Rocia 10.10.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ale mam opóźnienie Wielkie GRATULACJE i najlepsze życzenia, aby się Wam miło i cieplutko mieszkało. Tupcie sobie do woli, my mamy przez to kłopoty z sąsiadką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.10.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidzia nie zdążę dzisiaj bo zębologa przepisali mi na 20 a teraz z młodym siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.10.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidzia! Gratulujemy Ci razem z K udanej przeprowadzki!!!! Udało się zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dzięki za zaproszenie:) Będę się pytać i wpadać. Niestety:( Mamy opóźnienia ok.2,5-3 miesięczne. Przez glazurników... Mam już 4-go Pracuje sam, więc wolniej, ale nareszcie widać postępy:D Może przed świętami się uda przeprowadzić. trzymam kciuki, aby wam się udało na święta wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 i ja sie dołaczam do gratulacji i zyczen najlepszych i najszczęśliwszych dni w waszym domku Lidzia nasze GRATULACJE trzymaliśmy kciuki za Twoją budowę Masz rację " wolność Tomku w swoim domku " To i ja dołączę się do gratulacji, że wreszcie na swoim . Pozdrawiam Ale mam opóźnienie Wielkie GRATULACJE i najlepsze życzenia, aby się Wam miło i cieplutko mieszkało. Tupcie sobie do woli, my mamy przez to kłopoty z sąsiadką Bardzo wam serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidzia nie zdążę dzisiaj bo zębologa przepisali mi na 20 a teraz z młodym siedzę. nie ma prawy, może być jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidzia! Gratulujemy Ci razem z K udanej przeprowadzki!!!! Udało się zazdroszczę Kochana, bardzo serdecznie ci dziękuję całuski dla was i nie masz czego zazdrościć, bo wy też już niedługo będziecie się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidka, serdecznie gratuluję przeprowadzki ! Super, że już mieszkacie Obyście w nowym domku żyli dłuuugo i szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidka, serdecznie gratuluję przeprowadzki ! Super, że już mieszkacie Obyście w nowym domku żyli dłuuugo i szczęśliwie El, ogromne dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 dobrze Ci Lidzia co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 El, ogromne dzięki :D no to opowiadaj jak to jest obudzić się w nowej sypialni trafiłaś do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 oj Lidzia dzięki za łóżko, obawiałam się że te które macie to te które wskazałaś w linki 4300 na tym etapie to niestety dla mnie dużo za drogo no nic poszukam jeszcze a powiedz ile czasu minęło odkąd była pierwsza cegła na budowie do przeprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 dobrze Ci Lidzia co;) baaardzooo dzisiaj popełniłam mój pierwszy obiad na indukcji i jestem nią zachwycona wszystko się tak szybko gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 no to opowiadaj jak to jest obudzić się w nowej sypialni trafiłaś do łazienki? booooskoooo w końcu mnie nie boli kręgosłup, bo mam mega wygodny materac a do łazienki trafiłam bez najmniejszego problemu brakuje nam w niej jeszcze umywalek - bo szafka pod nie mam nadzieję się robi u mego męża drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 no ja jak pierwszy raz na indukcji gotowałam to ciągle myć musiałam bo mi non stop kipiało:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 oj Lidzia dzięki za łóżko, obawiałam się że te które macie to te które wskazałaś w linki 4300 na tym etapie to niestety dla mnie dużo za drogo no nic poszukam jeszcze a powiedz ile czasu minęło odkąd była pierwsza cegła na budowie do przeprowadzki? och, właśnie dojrzałam na ich stronie, że podnieśli cenę za to łóżko ja je kupowałam w sierpniu, kiedy mieli jeszcze letnią promocję i kosztowało 3600 wraz ze stelarzem od wkopania pierwszej łopaty do przeprowadzki minęły 2 lata, 2 miesiące i 24 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 no ja jak pierwszy raz na indukcji gotowałam to ciągle myć musiałam bo mi non stop kipiało:lol: a mi nawet nic dzisiaj i jestem zachwycona moimi garnkami, bo nic mi do nich nie przywiera - np. w ogóle nie musiałam mieszać gotującego makaronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a jakie masz:) mnie kipiało bo szykowałam kolację Wigilijną dla 11 osób i robiłam wsio na raz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 w końcu mnie nie boli kręgosłup, bo mam mega wygodny materac a jaki w końcu wzięłaś? dzisiaj popełniłam mój pierwszy obiad na indukcji Lidzia jeszcze drugą Nigellą zostanie ... a tak się zarzekała 24 dni Godzin nie policzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 10.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 lidszu order za wykończenie pięknego domu, uff jednym tchem cały dziennik przeczytałam my strop zalewamy właśnie dziś, a i oglądaczy u nas nie za wielu kibicuję nadal i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts