lidszu 10.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a jakie masz:) mnie kipiało bo szykowałam kolację Wigilijną dla 11 osób i robiłam wsio na raz:lol: garnki mam takie, naprawdę bardzo fajne i wcale nie za drogie http://nokautimg1.pl/p-4a-89-4a8982e364380da02a768d6d6b960f5a500x500/elo-komplet-garnkow-rubin-5-czesci-90160.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a jaki w końcu wzięłaś? Hilding African Feeling - na sprężynach kieszeniowych. Jest naprawdę mega wygodny i tak jak pisałam wstałam dzisiaj totalnie wyspana i bez żadnego bólu kręgosłupa http://www.lambfield.com/media/products/dc775d13fa693ddb0c7b213058d9a6de/images/thumbnail/small_YYAF.jpg?updated_at=1310940807 Lidzia jeszcze drugą Nigellą zostanie ... a tak się zarzekała w takiej kuchni, to aż grzech nie gotować. Może się w związku z tym do tego przekonam Godzin nie policzyłaś? kurcze nie pamiętam o której godzinie panowie wbili pierwszą łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 lidszu order za wykończenie pięknego domu, uff jednym tchem cały dziennik przeczytałam my strop zalewamy właśnie dziś, a i oglądaczy u nas nie za wielu kibicuję nadal i pozdrawiam khb, dziękuję bardzo i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 booooskoooo w końcu mnie nie boli kręgosłup, bo mam mega wygodny materac a do łazienki trafiłam bez najmniejszego problemu brakuje nam w niej jeszcze umywalek - bo szafka pod nie mam nadzieję się robi u mego męża drugiego czyli same plusy z tej przeprowadzki a w kominku już palicie, czy na razie trwa rozpakowywanie kartonów? dobrze masz z tym drugim mężem, takich trzeba by sklonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a ja się pytam gdzie zdjęcia kanap rozstawionych???Bo chyba nie stoją*dalej w foliach w gabinecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 czyli same plusy z tej przeprowadzki a w kominku już palicie, czy na razie trwa rozpakowywanie kartonów? dobrze masz z tym drugim mężem, takich trzeba by sklonować w kominku nie palimy jeszcze, bo nie mamy czym - muszę się w końcu rozejrzeć za jakimś brykietem, bądź drewnem, bo chętnie bym sobie przy ogniu posiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a ja się pytam gdzie zdjęcia kanap rozstawionych??? Bo chyba nie stoją*dalej w foliach w gabinecie? jutro cyknę, bo dzisiaj nie dałam rady - najpierw byłam u rodziców dopakować resztę rzeczy, a potem przyjechał Łukasz i mi kończył szlifować i malować zrywany narożnik przy oknie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a potem przyjechał Łukasz i mi kończył szlifować i malować zrywany narożnik przy oknie w salonie Aż do mnie nie dotarł ... A tak się zarzekał, że te parapety, które obiecywał do soboty zamontować, w poniedziałek mają być na 100% Powiedział, że się odwdzięczy no i skończył chociaż? i żebyś mi zaraz nie wypisywała żadnych sorów bo co prawda nie chcę chwalić dnia przed zachodem, ale zapowiada się, że będę musiała Ci postawić dobre winko (nie wiem gdzie bym znalazła lepszego i fajniejszego glazurnika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.10.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Aż do mnie nie dotarł ... A tak się zarzekał, że te parapety, które obiecywał do soboty zamontować, w poniedziałek mają być na 100% Powiedział, że się odwdzięczy no i skończył chociaż? i żebyś mi zaraz nie wypisywała żadnych sorów bo co prawda nie chcę chwalić dnia przed zachodem, ale zapowiada się, że będę musiała Ci postawić dobre winko (nie wiem gdzie bym znalazła lepszego i fajniejszego glazurnika) właściwie skończył, ale mówił, że będzie musiał przyjechać jeszcze raz - poza tym zostawił u mnie swój sweter, więc i tak czy siak będzie musiał wpaść Tylko proszę mi tu bez żadnych podtekstów Monia, (tfu, tfu, tfu, żeby nie zapeszyć) cieszę się bardzo, że jesteś zadowolona ze Zbyszka . Było mi głupio jak pierwszy Zbyszek się na ciebie tak brzydko wypiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Hahaha Przepraszam, będzie bez podtekstów ale chociaż z tego o czym myślę się pocieszę 3600 to już lepiej, ale chyba zrobię na zamówienie - wbrew pozorom ze wstępnych wyliczeń wychodzi taniej. To łóżko to mój ideał z gotowców P.S. Czy istnieje maleńka szansa że wrzuciłabyś np w pierwszym poście swojego dziennika foty before and after wszystkich pomieszczeń względnie wykończonych? wiesz przebrnąć przez kilka dzienników dziennie to wyzwanie Ja u siebie też tak zamierzam zrobić więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 P.S. Czy istnieje maleńka szansa że wrzuciłabyś np w pierwszym poście swojego dziennika foty before and after wszystkich pomieszczeń względnie wykończonych? wiesz przebrnąć przez kilka dzienników dziennie to wyzwanie Ja u siebie też tak zamierzam zrobić więc pytam jak znajdę czas, to może zrobię, ale na razie nie możesz na to liczyć, zbyt dużo mam jeszcze do posprzątania i poukładania w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 11.10.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Lidszu schody bardzo ładne i balustrady super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Lidszu schody bardzo ładne i balustrady super bardzo się cieszę, że się podobają gdybyś była z moich okolic, to bym ci dała namiary na wykonawców, bo są naprawdę godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) zainstalowałam pralkę (oczywiście sama ) i mam już pierwsze pranie w tym cudzie za sobą . Musiałam ją już nawet rozkręcić od tyłu, bo wpadł mi do środka kawałek plastiku od śruby montażowej i bałam się go tam zostawić. Mój mąż powinien być ze mnie dumny Edytowane 12 Października 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 zmontowałam pralkę (oczywiście sama ) i mam już pierwsze pranie w tym cudzie za sobą I jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak?????? A Ty dostałaś to żelazko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 I jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak?????? A Ty dostałaś to żelazko? super pierze !!!!! po to żelazko, to muszę się zarejstrować na stronie Siemensa, a jeszcze tego nie zrobiłam Przysyłają w ciągu 2 miesięcy, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.10.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Kurka trochę się spóżniłem ale tyż GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.10.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 lidszu - możesz się podzielić namiarami na wykonawców balustrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Kurka trochę się spóżniłem ale tyż GRATULACJE!!!!! O Matko, któż mnie odwiedził Kamyk, dzięki wielkie Jakbyś przejeżdżał z G do Z to wstąp. A ty już mieszkasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 lidszu - możesz się podzielić namiarami na wykonawców balustrady? proszę bardzo http://www.inoxspaw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts