Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

a jakie masz:) mnie kipiało bo szykowałam kolację Wigilijną dla 11 osób i robiłam wsio na raz:lol:

garnki mam takie, naprawdę bardzo fajne i wcale nie za drogie

http://nokautimg1.pl/p-4a-89-4a8982e364380da02a768d6d6b960f5a500x500/elo-komplet-garnkow-rubin-5-czesci-90160.jpg

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a jaki w końcu wzięłaś?

Hilding African Feeling - na sprężynach kieszeniowych. Jest naprawdę mega wygodny i tak jak pisałam wstałam dzisiaj totalnie wyspana i bez żadnego bólu kręgosłupa

http://www.lambfield.com/media/products/dc775d13fa693ddb0c7b213058d9a6de/images/thumbnail/small_YYAF.jpg?updated_at=1310940807

Lidzia jeszcze drugą Nigellą zostanie ...

a tak się zarzekała :p

w takiej kuchni, to aż grzech nie gotować. Może się w związku z tym do tego przekonam :lol2:

Godzin nie policzyłaś? :p

kurcze nie pamiętam o której godzinie panowie wbili pierwszą łopatę :rotfl:

booooskoooo :D w końcu mnie nie boli kręgosłup, bo mam mega wygodny materac :D a do łazienki trafiłam bez najmniejszego problemu ;) brakuje nam w niej jeszcze umywalek - bo szafka pod nie mam nadzieję się robi u mego męża drugiego ;) :lol2:

czyli same plusy z tej przeprowadzki :)

a w kominku już palicie, czy na razie trwa rozpakowywanie kartonów?

dobrze masz z tym drugim mężem, takich trzeba by sklonować ;)

czyli same plusy z tej przeprowadzki :)

a w kominku już palicie, czy na razie trwa rozpakowywanie kartonów?

dobrze masz z tym drugim mężem, takich trzeba by sklonować ;)

w kominku nie palimy jeszcze, bo nie mamy czym - muszę się w końcu rozejrzeć za jakimś brykietem, bądź drewnem, bo chętnie bym sobie przy ogniu posiedziała

a ja się pytam gdzie zdjęcia kanap rozstawionych???

Bo chyba nie stoją*dalej w foliach w gabinecie?

jutro cyknę, bo dzisiaj nie dałam rady - najpierw byłam u rodziców dopakować resztę rzeczy, a potem przyjechał Łukasz i mi kończył szlifować i malować zrywany narożnik przy oknie w salonie

a potem przyjechał Łukasz i mi kończył szlifować i malować zrywany narożnik przy oknie w salonie

Aż do mnie nie dotarł ...

A tak się zarzekał, że te parapety, które obiecywał do soboty zamontować, w poniedziałek mają być na 100%

Powiedział, że się odwdzięczy :popcorn:

no i skończył chociaż?

i żebyś mi zaraz nie wypisywała żadnych sorów bo co prawda nie chcę chwalić dnia przed zachodem, ale zapowiada się, że będę musiała Ci postawić dobre winko :yes:

(nie wiem gdzie bym znalazła lepszego i fajniejszego glazurnika)

Aż do mnie nie dotarł ...

A tak się zarzekał, że te parapety, które obiecywał do soboty zamontować, w poniedziałek mają być na 100%

Powiedział, że się odwdzięczy :popcorn:

no i skończył chociaż?

i żebyś mi zaraz nie wypisywała żadnych sorów bo co prawda nie chcę chwalić dnia przed zachodem, ale zapowiada się, że będę musiała Ci postawić dobre winko :yes:

(nie wiem gdzie bym znalazła lepszego i fajniejszego glazurnika)

właściwie skończył, ale mówił, że będzie musiał przyjechać jeszcze raz - poza tym zostawił u mnie swój sweter, więc i tak czy siak będzie musiał wpaść ;) Tylko proszę mi tu bez żadnych podtekstów :p

Monia, (tfu, tfu, tfu, żeby nie zapeszyć) cieszę się bardzo, że jesteś zadowolona ze Zbyszka :D. Było mi głupio jak pierwszy Zbyszek się na ciebie tak brzydko wypiął.

Hahaha :D Przepraszam, będzie bez podtekstów ale chociaż z tego o czym myślę się pocieszę :lol: :lol2:

3600 to już lepiej, ale chyba zrobię na zamówienie - wbrew pozorom ze wstępnych wyliczeń wychodzi taniej. To łóżko to mój ideał z gotowców :D

P.S. Czy istnieje maleńka szansa że wrzuciłabyś np w pierwszym poście swojego dziennika foty before and after wszystkich pomieszczeń względnie wykończonych? :D wiesz przebrnąć przez kilka dzienników dziennie to wyzwanie :D Ja u siebie też tak zamierzam zrobić więc pytam :rolleyes:

P.S. Czy istnieje maleńka szansa że wrzuciłabyś np w pierwszym poście swojego dziennika foty before and after wszystkich pomieszczeń względnie wykończonych? :D wiesz przebrnąć przez kilka dzienników dziennie to wyzwanie :D Ja u siebie też tak zamierzam zrobić więc pytam :rolleyes:

jak znajdę czas, to może zrobię, ale na razie nie możesz na to liczyć, zbyt dużo mam jeszcze do posprzątania i poukładania w domu.

zainstalowałam pralkę (oczywiście sama :)) i mam już pierwsze pranie w tym cudzie za sobą :D. Musiałam ją już nawet rozkręcić od tyłu, bo wpadł mi do środka kawałek plastiku od śruby montażowej i bałam się go tam zostawić. Mój mąż powinien być ze mnie dumny :lol2: Edytowane przez lidszu