To i ja dołączę się do gratulacji, że wreszcie na swoim . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidszu witam się i ja Szczególnie się cieszę, ponieważ ostatni post w dzienniku dotyczy przeprowadzki - gratuluję!! Pokoje dziewczynek / dziewczynki? śliczny. Gdzie kupiliście łóżko do sypialni? Jest świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidszu witam się i ja Szczególnie się cieszę, ponieważ ostatni post w dzienniku dotyczy przeprowadzki - gratuluję!! Pokoje dziewczynek / dziewczynki? śliczny. Gdzie kupiliście łóżko do sypialni? Jest świetne Venus_m, witaj, zapraszam do komentowania i dziękuję za gratulki Łóżko w naszej sypialni (mniemam, że o to ci chodzi), jest z tej firmy: http://www.bettendirekt.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html mogę ich naprawdę polecić, bo pan zrobił mi to łóżko w niecały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts